Adet Geciktirmek için "tarçın"

Bu tarçın ne kadar süre ile yenilmeli? Malum yemesi çok kolay olmuyor
Iki gün sonra tatile gidecegim ve tatilimin bu şekilde geçmesini istemiyorum
Acil yardım eder misin lütfen :KK1:
 
Merhaba bayanlar deneyen sonu alan var mı gerçekten çok merak ettim. Önümüzdeki ay tatile gidicem ve büyük ihtimal adetim denk gelicek ayrıca emzirdigim için adet geciktirici falan da icemeyecegim o yüzden bu konu benim için çok önemli sonuç alan varsa lütfen cevap bekliyoruz :)
 
aynen kızlar ya bende hemen koştum mutfağa normalde bugün olmamam gerekiyor daha 3 4 gün var ve bugün 2 günlük haftasonu tatiline çıkıyorum inşallah keser 2 3 çay kaşığı yuttum suyla ama yeterlidir inşallah ne dersiniz? bide hemen bugün etkisini gösteriyor mu? :)
Mesaj atalı çok uzun zaman olmuş ama denediniz mi ve ise yaradi mi çok merak ediyorum. Tatil planım var çok acil öğrenmem gerek :KK43:
 
Bayram sonrası tatile gitmiştim ve ayın 15 i 18 i gibi adet görmem gerekiyordu. Forumda okumuştum bu tarçın olayını. Hap yutmak yerine deneyimde rahat rahat denize gireyim diye düşündüm. Ay denemez olaydım :KK70:
2 gün sabah akşam yuttum, sonra 2 gün daha günde 1 tatlı kaşığı sadece. Toplam 4 gün fazlası değil.
Şuan eylül ayındayız ve ben hala regl olmadım :KK43: O an için mutlu oldum tabi ama şuan hiçte memnun değilim bıraktıgım an olurum dıye ummuştum. Hava değişikliğininde etkisi oldu tabi ama tatilden geleli 10 gün oldu :/
Merhaba adet tarihinden kaç gün önce başladınız ve şişkinlik gibi şikayetler oldu mu
 
Kizlaaar ben de buraya bakip denedim. Baska bir ilac kullandigim iicn adet geciktirici hap kullanmak istemedim. Tatilr gidecektim. Nolursa olsun artik napalim kafasindaydim. Tarcini deniyim dedim ne zarari olcak sonucta diye. Adet olma tarihimden 4 gun once gunde 2 tatli kasigi tarcini suyla yuttum. 4 gun boyunca da devam ettim sonra biraktim. Suan adet tarihimi 5 gun falan gecti hala olmadim. Buraya yazmadan edemedim sanirim ise yariyor:))
 
Kızlar bunu başka deneyen var mı işe yarıyor mu?
Ben 1haftadır içiyordum detox etkisi var diyeydi ama, bugün bu konuyu göeünce yazmak istedim benim adet günüm dündü yani olması gereken günümdü ve dün gayette normal oldum :KK70: yani bi işe yaramıyor geciktirmeyle ilgili yararı yok yada kişiden kişiye değişiyordur :))
 
Evet arkadaşlar çok uzun zaman olmus ama bunu bende denedim 25 gün oldu hala bişey yok gercekten ben adetimi kessin die içtim kesmedi fakat bu ayda gitmedi kestiğine değilde diğer ay geçiktirdiği ben de doğru oldu keşke yemeseydim ben bide fazla abarttım toz tarçını sıcak suya koyup koyup içtim
 
doğru arkdaşlar inanın doğru uzun zamandır bunu yazmak istiyordum ama tamda denk geldim konuya ben bugüne kadar hiç adet geçikmesi bilmem aksine 21 günden daha az zamanlarda adet olduğum için çok dr gezmişimdir neyse aynı zamandada diyetlerle falan çok uğraşırım bigün bişey duydum tarçın diyetlerde tatlı isteğini bastırıyormuş efendim zayıflamaya yardımcı oluyormuş vs vs yani çok iyiymiş başladımmı ben her şeyime tarçın atmaya kaşık kaşık süte yoğurda barsaklarımda çalışıyor nasıl hoşuma gidiyor anlatamam size çok çay içerim her çayımda çubuk tarçın yeşil çayımda tarçın derken ben ilk defa hayatımda 58 günün üzerine adet oldum 2 gün çok az ve bitti sekizinci gün tekrar başladı tam 25 gün damla damla leke halinde sürdü tabi ben tarçına devam bir sonraki arası 62 gün oldu adetimin çatlıyorum kilom sürekli yukarda ödem yapmış vucudum ne yapcamı şaşırmıştım dr gidim derken birden kafama dank etti tarçını hemen kestim iki aydır düzenli gününde oluyorum şimdi nefret ediyom tarçından inanın tatlıların üzerinde görünce bile ben yemem diyorum çok aşırı kanama olan kişilere belki iyidir ama bence hiç dengenizi bozmayın derim yani gerçekten tarçının böyle bir marifeti var arkdaşlar buna inanın yani
A
 
X