Kız Kulesi Efsanesi

yakutunkizilatesi

Tusra
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2012
1.552
473
173
Yıllardır gitmeyi defalarca denemiştim... Gerek arkadaş,gerek sevgilimle...Bazen de yalnız...
Bir türlü nasip olmamıştı geçmek denizin ortasındaki o yapıya... Esrarengizdi...
Duamdı, evleneceğim adamla gitmek oraya...
Sonra efsane bu ya...Sanki sevenlerin ruhu huzur bulacaktı ben oraya evleneceğim adamla varınca...
Çok insan tanıdım... Çok fazla hayal kırıklığım da oldu... Dimdik kalmayı başardım ayakta ve orada 22/06/2014 'de
Daha 1.5 aydır tanıdığım, sevgilim ...
Kız kulesinde bana daha önce duymadığım bi efsaneyi anlattı...
Bunun gerçekliğine inanmak zordu..Sanki rüyaydı... Uyanacaktım ve tadı damağımda kalacaktı tüm o güzel duyduklarımın...
O efsanenin kahramanları bizdik...
Anlattığı efsane aşkımızdı.
Sandığım gibi uyandığımda herşey kaybolmadı...
Uyandığımda, rüyamdan bi parça vardı parmağımda...
Gururla taşıyacağım bir 'Evet' ti o...
İLk adımlarımızdı geleceğimizin... Adıydı 1.5 aylık birlikteliğimizin... :nazar:
Allah nasip ederse , söz-nişan törenimiz de yakın zamanda... :nazar:

Sonumuzu bilmiyorum...
Ama paylaşmak istedim sizlerle...Çünkü çok fazla hemcinsim, kurban ediyor kendilerini yalanlara..
Yapmayın ablalarım, kardeşlerim,yaşıtlarım...
Gerçekten seven adamlar sizin ne kaşınıza gözünüze, ne geçmişinize ,ne boyunuza posunuza ne de işinize kariyerinize bakmaz...
Beklentisi ise asla olmaz!.
Kullandırmayın ne bedeninizi ne duygularınızı...
Ciğeri beş para etmezler için Üzmeyin kendinizi...

Dua edin, inanın, mucizeler hep var...
Rabbim hep bizimle...

Kendine dikkat et. Yasadiklariniz cok guzel masallah. Insallah tadi hic bozulmadan boyle gider. Cok hizli ilerliyorsunuz, umarim her zaman iliskiniz boyle dolu dizgin ilerler
Amin inşallah ,çok teşekkür ederim :16::nazar:
Durağanlaştığı, sıradanlaştığı da olur zaman zaman ama canlandırabiliriz sanıyorum ... Yani umarım yapabiliriz öyle durumlarda :16:

Yıllardır gitmeyi defalarca denemiştim... Gerek arkadaş,gerek sevgilimle...Bazen de yalnız...
Bir türlü nasip olmamıştı geçmek denizin ortasındaki o yapıya... Esrarengizdi...
Duamdı, evleneceğim adamla gitmek oraya...
Sonra efsane bu ya...Sanki sevenlerin ruhu huzur bulacaktı ben oraya evleneceğim adamla varınca...
Çok insan tanıdım... Çok fazla hayal kırıklığım da oldu... Dimdik kalmayı başardım ayakta ve orada 22/06/2014 'de
Daha 1.5 aydır tanıdığım, sevgilim ...
Kız kulesinde bana daha önce duymadığım bi efsaneyi anlattı...
Bunun gerçekliğine inanmak zordu..Sanki rüyaydı... Uyanacaktım ve tadı damağımda kalacaktı tüm o güzel duyduklarımın...
O efsanenin kahramanları bizdik...
Anlattığı efsane aşkımızdı.
Sandığım gibi uyandığımda herşey kaybolmadı...
Uyandığımda, rüyamdan bi parça vardı parmağımda...
Gururla taşıyacağım bir 'Evet' ti o...
İLk adımlarımızdı geleceğimizin... Adıydı 1.5 aylık birlikteliğimizin... :nazar:
Allah nasip ederse , söz-nişan törenimiz de yakın zamanda... :nazar:

Sonumuzu bilmiyorum...
Ama paylaşmak istedim sizlerle...Çünkü çok fazla hemcinsim, kurban ediyor kendilerini yalanlara..
Yapmayın ablalarım, kardeşlerim,yaşıtlarım...
Gerçekten seven adamlar sizin ne kaşınıza gözünüze, ne geçmişinize ,ne boyunuza posunuza ne de işinize kariyerinize bakmaz...
Beklentisi ise asla olmaz!.
Kullandırmayın ne bedeninizi ne duygularınızı...
Ciğeri beş para etmezler için Üzmeyin kendinizi...

Dua edin, inanın, mucizeler hep var...
Rabbim hep bizimle...
çok güzell bende kesinlikle mucizelere inanıyorum hep galatada teklif almaktı hayalim o zirveye hep sevdiğim adamla çıkıcam derdim ve gerçekten öyle olduu Allah sonumuzu hayretsin :16::16:

çok güzell bende kesinlikle mucizelere inanıyorum hep galatada teklif almaktı hayalim o zirveye hep sevdiğim adamla çıkıcam derdim ve gerçekten öyle olduu Allah sonumuzu hayretsin :16::16:
Amin inşallah :1: :nazar::16: Sizin de kısa bi süreymiş , maşallah bu kadar kısa sürede böyle kararlar alabiliyor olmak tesadüf olamaz...Tevafuk kesinlikle..Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah :16::16:

kız kulesi benim için de derin anlamlar ifade eder :)
hep demişimdir orada hayatımın aşkıyla bulunmalıyım diye..
romantik bir hava veriyor bana..

bir gün orada evlilik teklifi almak nasip olur mu bilemem :)

sizinde teklifiniz çok güzel görünüyor.
Allah devamını getirsin, sağlıkla mutlulukla, aşkla inşallah :34:

kız kulesi benim için de derin anlamlar ifade eder :)
hep demişimdir orada hayatımın aşkıyla bulunmalıyım diye..
romantik bir hava veriyor bana..

bir gün orada evlilik teklifi almak nasip olur mu bilemem :)

sizinde teklifiniz çok güzel görünüyor.
Allah devamını getirsin, sağlıkla mutlulukla, aşkla inşallah :34:
amin inşallah,teşekkür ederim..İnşallah hayalleriniz gerçek olur :nazar::16:

Back
X