Genel Cerrahi Anal fissür ile başım dertte çok korkuyorum

clarkie

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2021
114
23
27
2 2 bucuk yil once hemoroid baslangici vardi sislikler iniyodu. 2 yil once bi sislik hissettim hic gecmedi su an 2 tane olmus. Anal fissur sanirim. Tek care ameliyat yaziyo asiri korkuyorum. Agrim sizim normalde yok, sadece tuvalete gittigimde agri oluyor. Pazartesi doktora gidecegim ama uyuyamiyorum korkudan kac gundur. Evde uygulayabilecegim bir diyet var mi? Bagirsaklarimi nasil duzenli calistirabilirim? Haftanin 5 gunu spor yapiyorum normalde.

Bugun 2. Gun tuvalete cikamiyorum cok panik ve stres yaptigim icin sanirim. Bulantimda var. Stres direkt mideme vurdu. Birilerinin onemli bir sey degil gecer demesine ihtiyacim var...

Benim bu problemim 4 yıldır var hamileyken başladı. Adet kanı gibi kan görüyorum maksat tarafından yani. Doktora gittim tabi anal fissur dedi. Geçmese gel dedi geçti. Şimdi de arada bir kanama başlıyor 15 20 gün sürüyor sonra bitiriyor yine. Ağrım da yok. Sadece tuvalet sırasında kan görüyorum. Doktor yine ilaç verdi geçmezse makattan kamera ile bakacaklarını dedi. Kullanmadım ilaçlarını.

Doğumdan sonra bende de dış hemeroid oldu yapamıyodum .cam kesiği gibi acı oluyodu. doktora gittim yırtılma olmuş dış kısımda .krem verdi iyi yapabiliyorum ama hemeroid için ameliyat dedi olacaz mecbur yapçak bişey yok sürekli acı çekmektense bikere çekip kurtuluruz. bende ilk başta kabullenemedim ama bi çok kişi bunu yaşadığını öğrenince psikolojik olarak rahatladım yalan değil.doğum yapalı 3 ay oldu çocuğu sütten kesince olucam

Ben dogumda yapmadim neden oldu bilmiyorum. İc dis hemoroid ve catlak hepsi bi arada var sanirim.. eskiden hemoroid baslangici vardi sonra mercimek boyutunda bi sislik olustu agrisiz. Nobetci meme oldugunu dusunuyorum ama dis hemoroidde olabilir. Doktor bakiyorum simdi teshis koydurmak icin. Cok korkuyorum kizlar annemde de dogumda olmus beslenmeyle gecirdigini soyluyor. Beslenmeme dikkat ediyorum, agrim ve kan azaldi ama hala var. Radyofrekans yontemi hakkinda bilginiz var mi? Ameliyat dusunuyorum ben de. Erkek arkadasim gorurse soguyabilir cunku :KK43:

Sanirim kesi olmadan tedavi ediyomus temizliyomus. Bi arkadasim ona tedavi oluyomus su anda, cok ileri seviyeymis onun ki, 5 seansta halledicekmis su an 4 teyim dedi. Bilmiyorum kestirmek istemiyorum kaslari :KK43:

Doğumdan sonra bende de dış hemeroid oldu yapamıyodum .cam kesiği gibi acı oluyodu. doktora gittim yırtılma olmuş dış kısımda .krem verdi iyi yapabiliyorum ama hemeroid için ameliyat dedi olacaz mecbur yapçak bişey yok sürekli acı çekmektense bikere çekip kurtuluruz. bende ilk başta kabullenemedim ama bi çok kişi bunu yaşadığını öğrenince psikolojik olarak rahatladım yalan değil.doğum yapalı 3 ay oldu çocuğu sütten kesince olucam
Hala sorun yasiyo musun bilmiyorum ama 3 gundur beslenmeyle baya bir hafiflettim kan ve agri yuzde 90 azaldi. Bilgin olsun ameliyattan once dene lutfen 🙆

