Cuma Zayıflama Yarışması Mezunları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
:nazar: SıCaK BrOwNi'nin Cuma Yarışması Karnesi::nazar:

Bugüne Kadar Verilen Kilo Bilgisi
Eylül / 2,2
Ekim / 2,7
Kasım / 0,9
Aralık / -0,3
Ocak / 0,4
Şubat / 2,8
Mart / 0,4
Nisan / 0,7
Mayıs / 0

Bu verilere göre oranlar şöyle:
Başlangıç Kilosu ( 68,2 )
50. Etap Bitiş Kilosu ( 58,4 )
Verilen Toplam Kilo ( 9,8 )
Yüzde Olarak Toplam Kayıp ( 14,37% )
Toplam Süre ( 35 Hafta )
Ortalama Haftalık Kayıp / % ( 0,41% )
Ortalama Haftalık Kayıp / gr ( 280 )



Yorum : Sevgili SıCaK BrOwNi 7 Eylül 2007 tarihinde ve 68,2 kiloyla başladığı Cuma Yarışması'ndan, 16 Mayıs 2008 tarihinde toplam 9,8 kilo vermiş ve hedefine ulaşmış olarak, başarıyla mezun olmuştur.



Yarışmacıların bireysel derecelerini gösteren, başlangıçtan bugüne vermiş oldukları toplam kiloya göre sıralandıkları 3 Mayıs tarihli son listede dokuzuncu (9/89) sıradadır.


Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, yarışmadan bulunduğu sürece gerek üyesi olduğu 9. Takıma, gerekse Cuma Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz. a.s.
 
:nazar:sayemu'nun Cuma Yarışması Karnesi::nazar:

Bugüne Kadar Verilen Kilo Bilgisi

Ocak / 2,8
Şubat / 5,5
Mart / 3,9
Nisan / 1,7
Mayıs / 2,3

Bu verilere göre oranlar şöyle:


Başlangıç Kilosu ( 73,2 )
51. Etap Bitiş Kilosu ( 57 )
Verilen Toplam Kilo ( 16,2 )
Yüzde Olarak Toplam Kayıp ( 22,13% )
Toplam Süre ( 17 Hafta )
Ortalama Haftalık Kayıp / % ( 1,30% )
Ortalama Haftalık Kayıp / gr ( 953 )



Yorum : Sevgili sayemu 18 Ocak 2008 tarihinde ve 73,2 kiloyla başladığı Cuma Yarışması'ndan, 23 Mayıs 2008 tarihinde toplam 16,2 kilo vermiş ve hedefine ulaşmış olarak, başarıyla mezun olmuştur.



Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, yarışmadan bulunduğu sürece gerek üyesi olduğu 9. Takıma (takımların takımı), gerekse Cuma Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz. a.s.
 
