Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

55,8 ile geldim yanlış hatırlamıyosam heçen hafta 56,2ydim.
-400 gr
moni moni yılbaşı hedefini sormuşsun daha yeni gördüm benim hedefim 55 zaten ona da 800 gr kaldı yeni hedef 52 olur heralde ama bi süre liste dışı devam edip dönerim olur mu?
Eriyip akmışsın kız

dünkü menüm:

uyanınca :
1 büyük bardak oda sıcaklığında su

kahvaltı:
2h. yumurta, üzerine pul biber
1 dilim ananas üzeri tarçın
yeşil çay

öğle:
yarım tabak sebze yemeği
+
1 saat sonra; şekersiz türk kahvesi ve protein bar

ara:
bitki çayı

akşam:
2 sade activia
2 minik salatalık ile cacık

ara:
siyah çay

su: 3litre
spor:70 dk yürüyüş

Tşk ederim kaptanım ❤
İnternetim çoook az kaldı.Evde wifi ola ola dizi izlersem 🙄 olacağı buydu.İnterneti su gibi içmiş 😁
Kaptanım tartı yok sabit yazar mısın?Bide ben izine ayrılsam olur mu?Kesin kilo alırım biliyorum.Bi de yol çok ödem yaptı,özellikle ayaklarım çok şişti.Takıma artı gelip de kötü etkilemek istemem canım
moni moni
izin vermiyorum kuzum verirsem kilo alırsın, o yüzden izne ayırmıyorum geldiğinde sevabınla günahınla bizimlesin :KK60: sonrasında listeleri sallıcaz takımda:halay:

Günaydın saraamm 🌹
Şu an nerdeyim tahmin bile edemezsin.

GİRESUNDAYIIIIMMMMMM

Arabayla bi şehir turu attık,Trabzona Rize Ayder yaylası gidiyoruz bakalım.Karadeniz turuna çıktık.Seni görmeyi çooookk isterdim ama eşim uğraşmaz böyle şeylerle.Babamın (benimde tanıdığım)eski dostlarımız var onlara bile uğramam dedi.Tanımadığı kişilere götüremiyorum adamı
harika yerler, tatilin keyfini çıkar doya doya :KK68:
eşim karadenizli bayılırım oralara:KK55:

55,8 ile geldim yanlış hatırlamıyosam heçen hafta 56,2ydim.
-400 gr
moni moni yılbaşı hedefini sormuşsun daha yeni gördüm benim hedefim 55 zaten ona da 800 gr kaldı yeni hedef 52 olur heralde ama bi süre liste dışı devam edip dönerim olur mu?
haftaya mezuniyuet mi var o zaman :halay:

bende seninle görüşmeyi çok isterdim ama benim eşimde böyle şeylere çok sıcak bakmıyor olsun önemli olan gönüller bir olsun aylinim iyi tatiller :KK39:
Sana gelmicektim,dışarda bir yerde 10 dk görüşürüz,tanışırız demiştim.Ama eşler işte,neyse sağlık olsun
bir gün mutlaka bir şekilde biraraya gelicez ben inanıyorum :KK68:
benim buradan tanıyıpa kardeş edindiğim pek çok kişi var, gerçek yaşamımızda görüştüğümüz. banuyu biliyosunuz oynakbaşı o mesela benim kardeşim oldu artık 2003 den beri görüşüyoruz. lydznp var canım arkadaşım ayşem, özgem var, veysişim var görüştüğüm canlarım.:KK200:
ve sizler ve sizler gibi görmeden sevdiğim kardeşlerim var, ne mutlu bana.:KK68:

