- 17 Temmuz 2012
- 229
- 118
Merhabalar kızlar . Ben devlet memuruyum başka bir ilçeye gel git yapıyorum. Kendi aracım var . Aracı olmayan yenimi atanan bir arkadaş var o ücretini veriyor kendisi yeni memur olduğu için yeri geldi para almadım yeri geldi soğuk havalarda evine kadar bıraktım. Kendisi yaşça küçük olduğu için benden biraz da sahip çıkmak gibi oldu diyelim ona evi çok uzaktı çünkü .beraber giden bi sürü memur grubu vardı ama kimse onu evine kadar bırakmıyordu sadece ben evine yakın en mesafeye bıraktım onu .şimdi o araba aldı ailesi desteği ile. Ehliyeti varmış bi tanıdıkları kullanmayı öğretmiş artık onla ikimiz grup olduk çıkıyoruz . Bir tane de yanımızda arabası olmayan bayan dahil oldu o ücretini veriyor . O bayan dahil olduktan sonra arkadaşım çok değişti yüzüme bakmaz oldu . Hele araba aldıktan sonra çok patavatsızca konuşmaya başladı. Biz arabası olmayan bayanın ücretini ilçenin birlik fiyatına göre belirliyoruz ilçenin otobüsü fiyatına gelince biz de zam yapıyoruz tabi o fiyattan daha aşağı oluyor bizim aldığımız ücret . Daha önce arkadaşım arabası yokken benimle giderken ilçe otobüs fiyatı arttığını duyar duymaz gelir bana söylerdi hak geçmesin ilçe artmış ben de zamlı vereyim diye. Bugün yine duydum ilçe fiyatı artmış arkadaşım da bunu duyalı bi iki hafta olmuş bana söylemedi . Ben bugün tesadüf markette kasiyerden öğrendim . O da yanımda idi bilmiyormuş gibi yaptı . Biz de zam yapacakmıyız dedim olur dedi . Meğerse haberi varmış zaten . Hayır yani hak hukuka bu kadar önem verirken bildiği halde niye sustu .parasında değilim ama arkadaşım bunu duyalı iki hafta olmuş haberi yokmuş davrandı aramıza yeni katılan bayanla samimi o yüzden onu sevdiği için mi söylemesek istemedi bilmiyorum ama ona olan güvenin sarsıldı . Bir kerede çocuğum hasta olmuştu kreşe gidemedi bi hafta ben de onun yanında çocuktan okuldan kaldı boş yere dedim önümüzdeki hafta göndereceğim biraz iyi olursa dedim aaa dedi gönder tabi dedi senin çocuğun çok şımarık dedi ben şok oldum bir ya da iki kere ancak gördü çocuğumu