- 8 Haziran 2013
- 56.132
- 149.058
Alakası yokTahminim olabilir de olmayabilir de C A N O kesin bulmuştur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Alakası yokTahminim olabilir de olmayabilir de C A N O kesin bulmuştur
Geçmiş olsun ablacımDişten geldim şimdi 5 tane kanal dedi,1 saat sürer dedi daha önce bunu yaptıranınız varmı hanımlar
1 Mayıs işçi ve emekçinin bayramında buluşalımHey dutsporlar sesim yankı yapıyor burda yav ses birkii
Bir şey hissedilmiyorEnfeksiyon çok değil herhalde ağrı sızlamada yok ki hiç,1 seansta biyer dedi bakalım artık ne olacak.
Çok teşekkürler sağol,o kadar implant takıldı gıkım çıkmadı,bunda tırsıyorum nedense.
Kolay ve yanında cool lime iyi oluyormuş en önemlisi içinde (E) harfi varBen zaten son gün tarif seçiyorum. Verilen ipuçlarını çıtlatsaydınız
kız senden kaçar mı hiçAlakası yok
Korkulacak bir şey yok ilaçlama ve tek tek boşluk doldurma olduğu için süre uzun ağrı sızı hissetmiyorsunEnfeksiyon çok değil herhalde ağrı sızlamada yok ki hiç,1 seansta biyer dedi bakalım artık ne olacak.
Çok teşekkürler sağol,o kadar implant takıldı gıkım çıkmadı,bunda tırsıyorum nedense.
Herkeş nerdeeeBoşluktan yankı yapıyor kuzum
İpucu salsana1 Mayıs işçi ve emekçinin bayramında buluşalım
Listeme bakmam lazımİpucu salsana
Bombaya alerjim var dokuyor yapma etmekız senden kaçar mı hiç
Verilmedi ki çıtlatalımBen zaten son gün tarif seçiyorum. Verilen ipuçlarını çıtlatsaydınız
Bende yokBana bildirim gelmiyor sizde de aynı sorun var mı
Bildirim yok gibi görünüyor. Bakarsam görüyorum. 1 2 vs yazmıyorBende yok
Benim için = CANOBombaya alerjim var dokuyor yapma etme
Benim için = CANO