Cuma Zayıflama Yarışması Mezunları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
:nazar:minyatür' ün Zayıflama Yarışması Karnesi: :nazar:

Bugüne Kadar Verilen Kilo Bilgisi

Ocak / 5
Şubat / 4
Mart / 3
Nisan / 1
Mayıs / 1
Haziran / 0,5
Temmuz / 0

Bu verilere göre oranlar şöyle:

Başlangıç Kilosu ( 69 )
59. Etap Bitiş Kilosu ( 54,5 )
Verilen Toplam Kilo ( 14,5 )
Yüzde Olarak Toplam Kayıp ( 21,01% )
Toplam Süre ( 26 Hafta )
Ortalama Haftalık Kayıp / % ( 0,81% )
Ortalama Haftalık Kayıp / gr ( 558 )



Yorum : Sevgili minyatür 4 Ocak 2008 tarihinde (34.etap) ve 73 kiloyla başladığı Zayıflama Yarışması'ndan, 4 Temmuz 2008 tarihinde (59. etap) toplam 14.5 kilo vermiş ve hedefine ulaşmış olarak, başarıyla mezun olmuştur.

Temmuz ayının ilk haftasında hazırlanan "Bireysel Sıralama Listesi" nde minyatür 88 yarışmacı arasında 3. olmuştur.

Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, yarışmada bulunduğu sürece gerek üyesi olduğu 10.Takıma, gerekse Cuma Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz. a.s.
 
:nazar:neslihan' ın Zayıflama Yarışması Karnesi::nazar:

Bugüne Kadar Verilen Kilo Bilgisi

Ekim / 3,5
Kasım / 2
Aralık / 2,4
Ocak / 2,6
Şubat / 0,7
Mart / -0,3
Nisan / -0,5
Mayıs / 0,9
Haziran / 1,1
Temmuz / 0,4

Bu verilere göre oranlar şöyle:

Başlangıç Kilosu ( 84 )
59. Etap Bitiş Kilosu ( 71,2 )
Verilen Toplam Kilo ( 12,8 )
Yüzde Olarak Toplam Kayıp ( 15,24% )
Toplam Süre ( 27 Hafta ) (*)Ortalama Haftalık Kayıp / % ( 0,56% )
Ortalama Haftalık Kayıp / gr ( 474 )



Yorum : Sevgili neslihan 19 Ekim 2007 tarihinde (23. etap) ve 84 kiloyla başladığı Zayıflama Yarışması'ndan, 4 Temmuz 2008 tarihinde (59. etap) toplam 12.8 kilo vermiş ve hedefine ulaşmış olarak, başarıyla mezun olmuştur.

Temmuz ayının ilk haftasında hazırlanan "Bireysel Sıralama Listesi" nde; neslihan, 88 yarışmacı arasında 14. olmuştur.

(*) : Yarışmacımız; 42. ve 53. etap arasında, toplam "11 etap" lık bir dönemde izne ayrılmıştır. İzin dönemi oldukça uzun olduğundan; bu dönem, yarışmada bulunduğu toplam süreden düşülmüştür.

Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, yarışmadan bulunduğu sürece gerek üyesi olduğu 10.Takıma, gerekse Cuma Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz. a.s.
 
:nazar:tuana24' ün Zayıflama Yarışması Karnesi: :nazar:

Bugüne Kadar Verilen Kilo Bilgisi

Ocak / 4
Şubat / 3
Mart / 0,3
Nisan / 2,4
Mayıs / 0,3
Haziran / 1,6
Temmuz / 0,4

Bu verilere göre oranlar şöyle:

Başlangıç Kilosu ( 76 )
59. Etap Bitiş Kilosu ( 64 )
Verilen Toplam Kilo ( 12 )
Yüzde Olarak Toplam Kayıp ( 15,79% )
Toplam Süre ( 26 Hafta )
Ortalama Haftalık Kayıp / % ( 0,61% )
Ortalama Haftalık Kayıp / gr ( 462 )



Yorum : Sevgili tuana24 4 Ocak 2008 tarihinde (34. etap) ve 76 kiloyla başladığı Zayıflama Yarışması'ndan, 4 Temmuz 2008 tarihinde (59. etap) toplam 12 kilo vermiş ve hedefine ulaşmış olarak, başarıyla mezun olmuştur.

Temmuz ayının ilk haftasında hazırlanan "Bireysel Sıralama Listesi" nde; neslihan, 88 yarışmacı arasında 11. olmuştur.

Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, yarışmadan bulunduğu sürece gerek üyesi olduğu 10.Takıma, gerekse Cuma Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz. a.s.
 
mezun olan bütün arkadaşlarımı kutluyoruuummmma.s. darısı bizim başımıza innnşallaaahhhh yerimseniben
 
Koskoca 8 ay gecmis..acisiyla tatlisiyla birinciliklerle sonunculuklarla..buraya yazilan basari hikayeleri motivasyonum düstügünde,hevesim kactiginda beni tekrar yureklendirdi..

günler hatta aylar gecti ve sira bana geldi..hamdolsun bugunleride gorduk :)

yaptiklarimi tek tek yazmadan önce kilo vermesi öncesini anlatiyim..evliligimin ilk 8 ayinda 8 kilo aldim..yiyerek,içerek,kaloride tavan yaparak aldim bunlari..ben dogdugumdan beri hep balik etli biri oldum..kimi zaman balina kimi zaman palamut :) gerçi ben 50 kilo olsamda gene balik etli dururum..çünkü kemiklerim ince..neyse..dedigim gibi 8 ayin sonunda artik bir balina olmustum..bu beni iyice sıkıyordu..sıkıldıkça da yiyordum,yedikçe sıkılıyordum..sonsuz döngüye giriyordum yani :)

ve annem el koydu duruma :KK70: beni kasim 2007 de spor salonuna yazdirdi zorla..3 aylik bu programin basinda diyetleri arastirirken kadinlar kulubuyle taniştim..hemen üye oldum..derken 10.takima girdim..

buraya üye oldugumda tam 75 kiloydum..10.takima basladigimda 73 kiloydum..sonra 2 kilo daha verip 71 kilo oldum..sonra esimin Katar’a gitmesi söz konusu oldu..ben o stresle verdigim kilolari geri aldim..yani benim için esas olay eşim gittikten sonra subat basinda basladi..oyuzden ordan anlatmaya baslicam :)

babaminda yurt disinda olmasindan dolayi annemle tek kaldigim 5 ay süresinde verdim ben esas kiloyu..bu zaman icinde benim en büyük motive kaynagim annem oldu..alişverişimizi tam diyetimize göre ayarladik..eşim gitmeden önce verdigim kilolarimi cesitli diyetleri uygulayarak verdim..isvec diyeti,kushan diyeti vs vs..denemedigim sey yoktu..misirin püskülü,kirazi sapi,yeşilçay,osmanli iksiri vs vs..hepsini denedim..hepsini deneyen biri olarak sakin bunlarla kendinizi oyalamayin diyorum :)

şimdi bu 5 ayda neler yaptigima gelelim..meşhur olan hiç bir diyeti uygulamadim neredeyse..tamamen protein diyeti yaptim..bu diyetle 17 yasindayken de 10 kilo vermiştim yaklaşik..

öncelikle her sabah (ki genelde öglen oluyordu..ben gec kalkan biriyim :$) ya 2-3 kuru kayisi yada dogadan form cayi icip bi 10-15 dakika sonra kahvaltiya oturuyordum..

kahvalti: beyaz peynir..öyle kibrit kutusu felanda degildi..baya bi peynir yiyordum..hemde ezine koyun peyniri..yani yagli peynir :KK70: yaninda domates,salatalik,sakarinli kahve,3 siyah zeytin..

öglen: gec kalktigim icin oglen yemegi yemiyordum..kahvaltiyla aksam yemegi arasinda 2 fincan sakarinli kahvem vardi..bunlardan birini sade nescafe,digerini türk kahvesi olarak degerlendirdim..

ikindi: bazen kahvaltiyi az yaptigimda ikindide acikiyorum..bir galete yada 1 kase yogurt yada 1 meyve yiyordum..

aksam: tavuk yada biftek yada balik yada kofte ve salata yiyordum..isvec diyetinin hatirasi olarak normal tavuk yiyemedigim için tavuk olarak şinitzel yedim..az yagda kizarttim..biftek yedigimde ise salcali kekikli suda haslayip yedim..baliklari firinda,köfteyide light ekmekle yapiyordum..salatalarima hiç yag koymadim..sadece azcik tuz ve bol limon koydum..

benim en cok zorlandigim zaman dilimi gece oluyordu..nezaman gece yersem (ki yedigim galete,corba olmasina ragmen) kilo vermem duruyordu..gece yememek icin örgüye basladim :)))))


ve gelelim spora..hergün 1 saat (bazen 2 saat) sauna esofmaniyla yürüyüş yaptim..ve sabah-aksam yerde 400 kere bisiklet cevirdim..benim bacaklarim kalindi üst gövdeme göre..bacaklarimi inceltmemde en büyük faydayi bisikletten gördüm..cok mizmizlanarak yaptiysam da annemin zoruyla iyiki yapmişim diyorum..

