Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bu arada Perihan cım bu haftanın hedef kilosunu yani -1 kiloyu dün görmüştüm fakat dün moralim o kadar bozuldu ki kendimi tuza vurdum resmen :KK43: Keşke dün çekseydim fotoğrafları. Bugün ve dün arasında her iki tartıda da - 1 kilo var
Moral bozma canim bende bayaği bi artidayim..kendimizi salmayalim daha kötü olmaktan başka bir işe yaramayacak..bende sporumu yapip sonra bildirim yapcam..

Bir şeyler paylaşmak istiyorum izninizle :( biliyorsunuz pazar günü diyetimi bozdum ve
ne bulduysam yedim. Şunu farkettim aslında hiç keyif almadan yedim sırf gözüm aç olduğu için. Ne bulursam yiyeyim bir daha yiyemem diye. Bir sonraki günde aynı oldu. Ama içimden bu yediğinin sana hiç bir faydası yok diyordum. Benim açlığım yalnızca duygusal. Yedikçe mutlu olma hissiyatı.
Ama diyete tekrar dönünce şunu farkettim. Diyet zor. Hatta çok zor ama yediklerinden suçlu hissetmiyorsun az ama mutlu yiyorsun her lokmanın tadını çıkarayım diye düşünüyorsun. Bu arada gerçekten tatlıların tadını unutmuşum hiç eskisi kadar keyif vermiyor bana. Sadece çignemek ve yutmak için yedim. Umarım saglıklı kiloma kavuşurum bu bilinçle. Vucudumun çöp torbası olmadıgının farkına varırım.Ahh diyorum keşke lezzeti olan ama kalorisi olmayan bir şey üretselerde sadece yesek ama kilo almasak stresli zamanlarda.

Günaydın kızlar
Geçen hafta 61.9
Bu hafta 61.5
Bi ileri 2 geri Bi türlü gitmiyor şu kilolar sıkıldım artık
İnşallah haftaya yine artı olmam

Bi kaç gün dür giremedim hergün 8 bin yada 10 bin adım yürüdüm suyumu ihmal etmedim
Gayet güzel

evet haşimato troidisi var bende hem troitler az çalışıyor hemde ödem yaparak şişkinliğe sebep oluyor

Allah sifa versin 🙏🏻
Dün demiştim fazla diye. Bugün daha da fazla oldu😭😭😭

Yalnız çocukları tarttım en büyükte 3 kilo fark, en küçüğünde 2.5... kilo arttıkça fark çoğalıyor
bu yeni tartii da bozuk mu ki

Bir şeyler paylaşmak istiyorum izninizle :KK43: biliyorsunuz pazar günü diyetimi bozdum ve
ne bulduysam yedim. Şunu farkettim aslında hiç keyif almadan yedim sırf gözüm aç olduğu için. Ne bulursam yiyeyim bir daha yiyemem diye. Bir sonraki günde aynı oldu. Ama içimden bu yediğinin sana hiç bir faydası yok diyordum. Benim açlığım yalnızca duygusal. Yedikçe mutlu olma hissiyatı.
Ama diyete tekrar dönünce şunu farkettim. Diyet zor. Hatta çok zor ama yediklerinden suçlu hissetmiyorsun az ama mutlu yiyorsun her lokmanın tadını çıkarayım diye düşünüyorsun. Bu arada gerçekten tatlıların tadını unutmuşum hiç eskisi kadar keyif vermiyor bana. Sadece çignemek ve yutmak için yedim. Umarım saglıklı kiloma kavuşurum bu bilinçle. Vucudumun çöp torbası olmadıgının farkına varırım.Ahh diyorum keşke lezzeti olan ama kalorisi olmayan bir şey üretselerde sadece yesek ama kilo almasak stresli zamanlarda.
Bazen günler oluyo insan kendini frenleyemiyor....yasakli birşey yiyorsun..nasil olsa diyet gitti...bugün yiyim gitsin oluyo..sonra önü alinamiyor toparlanmasi zor oluyor .sonraki günlerde devam ediyor zincir sistemi gibi.. ..gün oluyor yasaklilari çok ölçülü bir şekilde yiyip durdurabiliyor insan kendini...bu durum değişebiliyor..o gün insanin ruh haline bağli oluyor...😐

Ya böyle kötü davet mi olur ya
Diğer takımlar kilo problemi içinde boğulurken ne demek
Zaten problemleri olmasa burada işleri ne ,motive olabilmek için geliyor insanlar bu gruplara
IMG_20200717_144558_205.webp

Sorma ilaçlar da hayır etmedi
Kilitlendi kaldı
Bugün yavastan çözülüyor çok şükür
Artık inişe geçerim
Aah ah sorma ya canım benim
Canim o benim tavsiye ettiğim kapsullerden bi denesenmi..denemekte yarar var...bağirsak sorunlarina özel kapsüller...belkide iyi gelecek..googlden araştir istersen

Back
X