slmlar hatunlar
e artık günümüz başlasın değilmi
her ne kadar esrako çok umutsuz yaklaşsada bu duruma başlayacağız inşallahhh
öncelikle bazı alternatif ve fikirler sunacağım hepinize
herkes fikirlerini sunsun ve bu topikte tartışıp karara varalım sonrada düzenli olarak her ay görüşelim inşallah...
1.Günde kaç kişi olacak,kişi sayısını belirleyelim katılmak isteyen arkadaşlar bende katılacağım diye belirtsin..
2.Ne kadar para toplanılacak..Benim düşüncem şudur ayda 100 tl altın döviz vs olmasından ziyade tl bazında olsun eğer imkanı kısıtlı olan varsa 50 tl olarakta girebilir illa şukadar vs diye bir şart yok yeterki ortak noktada karar kılınsın..çünkü öncelikli amaç beybilerin buluşmasıdır sonraki amaç annelerin görüşmesi son amaçta para biriktirmek..
3.Malumunuz önümüz kış ve istanbulun birçok noktasından arkadaş katılacak güne
şöyle bir fikir sunmak istiyorum sizler ne dersiniz??
öğleden sonra buluşmalar yerine sabah kahvaltısı daha doğrusu brunch havasında olmasını istermisniz
mesela sabah 10-11 gibi buluşulur bebeklerini kahvaltıları yedirilip evden çıkılır meyve öğünleri hatta saatin durumuna göre çorbalarıda yedirilip herkes evlerine dağılır..
saat 5 te hava kararacak trafik vs havalar soğuk kış tarifesi olsun yazın normal öğlen saatlerindede toplanabiliriz..
4.Eğer brunch fikrime katılacak olursanız eklemeler olarakta şöyle diyeyim
misal 10 kişiyiz günde ev sahibi kahvaltılıktan oluşan bir kahvaltı sofrası hazırlar bir kısmımızda poğaça börek çörek vs getirir yani tamamımız değil
misal
5 kişi getirir birşeyler diğer 5 kişi ikinci buluşmada birşeyler hazırlayıp getirir çünkü hem kahvaltı hem 10 çeşit hamurişi işi çok gereksiz olur..
fikirlerinizi yorumlarınız bekliyorum
günün tarihi 16 ekim cumartesi günü olacak
büyük ihtimalle nesrinin evinde toplanılıcak
kendisini arayıp haberdar edeceğim müsait olunca oda gelir fikirlerini sunar
hepinizi sevgiyle kucaklar oğlumda yanaklarınız yalar
e artık günümüz başlasın değilmi
her ne kadar esrako çok umutsuz yaklaşsada bu duruma başlayacağız inşallahhh
öncelikle bazı alternatif ve fikirler sunacağım hepinize
herkes fikirlerini sunsun ve bu topikte tartışıp karara varalım sonrada düzenli olarak her ay görüşelim inşallah...
1.Günde kaç kişi olacak,kişi sayısını belirleyelim katılmak isteyen arkadaşlar bende katılacağım diye belirtsin..
2.Ne kadar para toplanılacak..Benim düşüncem şudur ayda 100 tl altın döviz vs olmasından ziyade tl bazında olsun eğer imkanı kısıtlı olan varsa 50 tl olarakta girebilir illa şukadar vs diye bir şart yok yeterki ortak noktada karar kılınsın..çünkü öncelikli amaç beybilerin buluşmasıdır sonraki amaç annelerin görüşmesi son amaçta para biriktirmek..
3.Malumunuz önümüz kış ve istanbulun birçok noktasından arkadaş katılacak güne
şöyle bir fikir sunmak istiyorum sizler ne dersiniz??
öğleden sonra buluşmalar yerine sabah kahvaltısı daha doğrusu brunch havasında olmasını istermisniz
mesela sabah 10-11 gibi buluşulur bebeklerini kahvaltıları yedirilip evden çıkılır meyve öğünleri hatta saatin durumuna göre çorbalarıda yedirilip herkes evlerine dağılır..
saat 5 te hava kararacak trafik vs havalar soğuk kış tarifesi olsun yazın normal öğlen saatlerindede toplanabiliriz..
4.Eğer brunch fikrime katılacak olursanız eklemeler olarakta şöyle diyeyim
misal 10 kişiyiz günde ev sahibi kahvaltılıktan oluşan bir kahvaltı sofrası hazırlar bir kısmımızda poğaça börek çörek vs getirir yani tamamımız değil
misal
5 kişi getirir birşeyler diğer 5 kişi ikinci buluşmada birşeyler hazırlayıp getirir çünkü hem kahvaltı hem 10 çeşit hamurişi işi çok gereksiz olur..
fikirlerinizi yorumlarınız bekliyorum
günün tarihi 16 ekim cumartesi günü olacak
büyük ihtimalle nesrinin evinde toplanılıcak
kendisini arayıp haberdar edeceğim müsait olunca oda gelir fikirlerini sunar
hepinizi sevgiyle kucaklar oğlumda yanaklarınız yalar