- 3 Mayıs 2024
- 158
- 403
- Konu Sahibi Cokcaresizm
Önceki konumu bilen biliyor. Bugün avukatımla görüştüm ama o protokolde çekişmeli açıp anlaşmalı boşanmamız taraftarı ama karşı taraf taleplerimi kabul etmiyor. Ben düğünde takılan takıların tamamını istedim vermedi sizinkileri veririm dedi. Böyle olunca çekişmeli boşanmaya odaklanıp avukatımla görüştüm hem altınlar hem de tazminat için ama avukatım da beni dava uzun yıllar süreceği için vazgeçirmeye çalıştı. Altınları paylaşın aranızda dedi ama karşı taraf kabul da etmiyor. Dava 2 3 yıl sürsün istemiyorum ama yaptıkları da yanlarına kâr kalsın istemiyorum. Tecrübeli olanlar yol gösterir misiniz çok aman aman bir altın da yok bu arada ama iş biraz inada bindi işte sonuçta 1 hafta da evli kalsam artık evlenmiş boşanmış bir kadınım bu kadar kolay sıyrılması canımı sıkmıyor değil. Kendi ailemin aldığı takıları isteyip boşanalım mı yoksa altınlar ve tazminat isteyip uzun bir sürece mi gireyim? Bu arada şahıs şu an çalışmıyor, sigortasız ama üzerine ev, arsa ve araba var banka hesabında da yüklü parası var
Son düzenleme: