Köpeğine araba çarpıp karşı tarafı şikayet eden var mı?

Wilhelmina

Gülümse şimdi... (:
Pro Üye
6 Aralık 2013
720
408
Merhaba , köpeğimize araba çarptı evimizin önünde ve kalçada kırıklar var şuan veterinerde ameliyatını yapacak iyi bir veteriner arastiriliyor. Carpan kişi ameliyat masrafı pahalı geldiğinden ödemem ben bu parayı isterseniz şikayet edin diyormuş.
Karakola gidildi sadece ceza yer o da 600 TL gibi bir rakam demişler ne yapılması gerekiyor bu konu ile ilgili olarak...
Biz kopegimizi ameliyat ettireceğiz bir çok riski olsa da ama bu adam da yaptığı yanına kar kalmamali bilginiz tecrübeniz var mı bu konuda ?


Güncelleme : onu kaybettik...
Çarpan kişi sonradan nasıl olduysa merhamete gelmiş başka bir ilçede profosor veteriner bulmuş ve götürmüş babamlar ameliyat olursa engelli kalırsa bile ben bakarım demiş ama yavrum daha fazla dayanamamış , anestezi verilirken kalbi durmuş... Kahroldum 6.5 yıl birlikteydik annemin vefatının yıl dönümünde kaybettik onu aynı güne yasım daha da çoğaldı. Boşluk açıldı...
 
Son düzenleme:
Bildiğim kadarıyla mala zarar vermekten dava açabilirsiniz, bence bir avukata danışmakta fayda var, forumda da olabilir avukat olanlar.
 
Dava açın elinizde delil varsa süper hem ameliyat masraflarını karşılar mahkeme sonuçlanana kadar da faizi bile işler.
 
X