- 23 Temmuz 2013
- 5
- 0
kızlar bende 6 ay ilaç tedavisi gördüm cipralex ve dideral kullandım 6 ayı-n sonunda dr. bana artık ii oldugumu beni çok ii gördüğünü söledi ve ilaçları kestim. ilk başlarda herşey yolundaydı taki bi yakınımızı kaybedinceye kadar o olay bei iice sarstı ve tekar bi atak yaşadım hemde çok kötüydü acillik oldum.sonra tekrar ilaçlara başlasammıki die düşünürken internette bi dr gördüm ismi ofelya cabral gerçekten en büyük dr insanın kendisi bende evde yanlız kalamıyordum bide eşimin işinde dolayı akşamları hep yanlız kalıyodum. mutlaka ofelya hanımın sitesine bi girin derim okadr çok rahatlatıyoki insanı kendiside yaşamış aynı sorunu korkularınızın üstüne gdin diyo.gerçektende evde yanlız kalamayan ben artık evimde durmak istiyorum rabbime sığının çünkü sizi en ii o anlıyo.dua edin.bence geçmicek hiçbisey yoktur.şimdi bunu anladım.artık ataklarım geldiğinde kendimi başka şeylerle oyalıyorum beni yenemiceksin diyorum iki tane çocuğum var allahım onlar için bile olsa güç veriyo bana.lütfen çok zor durumda kalmadıktan sonra ilaç kullanmayın resmen insanlıktan çıkıyosunuz bitki gibi yaşıyosunuz hiçbişeye tepki veremiyosunuz.lütfen birbirimze destek ve yardımcı olalım