- 23 Ocak 2024
- 529
- 490
Arkadaşlar bu konuyu neden açıyorum bilmiyorum. Kısaca şöyle söyleyeyim, eşimin ailesi çok iyidir gerçekten annesi anlayışlı ve iyi bir kadındır. Babası da seninle eğlenir güler komik bir adamdır. Çok severim hepsini, kardeşleri ablaları gibi görür saygı duyarlar. Ama ben hamile kaldığımdan beri içime şeytan girmiş gibiyim. Bize gelmelerini dert etmezdim normalde ama , bir kardeşi var 23 yaşında erkek. Valizini almış bize geliyor kalmaya. Yani ne alaka bana sordunuz mu ? Eşime söyledim sen istemiyorsan kalmaz böyle şeyleri neden dert ediyorsun diyor. Ailen bize haber vermeden Cat pat gelmesin diyorum gelmezler hayatım sorun yapma diyor. Yani konu şu, ben zaten istemiyorsan gelmezler evet ama sürekli kuruluyorum ailesine hayır nedeni de yok. Bı de neden gelmesinler yani gelsinler nedir bu saçma düşünce. Biraz feminist bir insanım babası da sürekli hizmet bekler ''benden değil eşinden.'' yani sonuçta eşi kabul etmiş banane di mi ? Yok kuruluyorum. Doğumda yanımda bir ay felan kalmazlar inşallah ya da doğumdan sonra sürekli torun sevmeye diye gelmezler inşallah felan diyorum kendi kendime. Ayyyy bunları düşünen biri değildim 1 haftada şeytan oldum. Ya bu ruh hali deli edecek beni. Normalde böyle biri değilim takılmam böyle şeylere , gülerim eglenirim strese sokmam kendimi. Rezil hissediyorum kendimi nasıl geçecek bu ?
Eşimin ailesinden uzak şehirde yaşadık hep şimdi 4 aydır aynı sehirdeyiz. Biraz özgür ve çok aileci olmayan biriyim. Acaba diyorum alanıma kısıtlama gelecek ya da kişisel alanıma çok fazla giriş çıkış olacak korkusu mu yaşıyorum?
Eşimin ailesinden uzak şehirde yaşadık hep şimdi 4 aydır aynı sehirdeyiz. Biraz özgür ve çok aileci olmayan biriyim. Acaba diyorum alanıma kısıtlama gelecek ya da kişisel alanıma çok fazla giriş çıkış olacak korkusu mu yaşıyorum?