Kudret narı yada bitter groud meyvesinin şeker hastalığına iyi geldiğini biliyor muydunuz? Şeker Hastaları için kudret narı suyu tarifi nasıl yapılır? Bu yepyeni diyabet tedavisini yazımızı inceleyerek öğrenebilirsiniz.

Şeker hastalığı günümüzde oldukça yaygın olan ve her yaş grubunu etkileyen bir sağlık problemdir. Tip 2 diyabet, vücudun uygun işlev için yeterli insülin üretmediği veya vücuttaki hücrelerin üretilen insülinle reaksiyona girmediği bir durumu ifade eder. Gebelik diyabeti kadınlarda kanında yüksek seviyede glikoz bulunduğunda hamilelik sırasında ortaya çıkar ancak vücutları tüm glikozu hücrelerine taşımak için yeterli insülin üretemez. Bu durum, giderek yükselen glikoz seviyelerine yol açar.

Bitter Gourd ( Kudret Narı) Faydaları İçin Tıklayın!

Hastalığın başlangıcından itibaren insülin seviyesini sabit tutabilirsiniz. Bunun için doğal sebze ve meyveler elinizin altında. Bunlardan biri de kudret narı

kudret narı suyu tarifi

kudret narı suyu tarifi

Şeker Hastaları İçin Kudret Narı Tarifi

4-5 adet kudret narı

birkaç dilim limon

1 tatlı kaşığı zerdeçal

Kudret narını güzelce yıkayıp soyun. ve parçalara ayırın içine birkaç dilim limon ve bir tatlı kaşığı zerdeçalı akleyin. 10  dakika kadar kaynatın. Ilık olarak tüketebilirsiniz.

Bu karışım sabah aç karnına tüketildiğinde çok daha etkili olacaktır. Tadı pek hoşunuza gitmeyebilir. İsterseniz içine biraz tarçın ilave edebilirsiniz

Bu kürü uyguladığınızda şeke ilaçlarınızı içmeyi bırakmayın ve doktorunuza danışarak kullanın.Diyabet tedavisinde en etkili yöntem tabi ki iyi bir beslenme programı ve egzersiz olacaktır.

 

 

 

Kaynak: stylecraze.com