2014 kadın parfümleri - 2014 ‘ün en güzel kadın parfümleri

Rline

Guru
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2012
2.205
193
2014 kadın parfümleri - 2014 ‘ün en güzel kadın parfümleri

2014 Parfümlerini Deşifre Ediyoruz!
Özellikle sonbahar ve kış aylarında kullanabilceğiniz güzel, çekici, cezbedici parfüm markaları araştırdık kullanıcı yorumlarını okuduk ve 2013 en çok tercih edilen ve satan bayan parfümlerini bir araya getirdik. Kullandığımız parfümün her nekakadar etrafımızdakileri etkilemesini istesekte aslında en önemlisi kullandığımız parfümün ne kadar kalıcı olduğudur.Teninize uyumlu kalıcı bir parfüm
kullandığınızda her zaman mis gibi güzel kokabilirsiniz.

2013 2014 sonbahar kış parfümleri arasında en güzel ve çekici kokan bayan parfümlerinden Chanel No 5 ünlü Fransız modası olarak bilinen Coco Chanel ‘in ürettiğ bir parfüm markasıdır.Marilyn Monroe parfümü olarakta anılır, çok güzel ve seksi koktuğu söyleniyor.
Bulgari Parfümleride bu kış en güzel kokan kadın parfümleri listesinde yer alıyor.Bvlgaria rose kadınların en sevdiği kokulardan biridir.Muhteşem gül kokusu teninizle bütünleştiğinde herkesi cezbedecektir.Diğer Bvlgari parfümü ise Jasmin Noir oldukça seksi kokan bir parfüm olduğu yorumlanmış.2014 en güzel kokan kadın parfümleri arasında Shalimar markasıda listenin ön sıralarında yer alan bir parfüm markası.Çiçek, odunsu ve şehbetli kehribar özlerini taşıyan parfüm en seksi kokan parfümlerden biri.Bir Parfümün içeriğinde
Baharatlı, çiçeksi, meyveli ve odunsu notalar varsa en seksi kokan parfümler arasındadır Reb’l Fleur da 2014 parfüm listelerinde ve ünlü sanatçı Rihanna’nın parfümü olarak bilinmektedir. Kulanan kadınların bu parfümden vazgeçemediğini okudum 2013-2014 en seksi ve güzel kokan kadın parfümleri arasında ünlü olan başka bir parfüm markasıda Miller Haris’tir. Hem seksi hemde güzel kokusu
özellikle olgun erkekleri baştan cıkardığı söylenmektedir.
 
2014 En kalıcı kadın parfümleri : Parfüm her bayanın yaşamında özel ve önemli yer kaplamaktadır. Dışarıya çıkarken, özel bir ortama giderken, mutlaka bir tıs da olsa parfüm kullanırız. Güzelliğin bir parçası olan kokulardan vazgeçmenin neredeyse imkânsız olduğunu her bayan bilmektedir. Bütün parfüm kullanıcıları bilir ki hem kalıcı hem de hafif kokulu parfüm bulmak oldukça zor
olmaktadır. Hafif kokular hemen uçucu özellikleriyle bilinirler. Oysaki bu düşünce oldukça yanlıştır. Hem hafif hem de uzun süreli kalıcılığı olan pek çok koku parfüm piyasasında bulunmaktadır.

Shiseido Natural Sprey
Misk kokulu, çiçeksi ve baharatlı olan bu koku sıktığınız anda tüm duyularınızı canlandıracak bir etkiye sahip. Sıktığınız anda temizliği tüm vücudunuzda hissedeceğiniz bu koku kalıcı ve hafifliğiyle tercih ediliyor.
Avon Simple Elements Perfect Cotton
Stresinizi azaltan yumuşak bir koku. Beyaz gül ile rahatlamanızı ve gevşemenizi sağlıyor. Stresli şehir hayatından sizi çıkarak hoş bir koku. Fiyatı da almak için oldukça uygun.
Davidoff Cool Water
Yıllardır birçok bayanın vazgeçilmezi olan bir parfüm. Bayanlar için olanında karadut, çiçeklerden yasemin
ve gülü barındıran, ananas ve meyvelerle harmanlanmış nefis ve kalıcı bir koku.
Armani She
Bilindik en hafif kokulardan biri olmaktadır. Hem hafif olmasıyla hem de kalıcı parfüm olmasıyla bilinen bu koku pek çok bayanın gözde kokularındandır. Armani kokusunu sıktığınız ilk esna içerisinde üst notalar meydana çıkar. İçeriğinde yer alan karışımlar kokunun hemen kaybolmasını engellemektedir.
Bvlgari Omnia Crystalline
Bu kokunun kalıcı olduğunu parfüm hakkında bilgisi olan herkes bilir. İçeriğinde ki notaların hemen uçmadığını ve uzun süreli vücutta kaldığını neredeyse bilmeyen yoktur. Kokunun üzerinizde bırakacağı etki sonrasında kendinizi farklı hissetmenizde faydalı olacaktır. Geçici bir kokusu olmamakla beraber kokunun tonu da her sıktığınızda sizi daha çok etkileyecektir.
Clarins Eau Dynamisante
İçerisinde portakal, yoğun baharat, zencefil ve limon kokusu bulunmasına rağmen hareketlilik veren en hafif ve kalıcı parfümler arasında iddiasını koruyor.
CK One Summer
Ağır parfüm kokularından hoşlanmayan için çok az sayıda piyasaya sürülen bu parfüm kadın erkek iki cinsede hitap ediyor. İçerisinde misket limonu, yeşil elma, nane, biberiye, bergamot, deniz suyu ve nilüfer çiçeği içeren harika bir koku.
Marc Jacobs Splash
Kolonyo tarzında bir şişe ile satışa sunulan bu parfüm hafif ve kalıcı olmasının yanında hareketli ve taze bir koku sağlıyor. Yalnız parfümün tek sıkıntısı yanınızda taşıyamamanız. Sıcakla birlikte sıktığınız kokunun değişmemesini istiyorsanız tam size göre bir ürün.
Giorgio Armani Gio
Bu parfümü sıktığınız anda klasik olsa da aklınıza gelecek ilk şey yaz, deniz, güneş ve kumsalda ki harika serinlik. Çok tatlı yaz esintilerinin kokularının birleşti bu parfüm kalıcı ve hafif bir yapıya sahip.
Prada Infusion d’Iris
Koyu kumrallarda ve açık renk esmerlere harika yakışan bir koku. Şişesi ilede cezbeden bir etkiye sahip olan bu kokuyu bir kere kullandığınızda bırakamayacaksınız.
 
X