hoşgeldin. bize kendini tanıtır mısın. :KK24:
Hoşbuldum teşekkür ediyorum. 45 yaşındayım, evliyim, çocuğum yok. Çalışıyorum, devlet memuruyum. Boyum 1.75 şu anki kilom 81.4 idi en son. Son 5 gündür tartılmadım biraz artmış olabilir. 87 kilo ile 2 ay önce başka bir topikte kilo vermeye başladım ancak yarışma takımında yer almadım. Hedefim 70 kiloya inmek. Ben aslında çocukluğumdan beri kiloluydum. 20 li yaşlarda da 80 kilo civarındaydım. Aşırı atıştırma huyum vardı aklım hep birşeyler yemekteydi. Ancak 21-22 yaşlarımda beslenme alışkanlığımı değiştirdim, düzenli yemek yiyerek yemek aralarında atıştırma huyumu bıraktım. Beslenme alışkanlığımı değiştirmek 1 yılımı aldı bu sürede 62-63 kilolara indim ve 15 yıl boyunca bu kiloda kaldım. Son 7-8 yıldır ise hem evde fazla zaman geçirmekten hem hareketsizlikten hem fazla umursamamaktan kilolar her yıl ikişer üçer geri gelmeye başladı. Bende her yıl ara ara diyetlerle 5-6 kilo indiriyorum fakat kalıcı olmuyor maalesef. Bu nedenle buradayım birbirimize destek olarak motivasyonumuzu koruyalım diye arkadaşlar. Kilolu olmak beni antisosyal yapıyor maalesef evden çıkmak istemiyorum o yüzden vermek zorundayım. İnşallah hep birlikte başarırız kızlar Hoppa

Hoşbuldum teşekkür ediyorum. 45 yaşındayım, evliyim, çocuğum yok. Çalışıyorum, devlet memuruyum. Boyum 1.75 şu anki kilom 81.4 idi en son. Son 5 gündür tartılmadım biraz artmış olabilir. 87 kilo ile 2 ay önce başka bir topikte kilo vermeye başladım ancak yarışma takımında yer almadım. Hedefim 70 kiloya inmek. Ben aslında çocukluğumdan beri kiloluydum. 20 li yaşlarda da 80 kilo civarındaydım. Aşırı atıştırma huyum vardı aklım hep birşeyler yemekteydi. Ancak 21-22 yaşlarımda beslenme alışkanlığımı değiştirdim, düzenli yemek yiyerek yemek aralarında atıştırma huyumu bıraktım. Beslenme alışkanlığımı değiştirmek 1 yılımı aldı bu sürede 62-63 kilolara indim ve 15 yıl boyunca bu kiloda kaldım. Son 7-8 yıldır ise hem evde fazla zaman geçirmekten hem hareketsizlikten hem fazla umursamamaktan kilolar her yıl ikişer üçer geri gelmeye başladı. Bende her yıl ara ara diyetlerle 5-6 kilo indiriyorum fakat kalıcı olmuyor maalesef. Bu nedenle buradayım birbirimize destek olarak motivasyonumuzu koruyalım diye arkadaşlar. Kilolu olmak beni antisosyal yapıyor maalesef evden çıkmak istemiyorum o yüzden vermek zorundayım. İnşallah hep birlikte başarırız kızlar Hoppa
Boyun çok kurtarıcı maşallah
Benim boy 1,63
En yüksek 83 kiloyu gördüm
Allah a şükür şimdi 6 lardayim

izin vermiyorum kuzum verirsem kilo alırsın, o yüzden izne ayırmıyorum geldiğinde sevabınla günahınla bizimlesin :KK60: sonrasında listeleri sallıcaz takımda:halay:
Eyvah yandık Ayşem.Valla bak takım için çok kötü olabilir,çok üzülürüm böyle de olursa.Ahhhhh güzel Ayşem benim,ben en iyisi dikkat edeyim,hem kendim için hem takım için.Gerçekten de ipin ucunu saldım gittiydi.Az önce dondurma yedim ve :kusmuk:
Akşamı salatayla geçiştireyim,önce takımım için yapmalıyım,dikkat etmeliyim artık.
Kaptanım şimdiye kadar ilk defa izin istedim,kesin verirsin sandım bir güzel yedim :oops::oops::oops:

Back
X