Dünya çapında yapılan son çalışmalar, akupunturun a’dan z’ye pek çok hastalığa şifa olduğunu gösteriyor. Akupunktur nedir, hangi hastalıklarda kullanılır? makalemizde akupunktur tedavisi ile neler yapılabilir? konusuna yer verdik.Akupuntur cilde iğneler batırılması ile gerçekleşen bir tedavi yöntemidir ve geçmişi binlerce yıl önceye kadar uzanır.

Akupuntur uykusuzluk, insomnia hastaları için alternatif tedavi yöntemleri arasında yer alır.
Hastanın 15-20 seansta sağlığına kavuşup, uykularının düzene girmesine yardımcı olur.

Günümüzün hareketli yaşamında hepimizin muzdarip olduğu konulardan biri de sürekli bir yorgunluk, bitkinlik hali, tükenmişlik sendromudur.
Yorgunluk enerjimizi bloke eder ve bizi güçsüz bırakır. Akupuntur kaybettiğimiz enerjiyi tekrar kazanmamızı, kendimizi daha dinç hissetmemizi sağlar.

Akupuntur depresyon, anksiyete gibi psikolojik kaynaklı problemlerin tedavisinde de iyi sonuçlar verebilen bir yöntemdir.
Akupuntur beyin sinir sisteminini uyarak düzenli çalışmasını sağlar.
akupuntur_ne_ise_yarar (2)

Özellikle uzun süre pc başında çalışanların yaşadığı sağlık sorunlarından biri de boyun ve omuz ağrısıdır.
Haftada bir seans alacağınız akupuntur tedavisi sizi çok rahatlatacaktır.

Alerjik rinit, fabrikaların yoğun olarak bulunduğu yerleşim merkezlerinin, büyük şehir halkının baş belası hastalıklarındandır. Hapşırma, nefes almada zorluk, ciltte kızarma, tahriş, ödem, baş ağrısı şeklinde semptomlar yaşamınıza neden olur.
Akupuntur bağışıklığı artırarak, alerjenlerle savaşır, alerji atakları geçirme oranınızı düşürür, sağlıklı bir ömür geçirmenize yardımcı olur.
akupuntur_ne_ise_yarar (1)YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları Kadınlar Kulübü’ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazılar sadece Kadınlar Kulübü tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.