- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
resim kısmını şaapmasak fairy gibiOlmaz sen yapacaksın bizde detaylı resim istiyoruz:)Gözleme ya baklava demedik:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
resim kısmını şaapmasak fairy gibiOlmaz sen yapacaksın bizde detaylı resim istiyoruz:)Gözleme ya baklava demedik:)
Hazır almayacaksan olur Azızıcık hamur ile merdane ile bir oraya bir buraya:)resim kısmını şaapmasak fairy gibi
Ama ben de mantı istiyoruuum şaka şakaHemennn
bak sağlam tarif isterim ama ununa kadar ölçülü :)Hazır almayacaksan olur Azızıcık hamur ile merdane ile bir oraya bir buraya:)
hiç merdanem bile olmadıHazır almayacaksan olur Azızıcık hamur ile merdane ile bir oraya bir buraya:)
Bikerede karşılıksız yapın yiaaaaaAma ben de mantı istiyoruuum şaka şaka
Tamam öyle yapalım:)Senin için hamur deneyeyim benim ölçüm yoktur göz kararı:)bak sağlam tarif isterim ama ununa kadar ölçülü :)
Şakaa didiiimm şakaaaBikerede karşılıksız yapın yiaaaaa
Tamam eferim gel birayaaaŞakaa didiiimm şakaaa
açarken kıvam şart ama değil mi ?Tamam öyle yapalım:)Senin için hamur deneyeyim benim ölçüm yoktur göz kararı:)
Kızlara bu sıra hamur yoğurtturuyorum.Kağıt kalemi alıp geliyorlar:)Ama bende ölçü yok :)
Hehh tamam periimmTamam eferim gel birayaaa
Görüntülü ararsın:)açarken kıvam şart ama değil mi ?
aşama aşama yaparım ben de :)
nevoş yeter mi daha dökeyim mi diye
Aynen :)Bende diyorum niye etiketlemiş:)bak yaaa baloncuku etiketleyemedim başka balı çağırmışım
artık yarışmaya katılsın o da,belki işarettir :)
heyecanlandımGörüntülü ararsın:)
aaaa ölmüş o kaç senedir yok gelmezAynen :)Bende diyorum niye etiketlemiş:)
Ciddi olmazsın:)heyecanlandım
İyi o zaman:)aaaa ölmüş o kaç senedir yok gelmez
evet :) kalbim pır pır yaptıCiddi olmazsın:)
Hayırlısı kısmet:)evet :) kalbim pır pır yaptı