Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O inecek zamanla bi ay kadar sabret ne büyük değişim olacak ben kendimden biliyorum :)) bant ilk çıkınca şok olmuştum domuz gibiydim sonra indi daha iyi oldu :))Kizlar bantlar çiktiktan beri burun ucum daha kalkik duruyor. Ve ben bu durumdan rahatsizim. Sizce inermi?
Ben bantli halini daha çok begeniyordum...
O inecek zamanla bi ay kadar sabret ne büyük değişim olacak ben kendimden biliyorum :)) bant ilk çıkınca şok olmuştum domuz gibiydim sonra indi daha iyi oldu :))
Inşallah canım zaten gün geçtikçe hafif dokunduğunda bile hissedeceksin indigini sekillendigini.insAllah canim.Yavas yavas gozum alisiyor yeni yuzume
Kalkık hali çok hoş :). Ama inicek merak etme.Kizlar bantlar çiktiktan beri burun ucum daha kalkik duruyor. Ve ben bu durumdan rahatsizim. Sizce inermi?
Ben bantli halini daha çok begeniyordum...
o zaman benim biraz daha sabirli olmam lagzim. Cevabin için çok tesekkurlerKalkık hali çok hoş :). Ama inicek merak etme.
11 GÜNLÜK OLMASINA RAĞMEN COK GÜZEL GÖRÜNÜYORBenim doktorum mustafa turker antalyada oldum Eki Görüntüle 1742877 Eki Görüntüle 1742878 suan daha 11 gunluk
ben yaptırmadım ama yaptıranlar cok ve cok da memnunlar kendi yağın oldugu için alerik bir durumda olmuyormus kalıcılıgı da yuzde elli şeklindeymiş zaten elin yüzün şişecek bence yaptır ikisi aradan cıksınBurunla beraber dusak dolgusu yaptıranda varmı hiç pazartesi ameliyat olucam doktorum dudağınada yağ enjekte edelim dedi ben pek istemiyorum yaptıran varmıhiç?
Ya yaptıranlar dudağımı görünce ağladım çok falan yzmışlar birde kıvrımları yok oluyormuş sanırım o yüzden biraz korkuyorumben yaptırmadım ama yaptıranlar cok ve cok da memnunlar kendi yağın oldugu için alerik bir durumda olmuyormus kalıcılıgı da yuzde elli şeklindeymiş zaten elin yüzün şişecek bence yaptır ikisi aradan cıksın
hımm o da bi ihtimal sonucta burun ameliyatı nasıl basarısız geciyorsa o da o şekilde gecebilir minik bi dokunus yapsın cok abartmadan ya da ince degilse dudagınla burun arasında mesafen kısaysa gerek yok riske girme ama ince ve arası uzunsa yaptır nasıl olsa belli bi süre yarı etkisini yitiriyorYa yaptıranlar dudağımı görünce ağladım çok falan yzmışlar birde kıvrımları yok oluyormuş sanırım o yüzden biraz korkuyorum