37. haftadayım bebeğim ters duruyor?döner mi?

_MaaVi_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2010
461
39
bebeğim hala ters duruyor sezeryan olmak hiç istemiyorum ama sanırım böyle devam ederse mecburen öyle olacak.Sizce bu saatten sonra döner mi?
 
hiç merak etme döner. komşum hamileydi 38. haftaya kadar bebeği ters olduğu için doktoru sezeryan diyordu, ama 38. haftada döndükten sonra 39. hafta da tekrar ters döndü, 40 haftasında ise dönmüş ve doğumunu normal yaptı.
O da çok korkuyordu -ya dönmezse, ya sezeryan olursam, ben ameliyattan korkarım, vb. şeyler söylüyordu.

senin bebiş dönmezse de olsun, sezeryanla doğum yapanlar anne olmuyor mu? forum da sezeryanla doğum yapan bir çok anne var.
sezeryan ya da normal doğum zamanı geldiğinde sağ salim bebeğini kucağına alacaksın ya önemli olan bu.
 
doktorum dönmezse 38'de sezeryan olur dedı yanı 1 hafta kadar vakti var oğlumun sanırım:KK43:ben de amelıyattan korkanlardanım,normal doğumun da çok zor olduğuna emınım ama sezeryan daha çok çektiriyor gördüğüm kadaryla...hayırlısı olsun artık napalım hergun bakıyorum ama hala ters az önce yıne tekmeleri aşağıdaydı...
 
bende 35 haftamdayım benım bebegımde donmedı bende merak edıorum nezaman doner die...cevremdekıler son ana kadar bıle donen var dıolar ama ben gene endıse edıorum..
 
bende 35 haftamdayım benım bebegımde donmedı bende merak edıorum nezaman doner die...cevremdekıler son ana kadar bıle donen var dıolar ama ben gene endıse edıorum..

cnm bana doktorum ilk gebeliklerde genelde 30. haftada dönmüş olması beklenır,ondan sonra geçen her gun dönme ihtimali azalır demişti gerçekten de öyle oldu...ama son anda bile dönen varmış ben de 37. haftada hala umut ediyorum dilerim dönerler...
 
bebeğim hala ters duruyor sezeryan olmak hiç istemiyorum ama sanırım böyle devam ederse mecburen öyle olacak.Sizce bu saatten sonra döner mi?
mrb arkdşım bu siteye yeni kaydoldum ismim tuğba. bende 35+2 haftalık hamileyim pazartesi doktora gittim bebeğim ters duruyordu.3 hafta sonrra gidip sezaryen olacktım.ama bi intenet sitesinde gördüğüm birşeyi denedim. ben de işe yaradı umarım sende de yarar. başımın altına yastık koymadan yere yattım eşimin de yardımıyla kalça ve belimin altına 3-4 yastık koyark yükselttim.ayaklarımı da koltuğa dayadım. bebeğim çok geçmeden harketlendi ve sanrm 5 dk geçmeden büyük bir dalgalnma oluşturdu karnımda poziyonunu değiştirmiş meğer.bugün tekrar doktora gittim bebeğimin döndüğünü söyledi.yani dahaa 2 gün öne tersti hatta 30.haftadan beri ters duruyordu. ve ,ben bu egzersizle alakası olduğunu düşünüyorum.bir dene istersen :emir_bebek:
 
kızlar ben çarşamba günü dr gittim...kızım yine tersti...3560 gr olmuş...dr yarın gel alalım bebisi dedi...bende perşembe günü aç karnına, duşumu alip,çantamı alıp hastaneye gittim.dr bebisime baktı veee dönmüş...Ben doguramadim tabii...12,06,2014 mübarek kandil günüydü,eşimin doğumgünüydu,eşimin geçmesi gereken sınav basariliydi, ve bebeğim döndü...Dönmesi için çarşamba akşamı çok dua ettim çünkü ben sezaryen den çok korkuyordum.38+4 herşey yolundayken bana çok erken geliyordu bebegimin doğumu için...Çarşamba gecesi çok dua ettim,kızımla konuşup onu dönmesi için ikna etmeye çalıştım ve internette arastirdigim birkaç haraket vardı inatla onları yaptım ve bebeğim döndü.Önce belimde hulohop varmışta onu çeviriyormuşum gibi yaptım..sonrada resimdeki hareketi yapıp öne geriye şekklinde 30 kere yaptım.. $11.jpg
 
Mrb konu çok geçmişte kalmış ama bende 37. haftamdayım ve cülüğüm ters , Allah herşeyin hayırlısını versin, benim istediğim normal doğumu denemekdi yani sancım gelecekmi o heyacanı falan yaşayayım belki açılma olmayacak başka sıkıntılar olacak yine sezeryan olacağım , doktorumda bebşinde sıkıntı yok nst iyi ben 39 40 kadar beklerim sen 3-4 güne bi kontrole gel döner hiç belli olmaz o ,desede ben çok takıldım sürekli ağlama krizi geliyor, önceden belirlenmiş bi güne sezeryan tarihi ile çocuguma kavuşmak hiç istmedim bişiydi...hala doktorum bi tarih vermedi sezeryan için ama her kontrole bu korkuyla gitmek ...çok kötü....acaba foruma önceden yazan arkadaşlardan son anda dönenler oldu mu merak ettim belki moralim biraz düzelir ....
 
X