Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım benimki de senin gibi şu anda. sende çoğul gebelik oldumu?sat tarihim 27 marttı 29 nisanda dr a gittiğimde bhcg 3330 çıktı sizce çoğul gebelik olabilir mi ultrasonda keseyi görüyorum ama çok belirgin değil henüz demişti dr
Çok sevindim benim de adet 2 gün kala degerim 198. 6 döven anlamam ilkizmi acaba dedimbenim transferin 12.gün 57 ,15.gün 144 dü...bu az değere rağmen ikizlere hamileydim...beta hcg değeri yanıltıcı olabiliyor....
Aaaa Can'ım benim de degerim 198,6çıktı 2 günde deger bu çıktı önce düşüktü degerimbenimde 12.gün değerim 133 idi. dr tek dedi ben 5. haftada 2 kese görünce şok olmuştuk...
canım hcg de belli olmaz ultrosonda belli olur kesin ikiz olup olmadığı canımMerhaba kızlar öncelikle Allah herkesin bebişlerine sağlıkla kavuşmasını nasip etsin. 30 Kasım da çatlatma iğnesi oldum. 10.12 de hcg 16,80 11.12 de hcg 45,59 14.12 hcg 256,96 16.12 de hcg 922 çıktı. Değerler iki günde iki katına değil. Hergün yaklaşık iki katına çıkıyor. Bu ikiz gebelik olabilir mi?
Canım dış gebelikten şüpheleniyor doktor 16.12 de hcg 922 19.12 de hcg 4485 çıktı cumartesi günü bu değerle kese gözükmedi. Doktorum değerlerin iyi artıyor Rahmin kalınlaşmış önümüzdeki pazartesi görürüz derken yarın yanı. Benim içim rahat etmedi başka bir doktora gittim bugün o da keseyi göremedi dış gebelik dedi. Ağlamaktan öldüm ikiz falan hayal ederken yarın dış gebelik olduğu kesinleşecek muhtemelencanım hcg de belli olmaz ultrosonda belli olur kesin ikiz olup olmadığı canım
canım üzülme bence değerin yüksek yeni tabi klese görülmez küçük başka doktora git kaç haftalıksın sordunmu ben 7 haftalık bebek görüldü kalp bir duyulduCanım dış gebelikten şüpheleniyor doktor 16.12 de hcg 922 19.12 de hcg 4485 çıktı cumartesi günü bu değerle kese gözükmedi. Doktorum değerlerin iyi artıyor Rahmin kalınlaşmış önümüzdeki pazartesi görürüz derken yarın yanı. Benim içim rahat etmedi başka bir doktora gittim bugün o da keseyi göremedi dış gebelik dedi. Ağlamaktan öldüm ikiz falan hayal ederken yarın dış gebelik olduğu kesinleşecek muhtemelen
Canım dediğin gibi oldu bugün kese göründü beta hcg 9063 tü. Kendi doktorumdan hariç gittiğim iki doktor da dış gebelik dedi keseyi göremeyince ve neredeyse dün biri dış gebelikte vurulan iğneyi yapacaktı. Allah a şükürler olsun. Allah bu güzel duyguları hepimize yaşatsıncanım üzülme bence değerin yüksek yeni tabi klese görülmez küçük başka doktora git kaç haftalıksın sordunmu ben 7 haftalık bebek görüldü kalp bir duyuldu
bak iyiki izin vermemişin canımCanım dediğin gibi oldu bugün kese göründü beta hcg 9063 tü. Kendi doktorumdan hariç gittiğim iki doktor da dış gebelik dedi keseyi göremeyince ve neredeyse dün biri dış gebelikte vurulan iğneyi yapacaktı. Allah a şükürler olsun. Allah bu güzel duyguları hepimize yaşatsın
Çok sevindim benim de adet 2 gün kala degerim 198. 6 döven anlamam ilkizmi acaba dedim