2018 Şubat Ayında hamile kalanlar buraya :)

kızlar merhaba beni hatırlayan hatırlar geçen hafta keseyi görmüştük ve lekelenme bile yaşamadım ben 6+5 e kadar çok sağlıklı bir gebelik geçiriyodum şiddetli kanama geldi perşembe günü sabaha kadar iğneler serumlar yedim bebeğimin kalp atışı vardı duydum gördüm . ertesi gün bebeğimin kalp atışı durdu ve kürtaj olmak zorunda kaldım.Kendinize bu dönemde çok dikkat edin Allahım bebeklerinzi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Ahhh kıyamam canım Allah kuvvet versin, ne zordur..Rabbim dediyse bi sebebi vardır..sana da isteyen herkese nasib olsun insallah

kızlar merhaba beni hatırlayan hatırlar geçen hafta keseyi görmüştük ve lekelenme bile yaşamadım ben 6+5 e kadar çok sağlıklı bir gebelik geçiriyodum şiddetli kanama geldi perşembe günü sabaha kadar iğneler serumlar yedim bebeğimin kalp atışı vardı duydum gördüm . ertesi gün bebeğimin kalp atışı durdu ve kürtaj olmak zorunda kaldım.Kendinize bu dönemde çok dikkat edin Allahım bebeklerinzi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Canım çok üzüldüm çok gecmiş olsun Allah en erken vakitte tekrar nasip etsin canım üzme kendini :( kontrollerde anlaşılmadı mı ya çok garip

Selaaaam bende geldim topiğinize..Umarim kalici olurum daha dün ögremdim hamileligimi aslinda cumartesi ama dunde tekrar ettim..tabi o kalp atışını duymadan inanamayacağım sanirım...Cumartesi doktora gitmeyi planliyorum sanirim kese gozukür dun değerim 1817 idi...Rabbim tüm isteyenlere nasib etsin insallah..
Hoşgeldin canım gözün aydın kalp atışını duymak da Sağlıcakla kucağına almak da nasip olsun

Canım Allah sabırlar versin Allah ilk fırsatta tekrar sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Acaba nedeni nedir? Doktorunla konuştun mu? Kalp atışı duyup ertesi günü olması çok enteresan

Canım çok üzüldüm çok gecmiş olsun Allah en erken vakitte tekrar nasip etsin canım üzme kendini :KK43: kontrollerde anlaşılmadı mı ya çok garip

allah razı olsun canım sağol malesef aksine herşey o kadar yolundaydı ki birden bire bir kanama başladı o kanda bebeğe baskı yapmış kalbini durdurmuş nedeni herşey olabilir dedi

Canım Allah sabırlar versin Allah ilk fırsatta tekrar sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Acaba nedeni nedir? Doktorunla konuştun mu? Kalp atışı duyup ertesi günü olması çok enteresan

Allah razı olsun canım çok zormuş gerçekten yere göğe sığamıyorum. Kanamam başladı düştü sandım ama gayet iyiydi sabahladım hastanede ama kanama pıhtı yapmış oda bebeğe baskı yapmış kalbini durdurmuş. nedeni herşey olabilirmiş 3 farklı doktora göründüm ama malesef

Arkadaşlar hamileliginizi hissetmeye başladınız mı? Bulantı, uyku istegi vs...eger varsa ne zaman başladı

Arkadaşlar hamileliginizi hissetmeye başladınız mı? Bulantı, uyku istegi vs...eger varsa ne zaman başladı
Bende çok nadir garip koku duyduğumda bulantı oluyor sadece acaba hep böyle olur mu?
Uyku hali de gün içerisinde yok ama akşamları 10 bilemedin10,5 acayip uyku bastırıyor.
Tabi sütün de etkisi vardır akşamları hep süt içiyorum ben

Bende çok nadir garip koku duyduğumda bulantı oluyor sadece acaba hep böyle olur mu?
Uyku hali de gün içerisinde yok ama akşamları 10 bilemedin10,5 acayip uyku bastırıyor.
Tabi sütün de etkisi vardır akşamları hep süt içiyorum ben
Olsa bi dert ama insan belirti istiyor, inanmak icin galiba :KK48: neyse umarim guzel bir hamilelik süreci geçiririz

merhaba hanımlar ben de henüz 4 haftalık hamileyim :)
böylece aranıza katılmış oldum :)
sağlıklı ama bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah

ayyy hayırlı olsun giderek artıyoruz :) sağlıkla gelsinler inşallah

Yaaaa ne guzel ben daha kese bile gormedim..hafta sonu gidecegim artık bende

acele etmeyin valla geçen hafta keseyi gördük biz bir haftadır kalp atışı duyucaz diye uyuyamıyoruz eşimle yarın sabah inşallah :)

Acaba kese gozukur mu ki cumartesi gittigimizde..SAT a gore 5+1 im ama

acele etmeyin valla geçen hafta keseyi gördük biz bir haftadır kalp atışı duyucaz diye uyuyamıyoruz eşimle yarın sabah inşallah :)

Acaba kese gozukur mu ki cumartesi gittigimizde..SAT a gore 5+1 im ama

HCG yaptırdın mı canım. Kese onun sayısına göre anlaşılır
Tabi zaten ilk onu yaptırdım benim tup bebek zaten ilk degerim 881 2 gün sonra 1817 oldu..kendi doktorum 20 gün sonra gel dedi de ben bekleyemem ki..bu degerlere gore belli olur diye dusunuyorum...Saglıklı artiş göstetirse cumartesi 7000 ni gecmesi gerekir

Back
X