Benim icin zor bir andan yazıyorum ..34 yaşindayım ..bugun erkek arkadasımla birlikte olduk o daha önce yüzeysel yaşıyorduk bugün tam olarak birlesme gerceklesti ....bunu yapma sebebim de en güzel yaşlarımın birliktelik yaşamadan geciyor olması ve belki de hic evlenmeyecegim neden cinselligi yasım gecmeden bende tatmayayımdı ...tabi ki sonu benim icin pişmanlık oldu..bakireydim..iliski tam olmadı ben o sırada pisman olup geri ittim ama iliskiden 15-20 dakika sonra hafi pembe renkli kan geldi sonra peceteye sildigimde de hafif yine pembe renkli kan geldi ..suan da karnım da ve kasıklarımda ağrı var doktora gitmeyi düşünüyorum ama cok büyük ihtimal bozuldu .. ama suan yaşadıgım üzüntü ve vicdan azabı normal mi bilmiyorum..eve geldim annemin babamin yüzüne bakamıyorum ailem bu konuda cok tutucu muhafazakar ve namus onlar icin bakirelikte..dizide bile izlese allah korusun der allah şaşirtmasın..evden her gün cıkarken arkamdan dua eden anneme ihanet ettim bana güvenen babama ihanet ettim ...masumluğumu kaybetmis gibi hissediyorum sanki annemin o masum kızı degilim artık
..bunca sene korudugum evlilik sonrası icin sakladım bu zamana kadar..merak ettigim bakireligim bozulmusmudur...bunun onemi eger bozulduysa hayatim da ki insanla evlenmezsm bundan sonra evlilik düsünmeyecegim ..cunki o insanin bir gun bana gelip de sen bakire degildin yada aileme kızınız bakire degildi desin istemiyorum... bir de cok büyuk pismanlik var simdi olsa yapmazdım sizce bu pismanlık gecer mi ..bozulduysa bile bundan sonra kimseyle birlikte olmayı düsünmuyorum..majör depresyon hastasıyım iki senedir iyiydim bu durumun beni tekrar o karanlık çukura itmesinden cok korkuyorum