Arkadaşlar merhaba;
Ben 7. takımdan zayıflama serüvenim bugun itibariyle bitmiştirrr.
Şimdi size neler yaptığımı nelerden vazgeçtiğimi ve sonunda nelere sahip olduğumu elimden geldiğince anlatmaya çalışcam
Mesleğim gereği sürekli gıdalarla haşır neşir olmam ve yaşadığım stresler en son beni 75 kg ya kadar çıkartığında yaşadığım şoku üzüntüyü anlatmak çok zorr hep yiynce aman nasılsa 1 kg almışım derizz ya ne olcak etresi gün dikket ederim der geçiştirrrizz ya benım öyle olmadı işte umursamadım önemsemeden sanki yiyceklerle avunttum kendimi sanki sorunların çözumu 1 paket çikolata da yada ekmek arası yaparsın ve ondan hıncını çıkartırcasına yersin yaa benim ki böyle bişeydi sonuçda bu kgya kaadar çıktığımda dedimki kendime hayırr bu böyle gitmezz kg aldıçka mutsuzz kendiyle barışık olmayan aktif iş yaşamıı rahat geçiremeyen özel yaşantısında mutlu olmamak bu bana göre değiildiii sonunda bi c.tesi karar verdim sahil de oturmmuşşşş denizi seyrederken yaşam nekadar da güzel dedim kendime bense kglarla mutsuzz yaşamak ve bunlara anlam yükleyerek geçirmek ne can acıtısı bişey demiştim ve işte başladım sağlıklı beslenmeye .Şimdi neler yaptığıma gelelim
öncelikle tamamen şekeri hayatımdan çıkardım çayı kahveyi şekersizzz içmeye başladım
sebze ağırlıklı beslenmeye başladım ve abur cuburları hayatmdan çıkardım bu bi paket diyet bisküvi de bana göre abuur cuburdu bu kg laları verene kadar light ürünleri pek tüketmedim
ara öğünler ilave etttim beslenmeme genelde kuruyemiş yada süt ürünlerinden tüketeeimm
sporr olarak hergün düzenli yürüyüşler yaptım
ve mümkün olduğunca akşamları sebze ve salatayla geçitridim
ayrıca destekleyici ürünlerde kulllandım bu diyete başlamamda bi basamak oldu ama sadece basamak ona anlam yükleyerek bu işi geçiştirmedim gene beslenmeme çok dikkt ettim
meyve olarak mevsim meyvelerinden tükettim ama sınırlı ölçüde .
ve sonuçda istediğim kiloya indim ve bi alışveriş merkezine gittiğimde artık bedenemı çekinmeden söyleyebılıyorr ve istediğim kıyafetleri alabılıyorum bunun ınsana verdiği hazz bambaşka.
Size detavsiyem kararlı olun sabrlı oluppp devam ettirirsenizz sonuçda siz kazanan olcaksınzz a.s.
zayıflama serüveinndeki tüm arkadaşlara kolaylıklar diliyorum
Ayrıca takım arkadaşlarıma destekleri için yanımda olup bu güzel ortamı paylaşıp ve gösterdikleri yakınlık için onlara sevgilermi sunuyorum herzaman destekçileri olarak burda olacağımŞeniz
Püskütcüm sanada ayrıca teşekur etmek istedim bize böyle bi ortam yarattığın ve verdiğin emeklerin içina.s.
 
DEGUAAAAAAAA

cok mutlu oldum yemın ederım agladım ya ınsanın hedefıne ulasması kım bılır ne mukemmel bır duygudur hadı sımdı sakın sıkılma bızden bunalma emı sorularımızdan kolaymı karsımızda tecrubelı bır ısım var

csnım merak ettıklerım var

kac bedendın sımdı kacsın(sanırım bızı daha da motıve edecek)

gunluk ne kadar yurudun

ay daha ne sorsam acaba bı de cok cabuk cok kısa surede ulasmıssın hedefıne gercekten tebrık ederım arkadasım ya kucak dolusu sevgıler........Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

cnm 38 beden giyorum artık okdar mutluyumkii a.s
kg vermem duraksadığında günlük yürüyüş miktarımı artırdım yemeklerimde biraaz daha proteini artırdım ama daha çok bitkisel proteinleri tercih ediyorum ama ettide az da olsa tükettim , meyveyi kıstım arada püskütümüzün lapasını yaptım nerdeyse haftada 1 gün işe yaradııı Şeniz
yalnız bu süre zarfında kaçamak olarak sadece%70 kakalolu bitter bide gül böreği yedim bunlarla sınırlı ama bunu yediğim de hemen yürüyüş yaptım ayrıca arada fırsat buldukça tuba özayın cd si var orda kalça basen ağırlıklı haraketler var çok işe yarıyorr hanımlar:teytey:
 
:nazar:dequa'nın Cuma Yarışması Karnesi::nazar:

Bugüne Kadar Verilen Kilo Bilgisi

Mart / 1
Nisan / 6,5
Mayıs / 5


Bu verilere göre oranlar şöyle:

Başlangıç Kilosu ( 67,5 )
51. Etap Bitiş Kilosu ( 55 )
Verilen Toplam Kilo ( 12,5 )
Yüzde Olarak Toplam Kayıp ( 18,52% )
Toplam Süre ( 10 Hafta )
Ortalama Haftalık Kayıp / % ( 1,85% )
Ortalama Haftalık Kayıp / gr ( 1.250 )



Yorum : Sevgili dequa 21 Mart 2008 tarihinde ve 12,5 kiloyla başladığı Cuma Yarışması'ndan, 3 Haziran 2008 tarihinde toplam 16,2 kilo vermiş ve hedefine ulaşmış olarak, başarıyla mezun olmuştur.

30 Mayıs 2008 tarihinde hazırlanmış olan bireysel başarı listesinde; dequa 114 kişi arasında 6. sıraya yerleşmeyi başarmıştır.

Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, yarışmadan bulunduğu sürece gerek üyesi olduğu 7. Takıma, gerekse Cuma Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz. a.s.
 
Son düzenleme:
:nazar:TuRuNCu'nun Zayıflama Yarışması Karnesi::nazar:

Bugüne Kadar Verilen Kilo Bilgisi

Aralık / 2,2
Ocak / 1,4
Şubat / -0,2(*)
Mart / 1,2
Nisan / 1,8
Mayıs / 1,9
Haziran / 0,8

Bu verilere göre oranlar şöyle:

Başlangıç Kilosu ( 61,1 )
56. Etap Bitiş Kilosu ( 52 )
Verilen Toplam Kilo ( 9,1 )
Yüzde Olarak Toplam Kayıp ( 14,89% )
Toplam Süre ( 22 Hafta )
Ortalama Haftalık Kayıp / % ( 0,68% )
Ortalama Haftalık Kayıp / gr ( 414 )



Yorum : Sevgili TuRuNCu 7 Aralık 2007 tarihinde ve 61,1 kiloyla başladığı Zayıflama Yarışması'ndan, 13 Haziran 2008 tarihinde toplam 9,1 kilo vermiş ve hedefine ulaşmış olarak, başarıyla mezun olmuştur.

(*)Ocak ayında, 33/34 ve 35. etaplarda yarışmış ve yarışmadan ayrılmıştır. Daha sonra, Şubat ayının son etabı olan 41. etapta yeniden aramıza katılmıştır. Bu nedenle yukarıdaki çizelgede aylık bazda verdiği kilo; Ocak ayının ilk üç etabını ve Şubat ayının sadece son etabını kapsamaktadır. Özetle; yarışmacımız Ocak-Şubay ayı toplamında 4 etapta aramızda olmuştur.

Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, yarışmadan bulunduğu sürece gerek üyesi olduğu 13.Takıma, gerekse Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz. a.s.
 
Sevgili Degua ve Turuncu ikinizide tebrik ederim .Umarim bizlerde bigun karnemizi aliriz.Herhalde aldigimda en sevincli olacagim karne bu yarismadan mezuniyet karnem olur.Hepinizi opuyorum.Puskutcum seninde emegine saglika.s.
 
degua ve turuncu ben de her ikinizi de iradeniz ve istikrarınızdan ötürü tebrik ediyorum. :nazar: turuncu da bildiğim kadarıyla yeni fiziğiyle birlikte tatile çıktı bugün :roflol: bizlerde bu günleri görücez umarım bi gün. eylül - ekim gibi ben de mezunlar arasına katılmayı hedefliyorum. bu arada takım yarışmaları gerçekten çok motive edici, püsküüt'ü bu güzel fikrinden ve emeğinden dolayı ayrıca tebrik ediyorum. teşekkürler. :hooray::enbuyukkk:
 
Turuncu canım hedefine ulaştğın ve azimle yol katetttğin için tebrik ederim seni .Zayıflama hikayeni de beklıyoruzz haberin olsun öpüyorum canım :nazar:a.s.
 
merhaba kızlar hepinizi tebrik ederim bu yarışmaya nasıl katılabilirim
biriniz bana bu konuda yazarsanız sevinirim zayıflamaya ihtiyacım var şimdiden teşekkür ederim
 
Selin ben 6 .takımdanım bir takıma girmek istiyormuşsun şu an açık görüyorum sanırım yeni üyesin yukarıda görürüsün sohbet odası yazar gel görüşelim yada 6.takıma gel canım
 
:nazar:rehavet'in Zayıflama Yarışması Karnesi::nazar:

Bugüne Kadar Verilen Kilo Bilgisi

Şubat / 2,1
Mart / 2,4
Nisan / 1,6
Mayıs / 0,7
Haziran / 1,8

Bu verilere göre oranlar şöyle:

Başlangıç Kilosu ( 70,6 )
57. Etap Bitiş Kilosu ( 62 )
Verilen Toplam Kilo ( 8,6 )
Yüzde Olarak Toplam Kayıp ( 12,18% )
Toplam Süre ( 18 Hafta )
Ortalama Haftalık Kayıp / % ( 0,68% )
Ortalama Haftalık Kayıp / gr ( 478 )



Yorum : Sevgili rehavet 25 Ocak 2008 tarihinde ve 70,6 kiloyla başladığı Cuma Yarışması'ndan, 20 Haziran 2008 tarihinde toplam 8,6 kilo vermiş ve hedefine ulaşmış olarak, başarıyla mezun olmuştur.



Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, yarışmadan bulunduğu sürece gerek üyesi olduğu 4.Takıma, gerekse Cuma Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz. a.s.
 
Son düzenleme:
:nazar:Ayşima81'in Zayıflama Yarışması Karnesi: :nazar:

Bugüne Kadar Verilen Kilo Bilgisi

Mayıs / 1
Haziran / 2

Bu verilere göre oranlar şöyle:

Başlangıç Kilosu ( 58)
57. Etap Bitiş Kilosu ( 55)
Verilen Toplam Kilo ( 3)
Yüzde Olarak Toplam Kayıp ( 5,17%)
Toplam Süre ( 4 Hafta)
Ortalama Haftalık Kayıp / % ( 1,29%)
Ortalama Haftalık Kayıp / gr ( 750)



Yorum : Sevgili Ayşima81 23 Mayıs 2008 tarihinde ve 58 kiloyla başladığı Cuma Yarışması'ndan, 20 Haziran 2008 tarihinde toplam 3 kilo vermiş ve hedefine ulaşmış olarak, başarıyla mezun olmuştur.



Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, yarışmadan bulunduğu sürece gerek üyesi olduğu 4.Takıma, gerekse Cuma Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz. a.s.
 
Son düzenleme:
püskütüm ellerine sağlık canım karnemi hazırlamışsın..umaraım herkes bu duyguyu en kısa zamanda yaşar ve burdan mutlulukla ayrılır(sadece listeden ama)....4.takım arkadaşlarıma öncelikle her daim yanımda oldukları için çoooook teşekkür ediyorum..sizleri seviyorum a.s.
 
oyy oyy ben 71 im 56 olmama daha 15 kilo war yaff en zman gider buu ayda 5kilo wrmem lazımmm:çok üzgünüm:
 
şekeycim diyete ne zaman başladın sen..inşallah verirsin canım..aslında benim şu bikini reklamlarındaki hatunlar gibi olmam için 10 kilo daha vermem lazım....ama 38 yeter bana yerimseniben...


valla hayatım boyunca kilo alıp vermekten bana gına geldi artık..çocukluğumdan beri topluydum...orta okulda şişmandım,lise başında en zayıf zamanımdı..aşk acısından yiyememiştim:roflol: sonra hep balık etli hep balık etli..daha ömrümde hiç zayıf olmadım..çok şişmanda olmadım..en fazla 71 oldum işte 1.74 boyum var...baktım alıp başımı gideceğim dur demem lazım dedim...şubatta başladım 9 kilo verdim şimdiye kadar....çok uğraştım kendimle beynimle...valla bu iş sabır ve istikrarla oluyor..yaptığınız her masum sandığınız kaçamak sizi hedefinizden gün b gün uzaklaştırıyor..
formülü:düzenli egzersiz ve yürüyüş+sağlıklı diyet+bol bol suuuu

bir yerde okumuştum hamsi formülünü...başarılı olmak için gerekenler

H=hedef
A=azim
M=mücedele
S=sabır
İ=istikrar
 
:nazar:LİLLYUM' un Zayıflama Yarışması Karnesi: :nazar:

Bugüne Kadar Verilen Kilo Bilgisi

Şubat / 5,6
Mart / 6,2
Nisan / 2,2
Mayıs / 0,0
Haziran / -3,0

Bu verilere göre oranlar şöyle:

Başlangıç Kilosu ( 82 )
57. Etap Bitiş Kilosu ( 71 )
Verilen Toplam Kilo ( 11 )
Yüzde Olarak Toplam Kayıp ( 13,41% )
Toplam Süre ( 19 Hafta )
Ortalama Haftalık Kayıp / % ( 0,71% )
Ortalama Haftalık Kayıp / gr ( 579 )



Yorum : Sevgili LİLLYUM 8 Şubat 2008 tarihinde ve 82 kiloyla başladığı Cuma Yarışması'ndan, 20 Haziran 2008 tarihinde toplam 11 kilo vermiş ve hedefine ulaşmış olarak, başarıyla mezun olmuştur.

Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, yarışmadan bulunduğu sürece gerek üyesi olduğu 8.Takıma, gerekse Cuma Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz. a.s.
 