özetlemek gerekirse:
1.diyete özen
2.düzenli spor
3.kaçamak yapmamak

Bu 3 kuralla verilemeyecek kilo yok bana göre :KK66:


buranin bana kattigi en büyük şey : “kaçamaklar diyetin bitmesine sebep degildir”..kaçamak yaptiginizda “batti balik yan gider” deyip diyeti birakmayin sakin..evet boyle yapinca kilo almiyorsunuz..ama bu kacamagin ceremesini Cuma günü tartiya cikip kilo vermediginizi gördügünüzde anliyorsunuz..işte buna kilo vermek durdu deniyor :) oysa durmasi felan degil yaptiginiz kacamagin ceremesi bu..

bu 5 ayi hiç abartmiyorum 2.5 ay olarakta bitirebilirdim..bu herkes icinde geçerli..ciddi bir hastaligi yoksa..

10.takimdaki arkadaslarima herzaman soyledigim şey şuydu : bir kacamak yapicaginiz zaman “Cuma günü tartiya ciktiginizda kilo veremediginizi görmek istemiyorsaniz kacamak yapmayin”..

Neysem gene cenem düştü ama birazcik daha sabir..cünkü teşekkür kismina geçiyorum :)

Öncelikle sevgili püsküüte cok teşekkür ediyorum..zayiflamamizda büyük motivesi olan bu yarismayi icat ettiği için,verdigi emekler,gösterdigi özen için,samimiyeti,içtenliği için..a.s. Şeniz

Gelelim 10.takima :)

Sevgili iyi kalpli tatli dilli seramik güzeli kaptanimiz jnazima; ayni zamanda gruba üye oldugumuz, düştügümde kalkmama yardim eden,dostlugunu her firsatta gösteren,azmiyle bana örnek olan sevgili siyah cadisina; bana “kuzu görünümlü hannibal” ismini takan gelincik cadi tuanama; tüm diyetleri deneyen gayecime; aramiza sonradan katilip hepimizi sollayan rekabetle dostlugu bukadar zevkli hale getiren süpürgeli minyatür kapgötür cadisina; aramizdan erken ayrilan begumcume; 2 aylik yoklugunu derinden hissettiren reçel cadisi neslihanima; aramiza gec katilip samimiyetiyle ortama cabuk isinan haticecime cok cok teşekkür ederim..sizi cok seviyorum hanimlar :) iyiki sizi tanimişim :) a.s. Şeniz

Ve tüm zayiflama yarismasi gelmiş geçmiş tüm üyelerine cok teşekkür ederim..umarim herkes kendini mutlu hissettigi,güzel hissettigi kiloya varir tez zamanda inşaAllah :KK66: a.s.

Yazimin uzunlugu için kusuruma bakmayin :KK66:
 
......Öncelikle sevgili püsküüte cok teşekkür ediyorum..zayiflamamizda büyük motivesi olan bu yarismayi icat ettiği için,verdigi emekler,gösterdigi özen için,samimiyeti,içtenliği için..a.s. Şeniz.......

Rica ederim mutahharacım.. Verdiğim bütün emekleri sonuna kadar helal ediyorum..

Uzun yazdım demişsin.. Bence bir şeyi iyi anlatmanın tek yolu uzun yazmak.. Ben de çoğu zaman "yahu ne uzun yazmışım" derken bi' yandan da yazdıklarımı kısaltmaya çalışırım ama bu çoğu zaman mümkün olmaz..olamaz.. yerimseniben

Yazdıkların çok güzel.. Tavsiyelerin çok güzel.. Seni tanıdığıma memnunum. Azmin ve başarın için yürekten tebrik ediyorum..

