Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 gün sonra vereceğiniz kana bakın inşallah yükselir size sımsıkı tutunurKızlar yardım edin lütfen bugün 10 günüm beta 3.90 çıktı umut varmı dır.
Aminn inşallah Allah razı olsun inşallah2 gün sonra vereceğiniz kana bakın inşallah yükselir size sımsıkı tutunur
3.cü gün embriyo geç tutunup döllenşyor zaten sabırla bekleyin Rabbim nasip etsin inşallahAminn inşallah Allah razı olsun inşallah
Bende öyle düşündüm ama doktorum ilaçları kesti dün 9.gün de leke geldi biraz idrae testi de sonradan çok silik çıktı kafam karıştı artık inşallah devam eder çok teşekkür ederim3.cü gün embriyo geç tutunup döllenşyor zaten sabırla bekleyin Rabbim nasip etsin inşallah
İnşallah. 2 tane embriyo transfer edildi biri 14 biri 15 hücreli iyi kaliteydiİnşallah tutunur kaç hücreliydi acaba
Rica ederim normal test günün ne zaman bugünmüydüBende öyle düşündüm ama doktorum ilaçları kesti dün 9.gün de leke geldi biraz idrae testi de sonradan çok silik çıktı kafam karıştı artık inşallah devam eder çok teşekkür ederim
Evet bugün dü.Rica ederim normal test günün ne zaman bugünmüydü
3 zaten geç tutunan bir embriyo neden 10.cu gün test yap derler ki anlamıyorum yani doktor tutunmamış falan mi dedi üzülerek soruyorumEvet bugün dü.
Sabret canım 12. Gün belli olur demişti doktorum. Herkesin erken belli olcak diye bir şey yok. 2 gün sonra tekrar kan testi ver. İnşallah bebişin tutunur.Kızlar yardım edin lütfen bugün 10 günüm beta 3.90 çıktı umut varmı dır.
İnşallah canım bakalım..Sabret canım 12. Gün belli olur demişti doktorum. Herkesin erken belli olcak diye bir şey yok. 2 gün sonra tekrar kan testi ver. İnşallah bebişin tutunur.