• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Merhaba sonunda bende ameliyat oldum burnumda eğrilik vardı nefes problemi yaşıyordum muayenede doktorum et de var dedi ve etler temizlendi eğrilik düzeltildi ve tabi ki törpü yapıldı. 10kasımda oldum. Bugün atel çıkarıldı. Dikişlerim ise duruyor. Soru sormak isteyen sorabilir. :KK66:

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba sonunda bende ameliyat oldum burnumda eğrilik vardı nefes problemi yaşıyordum muayenede doktorum et de var dedi ve etler temizlendi eğrilik düzeltildi ve tabi ki törpü yapıldı. 10kasımda oldum. Bugün atel çıkarıldı. Dikişlerim ise duruyor. Soru sormak isteyen sorabilir. :KK66:
canım cok güzel olmuş burnun hayırlı olsun, agrın sızın oldu mu?

canım cok güzel olmuş burnun hayırlı olsun, agrın sızın oldu mu?

Janna teşekkür ederim, ilk 3gün malum olmadı desem yalan olur bide benim ağrı eşiğim baya düşük:) baş ağrım oldu ve burunda sızı oldu ama şuan iyiyim

Arkadaslar bugun alcım cıktı,cok heyecanlıydım,ılk gorunce gozlerıme ınanamadım bu benım burnum mu dıye,resmımı paylasıyorum fıkırlerınız ıcın IMG_20151117_180124_edit.webp

Merhaba, ben Kamran Efendioğlu'na ameliyat olmayı düşünüyorum. Kalın derili deviasyon olan kemerli bir burnum var doktor hakkında bilginiz varsa paylaşırsanız çokkk sevinirim :) :KK15:

Kızlar gaye turgut evin'in doktoru kim bilen var mı ? Hani beni affet dizisindeki bahar kızımız.. Estetik ameliyet sonrası kız baştan yaratılmış resmen :) Bu başarılı doktor kim cidden merak ettim

Kızlar gaye turgut evin'in doktoru kim bilen var mı ? Hani beni affet dizisindeki bahar kızımız.. Estetik ameliyet sonrası kız baştan yaratılmış resmen :) Bu başarılı doktor kim cidden merak ettim
O kızın burnu benim de dikkatimi çekmişti, mükemmel olmuş. gördüğüm en güzel estetik burun

Arkadaslar bugun alcım cıktı,cok heyecanlıydım,ılk gorunce gozlerıme ınanamadım bu benım burnum mu dıye,resmımı paylasıyorum fıkırlerınız ıcınEki Görüntüle 1691996
ben burnunuzu çok beğendim. çok doğal. burun kemerinin böyle düz olmasını severim, kaydırak gibi oyuk burunlar çirkin oluyor. kendimden biliyorum.

Merhaba, ben ameliyat olalı 27 gün oluyo bu benim 3. Ameliyatım oldu kaburgadan kıkırdık alındı.. ilk iki ameliyatımı farklı doktorlara oldum herhangi bir araştırma yapmamıştım bedelini ödedim.. İlk ameliyatımdan sonra burun ucum yamuldu ikincisinde burun sırtım çöktü görüntüyüde sağlığımıda çok etkiledi nefes alamıyordum.. Şuan görüntümde de nefesimde de bi sıkıntı yok doktorumdan çok memnunum ve çok ilgili birisi her gün kontrol etti.. Düşünen arkadaşlar doktoru iyice araştırmalı ben son ameliyatımı Tevfik Sözen'e oldum kendisine güvenim sonsuz
burnunuzu çok begendim. resmen bir enkazdan burun yaratmış doktorunuz. benim burnum da sizin önceki haliniz gibi. çok mtszum, psikolojim çok bozuk. eski halimi çok özlüyorum çok.

Buda eski burnum okadar değiştiriyo ki yüzü bi burun

Eklentiler

• Screenshot_2015-11-01-18-05-40.webp
    Screenshot_2015-11-01-18-05-40.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 666
Back
X