- 25 Mayıs 2022
- 1.239
- 298
- Konu Sahibi Bluegreenworld
Öncelikle merhaba. 1 kere kürtaj geçirdim şuan 4 haftalğım... stres yapmamaya çalışıyorum ama bebeğimi kaybetme düşüncesinden bitiyorum. Varis ameliyatı olmuştum kalp damar doktorlarım pıhtılaşma olmadığını (ultrasona bakarak ) hamilelikte kan sulandırıcıya gerek olmadığını söylediler fakat genetik test yapılmadı. İlk gebeligimde kalp atımı yoktu. Genetik bir sorun kaynaklı ise tekrar etme ihtimali yüksek. Şuanda özelde test verebiliyormusuz 1 ay içinde sonuç çıkıyor o zamana kadar ise önlem için iğne vericekmis doktor. Ücret konusunda bizim için biraz maliyetli. Doktorum 1 düşükte genelde buna ihtiyaç duymadığını söylese de benim için travma gibi bir olaydı. Sadece anneden kaynaklandığı için değil bebekten de kaynaklanmış olabileceğini söyledi. Ama istiyorsanız yaparız dedi. Şimdi ben ne yapacağımı bilmiyorum... tekrarlar mı yoksa tekrarlamaz mi... kan pıhtılaşmasi yaşayan kisilerin nasıl bir serüvenleri vardı ne yaptilar ve ben ne yapmalıyım tecrübelerinden faydalanmak istiyorum lütfen cevap yazarsanız sevinirim