Benim bu problemim 4 yıldır var hamileyken başladı. Adet kanı gibi kan görüyorum maksat tarafından yani. Doktora gittim tabi anal fissur dedi. Geçmese gel dedi geçti. Şimdi de arada bir kanama başlıyor 15 20 gün sürüyor sonra bitiriyor yine. Ağrım da yok. Sadece tuvalet sırasında kan görüyorum. Doktor yine ilaç verdi geçmezse makattan kamera ile bakacaklarını dedi. Kullanmadım ilaçlarını.
Annemde gectigini soyluyor ama korkuyorum. Beslenmeyle yuzde 90 hafiflettim 3 gunde ama panik halindeyim hala. Bi de ben cocuk dogurmadim yarin bi gun hamile kalirsam nasil olucak? 😢 Normal dogum yaparim diye dusunuyodum simdi korktum baya

Annemde gectigini soyluyor ama korkuyorum. Beslenmeyle yuzde 90 hafiflettim 3 gunde ama panik halindeyim hala. Bi de ben cocuk dogurmadim yarin bi gun hamile kalirsam nasil olucak? 😢 Normal dogum yaparim diye dusunuyodum simdi korktum baya
Ama annelere cok buyuk saygi duyuyorum artik anneme cok iyi davraniyorum gercekten cok emek, sabir ve fedakarlik istiyor 🦾

Hala sorun yasiyo musun bilmiyorum ama 3 gundur beslenmeyle baya bir hafiflettim kan ve agri yuzde 90 azaldi. Bilgin olsun ameliyattan once dene lutfen 🙆
Çok ilginç ama bende 3 gündür rahat çıkıyorum lavaboya kabız olmamaya çalışıyorum burda ameliyat olanlarıda okudum bişey değişmiyomuş aynı acı ağrı çekiyolarmış

Sanirim kesi olmadan tedavi ediyomus temizliyomus. Bi arkadasim ona tedavi oluyomus su anda, cok ileri seviyeymis onun ki, 5 seansta halledicekmis su an 4 teyim dedi. Bilmiyorum kestirmek istemiyorum kaslari :KK43:
Kasların alımında gaz ve gayta kaçorımı olabiliyormuş ya

Kasların alımında gaz ve gayta kaçorımı olabiliyormuş ya
Evet bende duydum onu cok korktum. Bi arkadasim radyofrekans yaptiriyomus su an ama bilmiyorum. Gecer insallah da ameliyat dusunmeyiz 🙌 saglikli seyler yemekten midem bulaniyo artik ama yapacak bi sey yok devam ins ise yariyodur azaldi agri aci ama tam gecmedi malesef

Evet bende duydum onu cok korktum. Bi arkadasim radyofrekans yaptiriyomus su an ama bilmiyorum. Gecer insallah da ameliyat dusunmeyiz 🙌 saglikli seyler yemekten midem bulaniyo artik ama yapacak bi sey yok devam ins ise yariyodur azaldi agri aci ama tam gecmedi malesef
Ben ömür boyu böyle yaşayacağımı düşünüyorum o orda hep olacak eğer siz bi çözün bulursanız benimle paylaşın ameliyattan vaz geçtim ben ya

Ben ömür boyu böyle yaşayacağımı düşünüyorum o orda hep olacak eğer siz bi çözün bulursanız benimle paylaşın ameliyattan vaz geçtim ben ya
Acikcasi bende kalacagini dusunuyorum tamamen gecmeyecek gibi ama en azindan kan ve agriyi hafifletebilmeliyiz :KK43: kantaron yagi siparisi verdim onu deneyecegim bir de 😢 cok oneriyolar psikolojim bozuldu gercekten bagirsaklarimdan baska bi sey dusunemiyorum

Sabahlari ilik suyla basliyorum, ac karnina bi kasik sarimsakli zeytinyagi iciyorum ekmek hamurisi agzima bile koymuyorum, hep posali seyler gun icindede ona ragmen hafifte olsa agri var ne nalet bi seymis gercekten

Bana da normal doğum yapamazsın dedi doktor kanama olur diye. Normal doğum yaptım Bi sıkıntıda çıkmadı çok şükür

Kan kesildi ama agrim oluyo hala hafifte olsa 😔😔 insallah iyilesiyodur stresten baska seylerde cikicak cunku

Çok ilginç ama bende 3 gündür rahat çıkıyorum lavaboya kabız olmamaya çalışıyorum burda ameliyat olanlarıda okudum bişey değişmiyomuş aynı acı ağrı çekiyolarmış
Bu makat çatlagında tum diskilama suresince mi agri oluyor yoksa diskinin ilk cikisinda mi? Ve agrisiz sancisiz belirti vermeden baslayabiliyor mu?

X