2010 Mayıs anneleri bebeğinize bugün ne söylemek isterdiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Nilay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kabız olunuyo diycem ama ortamın içine limon sıkmış olcam dimi lülülülülülülülülülülülü

senden daha yaratıcı cevap beklerdim alsanaalsanasmile

aynen tubacım sana katılıyorum ömür senden daha ilginç bi cvp bekliyorum
hemide sen muz yiyince kabız olursun ben bebekte ne olur onu merak ediyorum :CüvCüv:

anam kaburgasına mektup yazan anaaa,, daha ne yaziim buraya nilay atıcak hepimiziii kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
ne atcakmış kızımla dertleştim ben kaburgamla değil ayvacı ana sen ye ayvaları yanağınada sürde gamzeli olsun bari aklinialirimsmile

hemide sen muz yiyince kabız olursun ben bebekte ne olur onu merak ediyorum :CüvCüv:
ömür formdan düştü sulecim yazık 2 . yide ehemen düşünüyodu bence biraz ara ver tatlım olumunekankayizsmileŞeniz

bebek de rahatsız olur bu durumdan heralde şule ittire ittire erken doğum olur bebek de ufak olur ama portakal ayva gibi besleyici meyveleri tavsiye ediyorum uzman olaraktan hee merak ettiğin şey için de beyaz leblebi yememk lazım onun dışındaki şeyler erkek bebişin mal varlığını etkilemez kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 beyaz leblebi konusunda çook hurafe duydum sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

bebek de rahatsız olur bu durumdan heralde şule ittire ittire erken doğum olur bebek de ufak olur ama portakal ayva gibi besleyici meyveleri tavsiye ediyorum uzman olaraktan hee merak ettiğin şey için de beyaz leblebi yememk lazım onun dışındaki şeyler erkek bebişin mal varlığını etkilemez kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 beyaz leblebi konusunda çook hurafe duydum sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

işte buuuuuualkisalkisalkis:lepi:

biliyodum bu konuşarda ne kadar engin bilgilere sahip olduğunukaydirigubbakcemile3

işte buuuuuualkisalkisalkis:lepi:

biliyodum bu konuşarda ne kadar engin bilgilere sahip olduğunukaydirigubbakcemile3

şimdi ilkgün ile nilay kavga ediyo hangisi beni banlasın diye:delphin: bittim ben açıyosunuz torbamı dökülüyo işte burda açtırmayın bana yaa:roflol:

şimdi ilkgün ile nilay kavga ediyo hangisi beni banlasın diye:delphin: bittim ben açıyosunuz torbamı dökülüyo işte burda açtırmayın bana yaa:roflol:

ay allahım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

aaa olarmı hiç öyle şey burda meyvelerimizin zenginliğinden bahsediyoruzbayanssulusmile

Back
X