Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

birşey soracagım göbegim kaçtı derdik küçükken büyüklerimizde bastırarak düzeltirlerdi :)
şimdi ben aynı şeyi hissediyorum göbegimin altında hassasiyet var mesela kolumu üzerine uzun süre koyamıyorum agrı degilde rahatsızlık hissi

kızlar birşey sorabilirmiyim.dün aile hekimliğine gittim doktora adetime 6 gün var kan testi yaptırsam birşeyler varsa belli olur mu dedim "yok dedi asla olmaz adetini 15-20 gün geçecek dedi".bende "o kadar geçse teste ne hacet varki zaten hamile olduğumu anlarım o kadar geçikmeyle dedim" dr doğrmu söyledi?

eylül topiki bugün itibariyle listeyi bitiriyor. 100 kişide 16 hamişalkisalkisalkis
daha haber vermeyenlerde var. bakalım biz netces bu ay???

kızlar birşey sorabilirmiyim.dün aile hekimliğine gittim doktora adetime 6 gün var kan testi yaptırsam birşeyler varsa belli olur mu dedim "yok dedi asla olmaz adetini 15-20 gün geçecek dedi".bende "o kadar geçse teste ne hacet varki zaten hamile olduğumu anlarım o kadar geçikmeyle dedim" dr doğrmu söyledi?

15-20 mi??? taa bi sonraki yumurtlama denk gelir o yaa!!! çok demiş bence.

resmen sallamış...

yanı canım bence de fazla demiş.. Adet gununun uzerınden 5-6 gun gecınce kanda çıkıyo. Usg de 10-15 gun sonra goruluyo dıe bılıyom

Back
X