2018 Şubat Ayında hamile kalanlar buraya :)

Kızlar klomen ve çatlatma ıgnesının uzerıne bebegım oldu çok şükür hgc 252 çıktı kontrolde sol yumurtalığım da kıst varmıs bugüne kadar yoktu bebeğe Zarar verir mı kı yardımcı olun kızlar korkuyorum
Bende de oluştu canım Büyüklüğü 8 cm Altın'da olduğu sürece sorun yok.Hatta hamileliğe yardımcı bile oluyor hormon salgılıyor

Merhaba kizlar ben de 5+3 ile buradayım üstelik 2. Çocuk benim gibi 2. Hamile olan var mi aranızda acaba ? Mesajların çoğuna bakamadim çünkü
Hepimizin allah yardımcısı olsun insallah sağlıkla bebislerimzii kucagimiza alırız

Merhaba kizlar ben de 5+3 ile buradayım üstelik 2. Çocuk benim gibi 2. Hamile olan var mi aranızda acaba ? Mesajların çoğuna bakamadim çünkü
Hepimizin allah yardımcısı olsun insallah sağlıkla bebislerimzii kucagimiza alırız
Benim de 2. hamileliğim canım, hoş geldin. Kızım 6 yaşında. Neredeyse 3 yıldır istiyorduk ama Rabb'imden ümit kesilmez. Mucizesini bir kez daha gösterdi işte. Şükürler olsun. Sağlıklı hamilelikler dilerim.:KK24:

Merhaba benimde 2. Okucak ins hemen hemen ayni gunlerimizde benimde 5 haftalik sizler doktora gittibizmi ben henuz gitmedim bugunlerde gitmek istiyorum ama cokda erken gitmiyip kalp atisinida duymak icin bekliyorum.kardes gelecegini ilk coxuklara soyledinizmi ben soylemek icin doktorda gormeyi bekliyorum ama cok savursizlabiyoeum cunku cok istiyordu.umarim saglikla kavusuruz

Çok sevindim sağlıkla kucaginiza alırsınız insallah ben bugün gittim doktora kese oluşumu falan iyi çok şükür bir sıkıntı yok dedi doktor tabi bir sürü yasakları sıraladı :)) benim ilk çocuğum daha 15 aylık henüz kardeşin farkında değil ama sizin uygun bir şekilde aciklayicaginiza eminim bir kardeş kadar mükemmel bir hediye olamaz çok mutlu olur(lar) :))

Bi açıklama yapmadılar mı ? Çok büyükmüş seninki cm ama dimi eminsin mm değil yani?
Eğer gerçekten cm ise çoktan ameliyata almış olmaları lazımdı seni.
Yok öyle bısey demedı büyük ıhtımal kaybolur dedı ama yıne de rahat etmedi içim :(

Yok öyle bısey demedı büyük ıhtımal kaybolur dedı ama yıne de rahat etmedi içim :KK43:
Benim ilk gebeliğimde vardı 6cm di takip edicez dedi dr. Eğer 8i geçerse ameliyat yapmamız lazım dedi. Apandis ağrısı gibi bi ağrın olursa hiç durma direk acile koş dedi. Ama kötü bieşy olmadı 12. Haftamda kaybolmuştu.

Aramıza yeni Katılan taze hamiş arkadaşlar :anneadayı:Hoşgeldiniz hepimize sağlıklı hamilelikler dilerim.Sağlıcakla alalım kucaklarımıza benim ilk hamileliğim :nazar:

elevıt kullanan sadece ben mi varım? 3 gündür büyük tuvaletimin rengi siyah bu ilaç yüzünden mi ya bilen var mı? bunu yaşayan varmı aranızda

elevıt kullanan sadece ben mi varım? 3 gündür büyük tuvaletimin rengi siyah bu ilaç yüzünden mi ya bilen var mı? bunu yaşayan varmı aranızda
Ben folidoce kullanıyorum hatta 1 sene önce de uzun bir süre kullandım hiç bir zararı olmadı. Doktoruna sor mutlaka belki bir zararı olmuştur sana

kızlar merhaba beni hatırlayan hatırlar geçen hafta keseyi görmüştük ve lekelenme bile yaşamadım ben 6+5 e kadar çok sağlıklı bir gebelik geçiriyodum şiddetli kanama geldi perşembe günü sabaha kadar iğneler serumlar yedim bebeğimin kalp atışı vardı duydum gördüm . ertesi gün bebeğimin kalp atışı durdu ve kürtaj olmak zorunda kaldım.Kendinize bu dönemde çok dikkat edin Allahım bebeklerinzi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

bazı başlıklarda demir takviyelerinin böyle bir etkisi olduğunu okumuştum canım. elevit içinde ne kadar var bilmiyorum ama belki etkilemiştir seni.
Ben ilk muayeneme yarın gideceğim kısmetse. henüz sadece folik asite devam ediyorum.

Aramıza yeni Katılan taze hamiş arkadaşlar :anneadayı:Hoşgeldiniz hepimize sağlıklı hamilelikler dilerim.Sağlıcakla alalım kucaklarımıza benim ilk hamileliğim :nazar:
Selaaaam bende geldim topiğinize..Umarim kalici olurum daha dün ögremdim hamileligimi aslinda cumartesi ama dunde tekrar ettim..tabi o kalp atışını duymadan inanamayacağım sanirım...Cumartesi doktora gitmeyi planliyorum sanirim kese gozukür dun değerim 1817 idi...Rabbim tüm isteyenlere nasib etsin insallah..

Back
X