şekeycim diyete ne zaman başladın sen..inşallah verirsin canım..aslında benim şu bikini reklamlarındaki hatunlar gibi olmam için 10 kilo daha vermem lazım....

canımcım ben baslayalı ağustosta 1 sene olucak ama 3 aylık bir ara werdim 80 kilo ile basladım 71 oldum 9kilo gitti ama düzenli bi diet tutturamadım 55-56 olmak istiyorum ideal kilom 60 ama en 56 olmak istiyorumvücut buna alışsın die öss hazrlandığımdan dolayı diet yapmadım ama kiloda almadım allahtan 3 hafta oldu geri döneli tam adpte edemed,im kendimi diyete ama kararlıyım ağustosa kadar 10 kg gidicekk :hooray: benmd epantolonlarım 44 -46bedendi popodan dolayı eteklerim 40 beden suan pantolonalrımda 42 giyiyorum bikaç kilo daha wersem 40a düşücem bakalım nasipp irademe hakim olup wericemm
 
Son düzenleyen: Moderatör:
:nazar:mutahhara' nın Zayıflama Yarışması Karnesi: :nazar:

Bugüne Kadar Verilen Kilo Bilgisi

Kasım / 2
Aralık / 2
Ocak / -2
Şubat / 4
Mart / 2,5
Nisan / 1,5 (*)
Mayıs / 1,5
Haziran / 1
Temmuz / 1

Bu verilere göre oranlar şöyle:

Başlangıç Kilosu ( 73 )
59. Etap Bitiş Kilosu ( 59,5 )
Verilen Toplam Kilo ( 13,5 )
Yüzde Olarak Toplam Kayıp ( 18,49% )
Toplam Süre ( 32 Hafta )
Ortalama Haftalık Kayıp / % ( 0,58% )
Ortalama Haftalık Kayıp / gr ( 422 )



Yorum : Sevgili mutahhara 23 Kasım 2007 tarihinde (28.etap) ve 73 kiloyla başladığı Zayıflama Yarışması'ndan, 4 Temmuz 2008 tarihinde (59. etap) toplam 13.5 kilo vermiş ve hedefine ulaşmış olarak, başarıyla mezun olmuştur.

Temmuz ayının ilk haftasında hazırlanan "Bireysel Sıralama Listesi" nde mutahhara 88 yarışmacı arasında 7. olmuştur.

Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, yarışmada bulunduğu sürece gerek üyesi olduğu 10.Takıma, gerekse Cuma Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz. a.s.


(*) : Nisan ayının son etabının 50. etap olmasına karşılık; mutahhara bu etapta "izinli" olduğundan kilo bilgisi olarak 49. etap esas alınmıştır.
 
Son düzenleme:
:nazar:siyah24' ün Zayıflama Yarışması Karnesi: :nazar:

Bugüne Kadar Verilen Kilo Bilgisi

Kasım / 3
Aralık / 2,5
Ocak / -1,5
Şubat / 7,4
Mart / 0,1
Nisan / 2,5 (*)
Mayıs / 1
Haziran / 1,5
Temmuz / 0,5

Bu verilere göre oranlar şöyle:

Başlangıç Kilosu ( 75 )
59. Etap Bitiş Kilosu ( 58 )
Verilen Toplam Kilo ( 17 )
Yüzde Olarak Toplam Kayıp ( 22,67% )
Toplam Süre ( 32 Hafta )
Ortalama Haftalık Kayıp / % ( 0,71% )
Ortalama Haftalık Kayıp / gr ( 531 )



Yorum : Sevgili siyah24 23 Kasım 2007 tarihinde (28.etap) ve 73 kiloyla başladığı Zayıflama Yarışması'ndan, 4 Temmuz 2008 tarihinde (59. etap) toplam 17 kilo vermiş ve hedefine ulaşmış olarak, başarıyla mezun olmuştur.

Temmuz ayının ilk haftasında hazırlanan "Bireysel Sıralama Listesi" nde siyah24 88 yarışmacı arasında 2. olmuştur.

Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, yarışmada bulunduğu sürece gerek üyesi olduğu 10.Takıma, gerekse Cuma Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz. a.s.


(*) : Nisan ayının son etabının 50. etap olmasına karşılık; siyah24 bu etapta "izinli" olduğundan kilo bilgisi olarak 49. etap esas alınmıştır.
 
Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X