- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #1.781
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu hangi marka test var gibiGünaydınnn gögüs hassasiyetim var adetimin 2 gunu üstteki test dunden alttaki testi şimdi yaptım olabilirmi gercekten ikiside aynı marka suan şoklrdayım
Çıplak gözle daha net görünüyor ama digeri tertemizBu hangi marka test var gibi
Evet varÇıplak gözle daha net görünüyor ama digeri tertemiz
Gecıkmenin 2 gunu bi sorun olurmuki inşallah benimledirEvet var
Bence de inşallah iyi olur bakalımTeşekkür ederim canim atlattım çok şükür ben sorun olacağını düşünmüyorum 1 ayın. Hem testlerin de temiz çıkmış bence basla yavastan vücut ne bilsin 5 ay mi 6 ay mı
Olmaz kan verdiniz miGecıkmenin 2 gunu bi sorun olurmuki inşallah benimledir
Yok kuzum yumurta 24 saat canlı kalabılıyor ya zatennSence geç mi kaldım değerlendirmekte yani cumartesi pazar pazartesi Salı yumurtlamaydı bugün catladı bugün değerlendirebildim
Kuzucum bu ay olmadı öbür aya femara iste doktordan olur muKızlarımmm iğnenin 16. Gününden bildiriyorum adet oldum yeni bat ne zaman bilmiyorum bakamadan size yazıyorum @Candy7777 Zumruduanka96 @Pkolu_anneadayi @tatluboncuk
Hayır vermedim doktorumdan salı gunu için randevu aldımOlmaz kan verdiniz mi
Sabah geldi cok şükür kuşum yarın dr a gitcem de ondan adet lazım sen naptın gittin mi dr a kuzumKuzum benim de normalde lekelenme olmazdı direk gelirdi şimdi lekelenme oldu akşam saatlerinde biraz söküldü şimdi artık tam söküldü kuzum senin de öyle olur belki. Amin hepimizin hakkında en güzel haberleri alalım bu ay inşallah
Aradım asistanını dönerler birazdan yarın gel der öyle yapcam aşkım dediğin gibiKuzucum bu ay olmadı öbür aya femara iste doktordan olur mu
Aşkım sat 15 mayıs Bat 11 haziranKuzucum bu ay olmadı öbür aya femara iste doktordan olur mu
Valla benim de düşük sonrası 6 ay ara vermiştik ilk defa bu ay deneyelim dedik hayırlısı artık çok heyecanlıyım ama erken de öğrenmek istemiyorum ilk gebeliğimi çok erken öğrendim takip süreci çok yıpratıcıydıValla kendimi de umutlandırmak istemiyorum gerçi bizim bu ay ilk korunmasız ilişkimiz ama bakalım biraz daha sabır
Peki bugünde degerlendirmelimiyim dün çatladı testteYok kuzum yumurta 24 saat canlı kalabılıyor ya zatenn
Değerlendir bence kuzumPeki bugünde degerlendirmelimiyim dün çatladı testte
Beni de eklermisiniz canım sat 27 Nisan bat 27 MayısDeğerlendir bence kuzum
Bende bi reglim gecikirse yapıcam bi 4-5 gün varken yapıcam diyorum ama bilmiyorum ne kadar sabır edeceğimi hamile olduğunu çok düşünmüyorum nedenseValla benim de düşük sonrası 6 ay ara vermiştik ilk defa bu ay deneyelim dedik hayırlısı artık çok heyecanlıyım ama erken de öğrenmek istemiyorum ilk gebeliğimi çok erken öğrendim takip süreci çok yıpratıcıydı
Hamile olduğunu yazmışım yanlışlıkla hamile olduğumu düşünmüyorum olacaktıBende bi reglim gecikirse yapıcam bi 4-5 gün varken yapıcam diyorum ama bilmiyorum ne kadar sabır edeceğimi hamile olduğunu çok düşünmüyorum nedense
Merhaba canım testin hemen mi çıktı bana da 10 gün önce 3 test silik çızgı çıktı biri 14.dkda biri 2saat sonra flndı. İnşallah vardır gerçekten dua edıyorum senin için. İlk gebelik mi?Çıplak gözle daha net görünüyor ama digeri tertemiz