- 21 Ocak 2009
- 343
- 73
- 643
Belki zilyon zaten konu açtım buraya yıllardır hepside saç içindi saçlarım yok serbest testesteron hormonum yüksek ama tedavilerin saça etkisi yok inanın yazarken bile moralim bozuluyor. Kuaföre gitmiyorum çünkü utanıyorum saçımla alakalı soru sorduklarında. Peruk satan yerlere girmeye hatta vitrinden bakmaya cesaret edemiyorum çünkü özgüvenim yok. Kronik hastalıklarla uğraşmaktan artık çok yoruldum saçsızlık psikolojisi yerle bir ediyor beni çekmeyen derdi bilemez :/ anneme söyleyemiyorum içten içe üzülüyor. :/ artık bakamıyorum aynaya kendimi kız gibi hissedemiyorum, saçlarım kötü olduğu için bakımsızımda kendime bakasım gelmiyor...
resimlere bir bakar mısınız
peruk mu çıtçıt mı tepelik mi ne kurtarır beni inanın gidip bakmaya utanıyorum öğrenciyimde :/ para biriktirip bi şekilde almayı düşünüyorum çok kötü bi durum yıllardır böyle
yadırgamayın lütfen bilen yol göstersin
yılda 2 -3 kez adet görüyorum yani bu değişmiyor nadiren artııyor sebebi buna bağlıyorum tam tedavi yok olsamda saç düzelmiyor
dermozinc ilaçlarına bi umut geçen yaz 300 tl bayıldım sonuç hüsran her bakım yağını bakımı kullandım minoxile bi tek cesaret edemedim
tarlusal diane 35 kullandım, bi ara çinko demir hapları şurupları kullandım sürüsüyle
şimdi aldactone kullanıyorum çünkü yüzüm kıllı kıllı oldu lanet ettim kendime elimde değil dayanamıyorum, kafamda ektirecek kadar saç yok ve şeker hastasıyım malesef
resimlere bir bakar mısınız

yadırgamayın lütfen bilen yol göstersin

yılda 2 -3 kez adet görüyorum yani bu değişmiyor nadiren artııyor sebebi buna bağlıyorum tam tedavi yok olsamda saç düzelmiyor
dermozinc ilaçlarına bi umut geçen yaz 300 tl bayıldım sonuç hüsran her bakım yağını bakımı kullandım minoxile bi tek cesaret edemedim
tarlusal diane 35 kullandım, bi ara çinko demir hapları şurupları kullandım sürüsüyle
şimdi aldactone kullanıyorum çünkü yüzüm kıllı kıllı oldu lanet ettim kendime elimde değil dayanamıyorum, kafamda ektirecek kadar saç yok ve şeker hastasıyım malesef
Son düzenleme: