Kızlar merhaba bebeğim 36 günlük 13. Gün hafiften gaz sancıları başladı . O zamanlar kilosu azken pırt pırt atıyordu. Aradan 10 gün geçince yüzünde kizarmalar ve ıkınmalar artmaya başladı değişik değişik sesler eşliğinde ıkınıyordu. Doktorumuz gaz ilacı yazdı çocuğa onu kullandik gazını cikartiyor ama 30 dk sonra tekrar ıkınmalar başlıyordu. Kolik sanıyordum bebeğimi fakat burda bir yorumda bu bebeklerin intanfil diskinezisi olduğunu öğrendim. Çünkü bu bebek günün belli saatinde değil her daim ıkınma ve aglamalarla vaktini geçiriyordu. Bu durum ise bebeklerde normal karşılanıyormuş büyüdükçe geçermiş fakat geceleri çocuğumu uykudan uyandırıyor ve acı çekiyor. Asla kaka yapana kadar rahat edemiyor. Memede sürekli emmek istiyor emdikçe karnı şişip iyice huysuzlaniyor. Kulak çöpü zeytinyağı denedim bir kere etki etti açıkçası poposuna bunu yapmak istemiyorum ilerde başka problemleri olur diye. Ne yapacağımı da artık bilmiyorum. Sizinde başınıza geldi mi ? Ne zaman geçti yardımcı olur musunuz