Sevgili Kadınlar Kulübü Üyeleri Hanımlar;

Bu gün sizlere fokuslu ultrason ameliyatsız yüz ve vücut germe hakkında bilgi vermek istiyorum… 

Son zamanlarda gelişen teknolojiyi özellikle estetik ve cilt bakım alanında görmekteyiz. İnsanların yaşlarının ilerlemesine bağlı olarak ciltlerinde meydana gelen kırışıklık ve benzeri gibi hasarların düzeltilmesi noktasında onlarca çalışma yapılmaktadır.

Ancak insanların çoğu yapılan bu çalışmalarda tercihlerini ameliyatsız yüz germe yönünde kullanmaktadırlar. Bu uygulamanın birçok aşaması vardır. En çok tercih edilenler arasında ise; Fokuslu Ultrason Doublo A Terapidir. Herhangi bir cerrahi müdahaleye gerek kalmadan bu uygulamanın gerçekleşiyor olması da rağbetin neden bu denli artış gösterdiğini açıklar niteliktedir. İlerleyen dönemlerde proteinlerin yapım işleminden yıkım işlemine geçişi dolayısıyla, ciltte onarımlarda bulunmaması yüz kaslarının sarkmasına, çene altında gıdı oluşmasına ve cildin kırışmasına neden olmaktadır. İşte yüz gerdirme yöntemi ile birlikte yaşanan bu sıkıntılar giderilmektedir. Bir diğer adı ultraformer olan bu fokuslu ultrason yöntem ile bahsedilen sıkıntıları yaşayan ciltler eski görünümüne yakın bir görünüm kazanır.

fokuslu-ultrason_rev

Bu yöntemde odaklanmış ses dalgaları kullanılmaktadır. Kullanılan bu ses dalgaları ile cildin 1,5 ila 3 milimetre derininde veya lazerin ulaşamayacağı 4,5 milimetrelik olan derin dokularda kollajen adı verilen bir maddenin üretimini sağlayan bir yöntemdir. Aslında kişilerin ilerleyen yaşlarda ciltlerinde meydana gelen kırışıkların temel sebeplerinde biri cilt altı bağ dokularının zayıflamasıdır. Yapılan bu yöntem ile birlikte cilt altı bağ dokularının güçlenmesi sağlanmaktadır. Cildin altına gönderilen dalgalar sayesinde bu bağların güçlenmesi ile birlikte, yüz daha da gergin bir hal alacaktır. Bu sayede artık kişiler yaşlanma belirtilerine elveda deme şansını yakalayacaklardır. İşlem sırasında herhangi ciddi bir ağrı hissedilmemektedir. Müdahale sonrasında kısa sürede işlemin etkisi kendini belli etmektedir.

Detaylar İçin: Tıklayınız! inceleyebilirsiniz.

Teşekkür eder keyifli, sağlıklı ve güzelliklerle dolu günler dilerim… Dr Mehmet Akgün

 

Dr. Mehmet Akgün Soru Sormak İçin Tıklayınız !!!