- 9 Mayıs 2024
- 43
- 13
- 28
- Konu Sahibi Medcezir3458
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bozma moralini kan ver canımKızlar 30 nisanda 1 adet 5. Gün embriyosu transfer edildi ilk defa bu sabah 9. Gün test yaptım böyle baya silik çıktı sizce varmıdır çok moralim bozuldu
Bence var canm neden bozdun moralini? Test ver istersen bugunKızlar 30 nisanda 1 adet 5. Gün embriyosu transfer edildi ilk defa bu sabah 9. Gün test yaptım böyle baya silik çıktı sizce varmıdır çok moralim bozuldu
Bence var canm neden bozdun moralini? Test ver istersen bugun
Bozma moralini kan ver canım
9. Gün daha koyu çıkanlarda oluyomuş ya silik diye moralim bozuldu kan vermek için pazartesi çağırdı doktor ama 5. Gün embryosu oldugu için 9. Gün idrarla öğrenenleri görünce bende yapmak istedim ama iyice kafam karıştı aslında çizgi silik ama pembeBence var canm neden bozdun moralini? Test ver istersen bugun
Bence hamilesin canım, bugun kan ver baska yerde birşey olmaz pzartesi tekrar verirsin hem artışa bakarsn9. Gün daha koyu çıkanlarda oluyomuş ya silik diye moralim bozuldu kan vermek için pazartesi çağırdı doktor ama 5. Gün embryosu oldugu için 9. Gün idrarla öğrenenleri görünce bende yapmak istedim ama iyice kafam karıştı aslında çizgi silik ama pembe
Benimde 10 gün böyle cikti9. Gün daha koyu çıkanlarda oluyomuş ya silik diye moralim bozuldu kan vermek için pazartesi çağırdı doktor ama 5. Gün embryosu oldugu için 9. Gün idrarla öğrenenleri görünce bende yapmak istedim ama iyice kafam karıştı aslında çizgi silik ama pembe
Siz hamile misiniz bugün mü yaptınız testiBenimde 10 gün böyle cikti
Kan verdim sonuç bekliyorum inşallah öyleyimdirSiz hamile misiniz bugün mü yaptınız testi
Kızlar 30 nisanda 1 adet 5. Gün embriyosu transfer edildi ilk defa bu sabah 9. Gün test yaptım böyle baya silik çıktı sizce varmıdır çok moralim bozuldu
İnşallah buraya yazın sonucu olurmuKan verdim sonuç bekliyorum inşallah öyleyimdir
Kız delimisin hamilesin sen bak gör sonuç pozitif çıkacak bende 5.gün embriyosuydu test yaptım pozitif ti kanda pozitif çıktıKan verdim sonuç bekliyorum inşallah öyleyimdir
Moralin neye bozulduki?
Çizgi var işte.
Bendede böyleydi şimdi 8 haftalık hamileyim.
Çok silik değilmi oyızden moralim bozulduMoralin neye bozulduki?
Çizgi var işte.
Bendede böyleydi şimdi 8 haftalık hamileyim.
Mutlaka yazacağım :) sizde moralinizi yüksek tutun bence ikimizde hamileyiz :))İnşallah buraya yazın sonucu olurmu
Sonucu yazicam bir kaç saat sonra bende hamile olduğumu düşünüyorum yine de net bir doktordan duyarsam için rahatlayacak :)Kız delimisin hamilesin sen bak gör sonuç pozitif çıkacak bende 5.gün embriyosuydu test yaptım pozitif ti kanda pozitif çıktı
Kan verdim sonuç bekliyorum inşallah öyleyimdir
Çok silik değilmi oyızden moralim bozuldu
Canım cizgin var bence hamilesin kan verebilirsin ,bende 30 Nisan'da 5. Gün embriyo transferi oldum 6 7 8 . günler test yaptım negatif sinirim bozuldu bidaha yapmadım .kan testini bekleyeceğimKızlar 30 nisanda 1 adet 5. Gün embriyosu transfer edildi ilk defa bu sabah 9. Gün test yaptım böyle baya silik çıktı sizce varmıdır çok moralim bozuldu
Sonucunuz çıktı mıSonucu yazicam bir kaç saat sonra bende hamile olduğumu düşünüyorum yine de net bir doktordan duyarsam için rahatlayacak :)
Ben ilk defa bu sabah yaptım başkalarında gördüm 9. Gün daha koyuydu benimki biraz silik çıkınca moralim bozuldu kafam karıştıCanım cizgin var bence hamilesin kan verebilirsin ,bende 30 Nisan'da 5. Gün embriyo transferi oldum 6 7 8 . günler test yaptım negatif sinirim bozuldu bidaha yapmadım .kan testini bekleyeceğim
Merhaba sonuçları aldım çok şükür hamileyim inşallah sizde oylesinizdr :)))İnşallah buraya yazın sonucu olurmu