kızlar fikriniz ne diş konusunda

glpak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2013
140
5
48
35
kızlar bu yaz düğünüm var düğün konusu olmasa kesinlikle tel tekacağım ama düğünde telli olmak istemyrm şu an seçenklerimde lamina var ama ona da sıcak bakmıyrm braz takıntılıyım rahtsız olacağım çekirdek bile yiyemeyceğim gibi geliyor:))) bide kapanış bozukluğumda var üst çenem önce biraz bunun için tam olarak kapanmıo kimse farktmio bunu ama ben öyle hissediyorum en azından sizce bu dişleri beyazlatsam düğünde çok mu kötü olur fikirlerinizzz

konuyu ağız ve diş bakımına açtım ama görülmedi:S

Eklentiler

• $DSC_0117.webp
    $DSC_0117.webp
    1,3 KB · Görüntüleme: 52
  • $IMG_3061.webp
    $IMG_3061.webp
    1,5 KB · Görüntüleme: 67
Bence kendi düğününüze diş telli gitmek,cenazede şarkı söylemeye benzer.Absürd olur yani.Beyaz dişin kötü durduğu kimse var mı? Beyazlatın tabi.

Son düzenleme:
ben olsam düğüne kadar sabrederdim...
pek hoş durmaz çünkü gelinliğin içinde...benim gözlüğüm var mesela, çok takıntı yaptığım için düğünümde lens taktım...
biraz takıntı meselesi bu..sen kendini rahat hissedersen kimin ne dediği önemli değil..ama takıntılı ve rahatsızsan, o zaman en güzel gününü rahatsız geçirme derim ben...

Telini bigunlugune cikarma imkanin yok mu? Dugunden once dislerini beyazlat. Taslarini temizlet. Komple bakimdan gec. Tel sabit kalmk zorunda mi takinca? Bir de dugun ne zaman 6 ay sonraysa 6 ay takip cikarsan degisim olur. Ama 1 ay sonraysa dugunden sonra taktir teli..

kızlar düğünde kararsızlığım acaba lamina mı yaptırsam ? ama sonrası düşündürüyor çok mu kötü sizce beyazlatınca çapraşıklık bu kadr göze batmaz mı

Telini bigunlugune cikarma imkanin yok mu? Dugunden once dislerini beyazlat. Taslarini temizlet. Komple bakimdan gec. Tel sabit kalmk zorunda mi takinca? Bir de dugun ne zaman 6 ay sonraysa 6 ay takip cikarsan degisim olur. Ama 1 ay sonraysa dugunden sonra taktir teli..

evet canm tel sabit ve çıkmıyormuş:((

lamine porselen yaptıranlar nasıl düşünüyor bu konu hakkında?

dislerin saglamsa cokta egri bugru degil beyazlat ama kiyma hic bi dis ana disin gibi olmuyor :31:

Back
X