2010 Haziran bebişlerinin cicileri

Sınha cım cıcıler super allh saglıkla gıymeyı nasıp etsınnn

bu da emzikimiz

hpim0999.jpg

ay ben buna bittim ya ben nerden bulabilirim ya kuşum bundan:utangac:

Ya ben yaza geliyo doğum diye
tulum almıyom yada çoraplı badilerden
Hatamı ediyom acep?

bende 1tane ya alırım yada almam diye duşunuyorum ya
yazın gıyemezler yazık sıcakta
gıyseler bile
hemencık kucuk kalıyomus coraplı bodyler zaten

OFF OFFFF... kızlar gözlerim dolarak baktım resimlere..
üzülmedim ama çok duygulandım..
düşünsenize, bi kaç ay sonra bu cansız kıyafetlerin içinde bıcır bıcır bebişler doluşacak...
bana da dua edin bebişim olsun ben de resimler koyayım böylee...
canımm inşallah en kısa sürede bu tatlı heyecanları yaşamak kısmet olur sanada opuyorumnanaktan

sinha cicileriniz çok güzel emziğiniz ise ayrı bir tatlı canım güle güle kullanın

Çok güzel örmüşsün :) iyi günlerde giymek nasip olur inşallah

teşekkürler kızlar daha güzelleri bebişlerinizin olsun

Hatamı ediyom acep?

bende yeni doğduğunda giyebileceği değilde daha çok 3-6ay yada 6-9aylık tulumlar ve ayaklı altlardan alıyorum cnm

Sİnha cım cıcıler super allh saglıkla gıymeyı nasİp etsİnnn

cicilerınız cok guzell..
saglıkla gıymek nasıp olsun bebelerımıze...

teşekkürler kızlar..

ay ben buna bittim ya ben nerden bulabilirim ya kuşum bundan:utangac:

bende 1tane ya alırım yada almam diye duşunuyorum ya
yazın gıyemezler yazık sıcakta
gıyseler bile
hemencık kucuk kalıyomus coraplı bodyler zaten

cnm bana da arkadaşım hediye olarak almıştı ama denk gelirse mutlaka alırım elifzel için,internet sitelerinde pek rastlamadım ama

kızlar herkesin cicileri harika, sağlıkla giysinler. ama birşey rica edicem, lütfen resimleri tekrar tekrar alıntı yapmayalım. boşu boşuna yuklenmesını beklıyoruz, sayfalar doluyor. x kişi cicilerın çok guzelmış dıye belırtırsek takip açısından daha iyi olur bence.

teşekkürler kızlar daha güzelleri bebişlerinizin olsun

bende yeni doğduğunda giyebileceği değilde daha çok 3-6ay yada 6-9aylık tulumlar ve ayaklı altlardan alıyorum cnm

teşekkürler kızlar..

cnm bana da arkadaşım hediye olarak almıştı ama denk gelirse mutlaka alırım elifzel için,internet sitelerinde pek rastlamadım ama

canım benim kıyamam zahmet etme sen
üstündeki markayı söle
kemeraltından bulurum kesin benopuyorumnanaktan

Sınhaaa cnm cıcler Çok hoŞ ıyı gÜnlerde kullanın ama Şu emzıkkk ayrı bı hoŞ nerden
aldın cnm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

canım benim kıyamam zahmet etme sen
üstündeki markayı söle
kemeraltından bulurum kesin benopuyorumnanaktan

numi yazıyor cnm bende şimdi netten araştırayım bakalım,ne zahmeti umarım bulabiliriz.

Sİnhaaa cnm cİcler Çok hoŞ İyİ gÜnlerde kullanın ama Şu emzİkkk ayrı bİ hoŞ nerden
aldın cnm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

teşekkürler cnm.hediye gelmişti cnm emzik şimdi araştırıyorum netten bakalım bulabilirsem link atarım burdan

Hatamı ediyom acep?

evet, o mevsimlerde kalorifer yanmadığı için dışarısı sıcak olsa bile evler serin oluyor, hele de güneş almıyorsa. birde bebekler çok üşürmüş ilk başta. bence 1-2 tane al sen yine de...

Haklısın leach cim ne olur ne olmaz alayım ben 2 tane vereliniortak
evet, o mevsimlerde kalorifer yanmadığı için dışarısı sıcak olsa bile evler serin oluyor, hele de güneş almıyorsa. birde bebekler çok üşürmüş ilk başta. bence 1-2 tane al sen yine de...

Güle güle giyinsin bebişleriniz, ama benden tavsiye çıtçıtlıları uzun kollu almayın yazın doğacakları için terlerler, Ben kısa kollu ve kolsuz alım üstünede ince bişey giydirdim bazen giydirmediğimde oluyordu, uzun kollu alırsanız terler.

Back
X