Her şey gönlünce olsun.. a.s.
 
mutahharaaa
az önce bi bakayım dedim ve ismini görünce o kadar mutlu oldumkii gittiğinden beri haber alamamıştım ve aklım sendeydi tekrar kavuşmuş olduk çok şükür Şeniz
bu yarışmaya başladığımdan beri bi kısır döngü içerisindeydim biliyosun bir ileri iki geri şeklinde devam ediyordum ama asıl beni kendime getiren ve ne oluyoruz dedirten sen oldun haberin yok ama ben senin bana söylediklerini uyarılarını kopyalayıp bi dosya oluşturdum ve ne zaman kendimi diyetten soğumuş hissetsem açıp onları okudum tekrar tekrar ve çok emeğin geçti üzerime sadece diyetmi hayır çokta iyi bir yardımcıydın ne zaman bir işim çıksa takıma giremesemde gözüm arkada hiç kalmadı çünkü sen vardın ve hiç bir zamanda yokluğumu hissettirmedin a.s.
senden çok şey öğrendim tatlım ve hala yürüyüş yaparken canım sıkılsa hadi bi 10 dk daha diyorum tatlicadiarzu
canım benimmmm seni tanıdığım için çok mutluyum ve inşallah burda başlayan arkadaşlığımız farklı yerlerde olsakta devam edecek yerimseniben
herşey için çok teşekkürlerra.s.lülülülülülüŞeniz

bunlarda püsküütea.s.
 
mutahharacım çok süper anlatmışsın ....işte kaçamak yapmamak,diyet düzenli sporla inanki verilmeyecek kilo yok..dursa dursa 1 hafta 2 hafta durur kilo eğer daha fazla duruyorsa ya kaçamk yapılmıştır,spor yapılmıyordur gereken özen gözterilmiyordur diyorum ben...maşllah çok güzel vermişsin...sen şu bisiklet işini yere sırt üst yatıpta ayakların yukarıdamı çeviriyordun..gerçekten işe yaradımı..bide sadece bacaklardamı işe yarıyordu
 
Mezun olan arkadaşlar hepinizi tebrik ediyorum sizlerin mezuniyeti bizimde motivasyon kaynağımızız oluyor bunun içinde teşekkürler darısı bizlerin başına artık:enbuyukkk:
 
umarim bu sefer gider cevabim :)

püsküütcüm tebrigin ve dileklerin cok teşekkürler a.s. Şeniz

jnazimmm kizim aglatma beni burda :) bir türlü yazamadim..daha dogrusu yazdigimi yollayamadim..oyuzden geldigimi haber veremedim :) kusuruma bakma merakta biraktigim için a.s. Şeniz

rehavetcim evet canim aynen dedigin gibi yapiyorum o hareketi..hem bacaklari hem bele hem göbege yariyor bu hareket..ama %70 bacaklara :KK66: zaten 200den sonra anliyorsun nereyi caliştirdigini :) eger düzgün yaparsan gerçekten muhtesem faydasi var :KK66: hele bide yürüyüşle birlikte yaparsan dahada güzel faydasi oluyor :KK66: emin olabilirsin canimcim :KK66:

topkekcim tez zamanda darisi hem senin hemde tüm istiyenlerin basina inşaAllah :KK66:
 
:nazar:ahleyar22' nin Zayıflama Yarışması Karnesi::nazar:

Bugüne Kadar Verilen Kilo Bilgisi

Ocak / 2,5
Şubat / 0,5
Mart / 1,5
Nisan / -0,5
Mayıs / 1
Haziran / -0,5
Temmuz / 1,5

Bu verilere göre oranlar şöyle:

Başlangıç Kilosu ( 67 )
61. Etap Bitiş Kilosu ( 61 )
Verilen Toplam Kilo ( 6 )
Yüzde Olarak Toplam Kayıp ( 8,96% )
Toplam Süre ( 27 Hafta )
Ortalama Haftalık Kayıp / % ( 0,33% )
Ortalama Haftalık Kayıp / gr ( 222 )



Yorum : Sevgili ahleyar22 11 Ocak 2008 tarihinde (35. etap) ve 67 kiloyla başladığı Zayıflama Yarışması'ndan, 18 Temmuz 2008 tarihinde (61. etap) toplam 6 kilo vermiş ve hedefine ulaşmış olarak, başarıyla mezun olmuştur.

Temmuz ayının ilk haftasında hazırlanan "Bireysel Sıralama Listesi" nde; neslihan, 88 yarışmacı arasında 49. olmuştur.

Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, yarışmadan bulunduğu sürece gerek üyesi olduğu 4.Takıma, gerekse Cuma Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz. a.s.
 
cok saolasin püsküütcüm valla en basta kilo vermemde büyük katkisi olan takim arkadaslarima vede liderimiz jujucuma cok tesekkür ediyorum valla onlar sayesinde buralara geldim ben 6 kilo belki cok bi kilo degildi ama benim icin sorundu verdim vede kurtuldum belkide daha fazla verecegim inaniyorumki bu kilo verme maratonuna katilan herkes kilolarini vermis olarak bitirecek buna can gönülden inanin ben inandim vede basardim darisi sizin basiniza

burdan 4. takimima cok tesekkür ediyorum iyiki varsiniz canlarim iyiki sizleri tanimisim sizleri cok seviyorum canlarim hepinizi öpüyorum
 
:nazar:merilcan'ın Zayıflama Yarışması Karnesi::nazar:

Bugüne Kadar Verilen Kilo Bilgisi

Mayıs / 1,9
Haziran / 1,5
Temmuz / 4,2


Bu verilere göre oranlar şöyle:

Başlangıç Kilosu ( 60,8 )
61. Etap Bitiş Kilosu ( 53,2 )
Verilen Toplam Kilo ( 7,6 )
Yüzde Olarak Toplam Kayıp ( 12,50% )
Toplam Süre ( 12 Hafta )
Ortalama Haftalık Kayıp / % ( 1,04% )
Ortalama Haftalık Kayıp / gr ( 633 )



Yorum : Sevgili merilcan, 16 Mayıs 2008 tarihinde (52. etap) ve 60.8 kiloyla başladığı Zayıflama Yarışması'ndan, 1 Ağustos 2008 tarihinde (63. etap) toplam 7.6 kilo vermiş ve hedefine ulaşmış olarak, başarıyla mezun olmuştur.

Ağustos ayının ilk haftasında hazırlanan "Bireysel Sıralama Listesi" nde; merilcan, 99 yarışmacı arasında 17. olmuştur.

Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, yarışmadan bulunduğu sürece gerek üyesi olduğu 2.Takıma, gerekse Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz. a.s.
 
Son düzenleme:
çok hızlıısn püsküütüm ellerine sağlık.teşekkür ederiza.s. merilcan arkadaşımız şu an tarilde olduğu için döndüğünde tecrübelerini paylaşacaktır mutlaka.
 
Son düzenleme:
Ahhh mutoşş ahh mutoş naptin sen.nasil ağlattin beni canim kuzu arkadaşim.süpürgesiz çitir cadim benim.
Mezun olali epey oldu ama karnemi daha şimdi görüyorum ben bu topiği tamamen unutmuşum yuh bana ya :mymeka:
OYSA KAÇ DEFA BU TOPİĞİ OKUYUP MOTİVE OLDUĞUMU BİLEMEZSİNİZ.
PÜSKÜÜTÜM CANIM ARKADAŞIM ELLERİNE SAĞLIK.KARNEMİ HAZIRLADIĞIN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.
ŞU ANDA İŞ YERİNDEYİM PEK MÜSAİT DEĞİLİM AMA BU AKŞAM HEMEN YAZIYORUM BAŞARI HİKAYEMİ SİZE.
HEPİNİZİ ÇOK ÖPÜYOR KİLO VEREN VE MEZUN OLAN ARKADAŞLARIMI TEBRİK EDİYORUM a.s. a.s.

not:süpürgesiz cadı mutoşum şaka değil bak cidden ağlattın kaşık suratlını.iyki sizler vardınız biz harika bi takımız.....(hala takımız bence :) a.s
 
:nazar:SİNEJAN' ın Zayıflama Yarışması Karnesi::nazar:

Bugüne Kadar Verilen Kilo Bilgisi
Mayıs / 0,8
Haziran / 3,9
Temmuz / 2,1
Ağustos / 0,1


Bu verilere göre oranlar şöyle:

Başlangıç Kilosu ( 67 )
66. Etap Bitiş Kilosu ( 60,1 )
Verilen Toplam Kilo ( 6,9 )
Yüzde Olarak Toplam Kayıp ( 10,30% )
Toplam Süre ( 15 Hafta )
Ortalama Haftalık Kayıp / % ( 0,69% )
Ortalama Haftalık Kayıp / gr ( 460 )



Yorum : Sevgili SİNEJAN, 9 Mayıs 2008 tarihinde ve 67 kiloyla başladığı Zayıflama Yarışması'ndan, 21 Ağustos 2008 tarihinde toplam 6.9 kilo vermiş ve hedefine ulaşmış olarak, başarıyla mezun olmuştur.

Ağustos ayının ilk haftasında hazırlanan "Bireysel Sıralama Listesi" nde; SİNEJAN, 99 yarışmacı arasında 23. olmuştur.


Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, yarışmadan bulunduğu sürece gerek üyesi olduğu 2.Takıma, gerekse Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz. a.s.
 
PÜSKÜÜT emeğine sağlık canım sen bu yarışmayı akıl etmesen ve başlamasan ne yapardık bunalım takılır sıkıldıkça yer yedikçe bunalırdık çok sağol canım bununda ötesinde inan çok dua alıyorsun canım
Silviyama gelince onada kocaman bir a.s.benim yanlış hesaplamalarıma katlandığı için (ama ben demiştim matematiğim iğrenç diye ) bizleri bilgilendirip uyardığı ve yanımızda olduğunu bize hissettirdiği için iyiki bu sitedeyim ve sizleri çok seviyorum

Yarışmaya başlarken iğrenç durumdaydım sıfır motivasyon,tatlı krizlerim 3 kilo verir 5 kilo alır durumdayken bana kk.cy yarışmasından bir can simidi attılar e bende hemen yakaladım tabi şuan çok mutluyum ve sadece sabir ve düzenli programlı bir sistemle hedefime ulaştım bittimi tabiki hayır şimdi yapmam gereken programımı bozmadan kilomu korumaya devam etmek
Püküüt canım bu motivasyonda senin başarı hikayeninde çok payı var iyiki varsın iyiki varsınız arkadaşlarım sizlere çok ama çok teşşekür ediyorum:enbuyukkk:a.s.:1hug::dance::sm_cool:
 
Son düzenleme:
canlarim ya coktandir yoktum yoksa bu topigi inanin boslamazdim cok uzun zaman diyet yap mezun ol kolay sey degil vede en onemlisi bizim icin emek et puskutcum bu sozum sana o kadar cok emegin varki uzerimizde seni gercekten cok cok opuyorum geciktigim vede emegini daha yeni farkettigim icinde ayrica cok ozur diliyorum :1hug:
oncelikle puskutee bu yarismayi bize yaptigi ve herzaman arkamizda oldugu icin sonrada canim arkadaslarim diyet yoldaslarim 10.takimin tum degerli insanlarina cok tesekkur ederim
ben 10.takimin demir baslarindanin desem yeridir cok uzun zaman suresinde verdim bu kilolari ama suan kus gibiyim bende mutosumun oldugu gibi evlendikten sonra yurtdisina gelin geldim ve sikintidan tahmin ettiginiz gibi yedim ha yedim cok zor gunler gecirdim halada alismis degilim bu sure zarfinda 70 kiloyken 8 kilo aldim daha sonrada hamilelik emzirme tekrar hamilelik 85 kilo oldum cok istiyordum diyet yapmak ama herkez gibi bende pazartesi basla sali bitir olaylarini ard arda yasadim 10.takima yazildim vede orda cok guzel arkadasliklar kurdum samimi sicak onlar sayesinde emin olun motivasyon cok cok onemli bu yollari kattettim
(suan ne kadar 3 kilo aldiysamda caktirmayin izinden yeni geldim toparliyacam insallahkaydirigubbakcemile3)
birde pirinc lapasi bende cok ise yaradi gercekten ne zaman o diyeti yaptiysam ozaman kilo verdim surekli diyettede olunca kalici oldu yani bu konudada puskute cok tesekkur edrim onun diyeti ya bu super
bide tabi az yiyip kacamak yapmiyarak gayet kolay kilo veriliyo (ne kadar mutosum bana recelci guzeli desede siz aldirmayin saka yapiyolarr-tatlicadiarzu-)
insallah herkezz istedigi kilolarina kavusurr
neyse kizlar bende mutosa benzedim haa onun gibi cenem dustuu hepinizi cok cok opuyorum
10.takimin citirlari sizi cok seviyorumma.s.:nazar:
 
Merhabalar
Artık ben de mezun olup karnemi almak istiyorum
Liderimiz nam abla bu linke bildirmemi rica etti
Şimdiden teşekkürler.
 
Merhabalar
Artık ben de mezun olup karnemi almak istiyorum
Liderimiz nam abla bu linke bildirmemi rica etti
Şimdiden teşekkürler.

melifacım tebrikler.. a.s.
Kayıtlı bilgiye göre; son kilo bilgin : 60 kg / 5 Eylül

Karneni buna göre mi hazırlayacağım? Yoksa bu Cuma yani 12 Eylül'de bildirim yapacak mısın?
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X