Ah ne güzel ya maşallah darısı basımıza6. Haftada duyduk öbür hafta gidicem tekrar inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ah ne güzel ya maşallah darısı basımıza6. Haftada duyduk öbür hafta gidicem tekrar inşallah
Allah tamamına erdirsin hepimizin gebeliğiniAh ne güzel ya maşallah darısı basımıza
Ben silik goruyorum, bana umut oldun. Testlerim hep negatif yarin adet gunum bir umudum var demekki. Kan aldirEki Görüntüle 3425932 merhaba herkese benim bugün adet günüm henüz olmadım az önce test yaptım bu şekilde bir sonuç aldım herhangi bir adet belirtim yok sadece dokumduğumda göğüslerim ağrıyor o ladar kasık bel vs yok bu testte bir şey görüyor musunuz ben silik bir çizgi görüyorum ama allak bullak oldum uzun zamandır bekliyorum daha önceki testlerimde hep tek çizgiydi ne yapacağımı ne düşüneceğimi şaşırmış durumdayım ne olur yardımcı olun
Maalesef regl oldum hem de belirtisiz ağrısız sızısız umarım sen de vardırBen silik goruyorum, bana umut oldun. Testlerim hep negatif yarin adet gunum bir umudum var demekki. Kan aldir
AminAllah tamamına erdirsin hepimizin gebeliğini
O nasıl oluyo anlayamadımAra ara karnım bi değişik oluyo normal mı sizce yük varmış gibi ağrı değil ama
Bende anlatamadım ki kasılıyo ara ara sesler geliyoO nasıl oluyo anlayamadım
Ben ilkini 9.30 da ikincisini 6.30 da vermiştim sabah dayanamayıp sabah ezanıyla verdim valla 3.5 katı artmıştıKuzular birşey soracağım genelde kan testlerimi 2,30 gibi veriyordum ben bugün 12,30 gibi versem olur mu sizce
Bebek yerleşiyo ondandırBende anlatamadım ki kasılıyo ara ara sesler geliyo
Bende verdim şimdi 1,30 gibi Çıkar inşallahBen ilkini 9.30 da ikincisini 6.30 da vermiştim sabah dayanamayıp sabah ezanıyla verdim valla 3.5 katı artmıştı
Hadi bakalımBende verdim şimdi 1,30 gibi Çıkar inşallah
Canım doktora gittin mi ben perşembe gününe çektim randevumu bir an önce gideyim dedimBende verdim şimdi 1,30 gibi Çıkar inşallah
Bugünde kan verdim canım sonuç bekliyorum sonra doktoruma yazacağım Salı gününde kan ver demişti doktorum bakalım sonuç inşallah güzel çıkarCanım doktora gittin mi ben perşembe gününe çektim randevumu bir an önce gideyim dedim
İnşallah canımBugünde kan verdim canım sonuç bekliyorum sonra doktoruma yazacağım Salı gününde kan ver demişti doktorum bakalım sonuç inşallah güzel çıkar
Kuzu 715 çıktı normal mıHadi bakalım
iki gün önce 259 bugün 715 çoktu normal mı kuzularHadi bakalım
Ayy çok güzelll maşallah seninde 2 gun sonra kesen gözükürKuzu 715 çıktı normal mı
iki gün önce 259 bugün 715 çoktu normal mı kuzular
Ooo ne güzel artmış maşallah canımKuzu 715 çıktı normal mı
iki gün önce 259 bugün 715 çoktu normal mı kuzular