- 9 Nisan 2024
- 193
- 159
- 32
- Konu Sahibi flowerstone3556
Allah yardımcınız olsun maşallah kırk bin kere. Darısı basıma . Ben zaten kimseye güvenerek yemedim bu haltı ama yani o moda sokmaya çalışıyor ben kendi cocuğum için demiyorum vs diyerek bile niyetini acıkca dile getiriyor allah askına arabayla 15 dk mesefe olan bir yer gerçektne istanbul gibi bir yerde uzak kavramı taşır mı ? Kendi cocuğum ne olacak diye triplere girmiş benim işimi yokuşa sürüyor şunu demesini beklerdim zaten ev sahibidir davadır uğraşıyorlar kız perişan basıp gitsinlwr belki orada 2-3 sene en azından kafaları rahat eder cocuğunu stressiz dünyaya getirir. Ama yok söz konusu menfaat olunca kardeş kardeşi bile tanımaz hale geliyorValla zor süreçler, gerilmeyin daha hamileliğin başındasınız kervan yolda düzülür demişler.. çalışabildiğiniz kadar çalışıp doğum sonrasına izninizi atıp bebişi ele avuca gelir hale getirirsiniz stres yapmayın bebeğe zarar... hormonlar da ekstra duygusal yapıyor sizi çok yükselmeden kırıcı olmadan orta yol bulunur.
Ben de şu an 40 günlük bebeğe bakıyorum izindeyim annem başka şehirde 1 ay kaldı gitti, kadına da zor ... bakarım diyenler (kv) ortada yok çok şükür ben kendim bakabiliyorum bebişimle baş başa , napayım en kötü ücretsiz izne ayrılırım dedim. Hiç olmadı bakıcı tutarım kafasındayım.