Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok çok uygun güncel fiyat mı ?HAYAT HASTANESİ = 2500 TL (sezeryan)
...
Evet dün telefonla arayıp bilgi aldım..Çok çok uygun güncel fiyat mı ?
Muayene ücreti nedir ?Evet dün telefonla arayıp bilgi aldım..
Benim doktorum Naile hanım hemen bilgi verdiler. Hastaneden ve doktorumdan çok memnunum gitmek isteyen olursa tavsiye ederim.
115 TL ama sendika indirimi hariç..Muayene ücreti nedir ?
Teşekkürler115 TL ama sendika indirimi hariç..
...
Jimer hastanesinde hangi doktor için bu ücreti söylediler sizeJimer normal 5000
Sezeryan 5500
Medicabil normal de sezeryan da 3000 tl
Suat HazerJimer hastanesinde hangi doktor için bu ücreti söylediler size
Ben selim akgüne gidiorum , fakat bazı kadın doğumcuların hastanede sigortayla anlaşması yokmuş acaba oyüzdenmi bu kadr yüksek die düşündüm , selim beyin sigortayla anlaşması varmış fakat suat beyin varmı onun hakkında bi bilgim yok ,Suat Hazer
Neden ki ?
Size ne kadar dedilerBen selim akgüne gidiorum , fakat bazı kadın doğumcuların hastanede sigortayla anlaşması yokmuş acaba oyüzdenmi bu kadr yüksek die düşündüm , selim beyin sigortayla anlaşması varmış fakat suat beyin varmı onun hakkında bi bilgim yok ,
Ben o hastaneye gitmeyi düşündüm ama geçenlerde agrım oldu acil kadın doğum doktoru yoktu hastanede eğer normal doğum olursa gece ortada mi kalcaz o aklıma takildi:)Evet dün telefonla arayıp bilgi aldım..
Benim doktorum Naile hanım hemen bilgi verdiler. Hastaneden ve doktorumdan çok memnunum gitmek isteyen olursa tavsiye ederim.
Ben telefonla sormuştum bilgi vermediler bu sefer gittiğimde hastayatıştan bilgi alıcam oraya sorun dediler selim beyin 150 tl muayenesi , belki bi fark vardır ücrettede çünkü çok yüksek , sizin belki tüp bebek olduğu için tedavileri farklıdır bilemedim şimdi.Size ne kadar dediler
Evet Suat beyin anlaşması Yok
Muayenesi 280 tl
Benim bebeğim tüp bebek Suat beyde tedavi olduk
O bakımdan kendisinde devam ettik ancak diğer doktorlar için de 5000 tl dediler bize danısmadakiler
Gebelik takibi aynıBen telefonla sormuştum bilgi vermediler bu sefer gittiğimde hastayatıştan bilgi alıcam oraya sorun dediler selim beyin 150 tl muayenesi , belki bi fark vardır ücrettede çünkü çok yüksek , sizin belki tüp bebek olduğu için tedavileri farklıdır bilemedim şimdi.