- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #2.561
nım nımnımmmmmmmmmmmmmmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
adetime 5 gün kaldı yine uykusuz geçen geceler başladı.offf offff.sivilcelerimde çıkmaya başladı bu ayda mı olmayacak
birşey soracagım göbegim kaçtı derdik küçükken büyüklerimizde bastırarak düzeltirlerdi :)
şimdi ben aynı şeyi hissediyorum göbegimin altında hassasiyet var mesela kolumu üzerine uzun süre koyamıyorum agrı degilde rahatsızlık hissi
Bende altta ismini gördümde,bu kıs niye heççç yorum yazmıyor diyordum meğer zavallım konuyu toparlamaya çalışıyormuş a.s.
hem okuyodum bide elticiğim aramıştı dedikodu yapıyodukı gaznt (benım gazım yok )![]()
kızlar birşey sorabilirmiyim.dün aile hekimliğine gittim doktora adetime 6 gün var kan testi yaptırsam birşeyler varsa belli olur mu dedim "yok dedi asla olmaz adetini 15-20 gün geçecek dedi".bende "o kadar geçse teste ne hacet varki zaten hamile olduğumu anlarım o kadar geçikmeyle dedim" dr doğrmu söyledi?
resmen sallamış...kızlar birşey sorabilirmiyim.dün aile hekimliğine gittim doktora adetime 6 gün var kan testi yaptırsam birşeyler varsa belli olur mu dedim "yok dedi asla olmaz adetini 15-20 gün geçecek dedi".bende "o kadar geçse teste ne hacet varki zaten hamile olduğumu anlarım o kadar geçikmeyle dedim" dr doğrmu söyledi?
sen o topicte var mıydın canım? arkadaşlarınsa eğer söyleyiversen de hamile kalanlar neler yaptıklarını buraya yazıp paylaşsalar bizimle olmaz mı?eylül topiki bugün itibariyle listeyi bitiriyor. 100 kişide 16 hamişalkisalkisalkis
daha haber vermeyenlerde var. bakalım biz netces bu ay???
kızlar birşey sorabilirmiyim.dün aile hekimliğine gittim doktora adetime 6 gün var kan testi yaptırsam birşeyler varsa belli olur mu dedim "yok dedi asla olmaz adetini 15-20 gün geçecek dedi".bende "o kadar geçse teste ne hacet varki zaten hamile olduğumu anlarım o kadar geçikmeyle dedim" dr doğrmu söyledi?
SeLAm kızLar..
Yarından itibaRen Ekim ayı Topicine başLıyoruz..hihoyyyt
HepiMize hayırLı uğurLu oLsun..![]()
Ewwet harika dınıt dınıt dınıt dınının
eslem hoşgeldin.SeLAm kızLar..
Yarından itibaRen Ekim ayı Topicine başLıyoruz..hihoyyyt
HepiMize hayırLı uğurLu oLsun..![]()
onu nasıl ypyrsnz ve ne anlamma glyr