- 15 Nisan 2014
- 5.809
- 8.741
- 248
rose bende şu en sondaki sarılı kremli battaniyeden alıcam nasıl yumuşak mı..Oğluşuma aldığım battaniyeler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
rose bende şu en sondaki sarılı kremli battaniyeden alıcam nasıl yumuşak mı..Oğluşuma aldığım battaniyeler
eveeet annesi yesin onu. biz onu daha kısırlaştırmadık küçüktü çünkü daha yeni bir yaşına girdi şuan kızışmış durunda 4. günü çok rahatsız ve mutsuz çok üzülüyorum ona iğleşsin hemen veterinere gidiyoruzçok şirin yaa.. çilekte yanına kıvrılmış hemen :)
Canım daha gelmedi bende merakla bekliyorum gelince yazarım sana nasıl olduğunu, sen cotton box tan aldınmı nevresim ben aldım bugun geldi çok güzelmiş yarose bende şu en sondaki sarılı kremli battaniyeden alıcam nasıl yumuşak mı..
bizim pekmez de dişi 3 yaşına girecek bizde kısırlaştırmadık kızışınca bende çok üzülüyorum hatta arada ilaç veriyoruz ama ben bi defa anneliği yaşasın istiyorum ondan sonra kısırlaştırıcaz..eveeet annesi yesin onu. biz onu daha kısırlaştırmadık küçüktü çünkü daha yeni bir yaşına girdi şuan kızışmış durunda 4. günü çok rahatsız ve mutsuz çok üzülüyorum ona iğleşsin hemen veterinere gidiyoruz![]()
çok üzülüyorum bende gözlerime bakıp beş gündür miyavlıyo. artık kesin karar verdik kısırlaştıracağız.:) o o haldeyken bişey yapmadığımda hakkına girdiğimi düşünüyorum çok üzülüyorum. yavrum benimbizim pekmez de dişi 3 yaşına girecek bizde kısırlaştırmadık kızışınca bende çok üzülüyorum hatta arada ilaç veriyoruz ama ben bi defa anneliği yaşasın istiyorum ondan sonra kısırlaştırıcaz..
Bunlarda son parçalar
hepsi çok güzel güle güle eskitsinEvet dün anneane ve dedemiz alışverişe çıkmış, torunlarına ciciler almışlarBende daha iki gün önce şikayet ediyordum annemden, utandım valla
İşte buyrun Melis'in yeni cicileri
Eki Görüntüle 1227342 Eki Görüntüle 1227343 Eki Görüntüle 1227344 Eki Görüntüle 1227345 Eki Görüntüle 1227346 Eki Görüntüle 1227347 Eki Görüntüle 1227348 Eki Görüntüle 1227349 Eki Görüntüle 1227350 Eki Görüntüle 1227351
hepsi çok güzel canımm hele ayakkabı patiklere bayıldımm..kız kıyafetleri ayrı bir şirin yaaBunlarda son parçalar
Kizimin kalan cicileri :)
Bugun yikancak,
Cilek kokulu hastane cikisimiz,
Ic zibin seti
Tulumlar
Battaniye ve mendil.
Alt ust takimlar
Kilot atlet
Bandana :)
hepsi çok güzel güle güle eskitsin![]()
hepsi çok güzel canımm hele ayakkabı patiklere bayıldımm..kız kıyafetleri ayrı bir şirin yaa
anjuvv pek şirinler..yıka annesi mis koksunn giyecekleri
Patikleri çok tatlı cimcimeninEvet dün anneane ve dedemiz alışverişe çıkmış, torunlarına ciciler almışlarBende daha iki gün önce şikayet ediyordum annemden, utandım valla
İşte buyrun Melis'in yeni cicileri
Eki Görüntüle 1227342 Eki Görüntüle 1227343 Eki Görüntüle 1227344 Eki Görüntüle 1227345 Eki Görüntüle 1227346 Eki Görüntüle 1227347 Eki Görüntüle 1227348 Eki Görüntüle 1227349 Eki Görüntüle 1227350 Eki Görüntüle 1227351
Nilcim hepsi çok güzeller, güle güle kullanın canım.Bunlarda son parçalar
H M ürünleri çok güzel netten alışveriş neden yokki ya magazalardan biri ist anadolu yakasında olsaydı gider alırdım ama malesef bakmakla yetindim[QUO"tugba2023, post: 36624731, member: 547040"]evet..![]()
güle güle kullan canımBunlar da ananenin aldıkları :)