- 17 Ağustos 2011
- 21.835
- 135.996
- Konu Sahibi Love_lover
Ben de arkadaşlarımı uyarıyorum ama senin gibi kendine kahraman rolü verenler, ailenin reisi modunda haddinden fazla fedakarlık yapip sorumluluk alanlar hiç dinlemiyor. Sonradan pişman oluyorlar.Bunları duyardım ama benim ailemde böyle şeyler olmaz derdim. Resmen erkek evlat ayrımı yapılıyor. Arkadaşlarım çok uyardı ama onları kınadım ailelerine nasıl davranıyorlar diye.
Bir furya vardı ben yeni mezunken. atanan kız ailesi için ev kredisine girerdi - evler daha ulasilirken. Kkda benzer her konuya yazıyorum, bu kızlardan ailesi ile kötü olmayan yok. Çünkü ne zaman kız evlenmek istese ve artık taksitleri ödemeyecek olsa o aile kızın burnundan getirir. Kız 6 sene tüm kredileri odemisken kalan 4 sene enflasyondan dolayı artık daha küçük bir rakam olan krediyi ödemeye bile kırk dereden su getiren kardeşler sanki evde eşit hakkı varmış moduna giriyor falan... Saçma sapan şeyler. Olan da hep ailenin en fedakarina oluyor, hep onlar afaroz ediliyor.
O yüzden benim diyeceğim önünüzde iki yol var. Ya dediklerini yapın, aileme gitti el değil deyin, hakkınızı almayın.
Ya da "nasilsa simdiden kötü oldum , bari tüm hakkımı alayım" diyin, neyde ne kadar hakkınız olduğuna inanıyorsanız hepsini ısrarla isteyin