2019 BURSA ÖZEL HASTANE DOĞUM ÜCRETLERİ

Smgss

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2019
6
1
6
34
Herkese merhaba , 2019 Bursa’da özel hastane doğum ücretleri hakkında bilgisi olan paylaşabilir mi acaba. Şimdiden teşekkürler.

Ben yaşadım siz yaşamayın diye yazıyorum aritmi osmangazi nagihan hanımın hastasıydım bebeğimin gelişmediğini kalbinin atmadığını söyledi bir hafta daha bekleyelim dedi cuma günü aç karnına gel bir sabah bakalım gerekirse kürtaj yapalım dedi cuma sabah aç karnına gittim yine kalp atışı yoktu yatışını yaptır yukarı çık dedi bende eşimle gittim yatış bölümünde bizden 900₺ istediler eşimde detaylı fatura almak istiyorum dedi birde bizde sağlıkçıyız acaba indirim var mı die sorduk siz dışarda bekleyin biz bi doktora soralım dediler daha snra bizi içeri çağırdılar ve doktor hanım bizim işlemi yapmaktan vazgeçmiş ben zaten 9 haftalık hamileyim yani daha fazla beklmeden kürtaj olmam gerekiyor yoksa zehirlenebilirm öylece kaldım ortada zaten moralim fazlasıyla bozuktu bi haftadır her gün ağladım birde nagihan hanım yüzünden perişan oldum yarına kalsa cumartesi pazar zaten eşimle bir hışım çıktık hastaneden hemen hayat hastanesine gittin sekreterlere durumu anlattım nazmiye hanım Allah bin kere razı olsun beni hemen muane etti ona aç olduğumu kürtaj için hazır olduğumu söyledim ve benim yatışımı verdi saat 10 sularında gittiğim hayat hastanesinde saat 12 de beni kürtaja aldı saat 3 de hastaneden çıktım ve bizden sadece 510₺ aldılar sağlıkçı indirimi memur indirimi hepsini yaptılar herkes gayet ilgiliydi evet çok yoğun bir hastane ve iş yükleri çok fazla ama bizimle gayet iyi ilgilendiker hepsi güleryüzlü personlerrin zaten Nazmihe hanım benim iyilik meleğim oldu çünkü karnında ölü bi bebekle yaşamak çok kötü doktorun beni ortada bırakılışı resmen yıkıldım nagihan hanımı gereken yerlere de bildireceğim hekimliğinin gereğini yapmadı biz onunla bi konuşma ya da bir tartışmaya girmedik sadece muhasebe ile görüştük sonuç böyle olmamalıydı hakkınızı helal edin biraz uzun oldu ama ben bursada yabancıydım nagihan hanıma güvenip gittim ve ortada kaldım

merhaba bende böyle bir konu açacaktım ki açılmış medicana da sezeryan 4900 medical park ta sezeryan 6650 olduğunu öğrendim sigorta şirketinden ama doğru olup olmadığından emin değilim doğum sigortası adı aldında tamamlayıcı sağlık sigortası medicana bursa hastanesi için 8 muayene sgk nın karşıladığı tahliller sezeryan doğum 5938 tl dedi kararsız kaldım ilk hamileliğimde doktorun yanlış tedavi uygulaması sonucu bebeğimi kaybettim 2. hamileliğim de çok riskli geçmişti bu süre içinde ahmet yılmaz çok destek ve yardımcı oldu şu an çok kararsızım volkan aksakallı ya gidiyorum fiyatlar çok yüksek :((

natal ahmet bey'in(eski dr'um) sekreteri gecen ay aradıgımda su an 4000 tl dedi medicana hastanesi icin. ahmet bey'in visit ücreti 200 tl bu arada. hastane degil kendi kliniginde yapıyor gebelik takibini. medikabil recep beye basladık bizde gebelik takibi için lakin henuz dogumu konusmadık.

medikabil ve diger hastanelerden fiyat alanlar paylasırsa memnun olurum.

Valla gerçekten Doğum fiyatları çok uçmuş.
Benim 6000 tl özel sağlık sigortası limitim var o yetmiyor düşünün. Pembe mavi Hastanesi̇ duruma göre üzerine 2-3 bine yakın para eklemem gerektiğini söyledi .
Medicabil Hastanesi̇ güzel ve uygun ama orada iyi bir bayan doktor bulamadım

Suat Hazer
Neden ki ?
Ben selim akgüne gidiorum , fakat bazı kadın doğumcuların hastanede sigortayla anlaşması yokmuş acaba oyüzdenmi bu kadr yüksek die düşündüm , selim beyin sigortayla anlaşması varmış fakat suat beyin varmı onun hakkında bi bilgim yok ,

Ben selim akgüne gidiorum , fakat bazı kadın doğumcuların hastanede sigortayla anlaşması yokmuş acaba oyüzdenmi bu kadr yüksek die düşündüm , selim beyin sigortayla anlaşması varmış fakat suat beyin varmı onun hakkında bi bilgim yok ,
Size ne kadar dediler
Evet Suat beyin anlaşması Yok
Muayenesi 280 tl
Benim bebeğim tüp bebek Suat beyde tedavi olduk
O bakımdan kendisinde devam ettik ancak diğer doktorlar için de 5000 tl dediler bize danısmadakiler

Evet dün telefonla arayıp bilgi aldım..
Benim doktorum Naile hanım hemen bilgi verdiler. Hastaneden ve doktorumdan çok memnunum gitmek isteyen olursa tavsiye ederim.
Ben o hastaneye gitmeyi düşündüm ama geçenlerde agrım oldu acil kadın doğum doktoru yoktu hastanede eğer normal doğum olursa gece ortada mi kalcaz o aklıma takildi:)

Size ne kadar dediler
Evet Suat beyin anlaşması Yok
Muayenesi 280 tl
Benim bebeğim tüp bebek Suat beyde tedavi olduk
O bakımdan kendisinde devam ettik ancak diğer doktorlar için de 5000 tl dediler bize danısmadakiler
Ben telefonla sormuştum bilgi vermediler bu sefer gittiğimde hastayatıştan bilgi alıcam oraya sorun dediler selim beyin 150 tl muayenesi , belki bi fark vardır ücrettede çünkü çok yüksek , sizin belki tüp bebek olduğu için tedavileri farklıdır bilemedim şimdi.

Ben telefonla sormuştum bilgi vermediler bu sefer gittiğimde hastayatıştan bilgi alıcam oraya sorun dediler selim beyin 150 tl muayenesi , belki bi fark vardır ücrettede çünkü çok yüksek , sizin belki tüp bebek olduğu için tedavileri farklıdır bilemedim şimdi.
Gebelik takibi aynı
Tek sorun SGK karşılamaması
Sorunca bana yazar misiniz
Suat bey 5500
Selim bey 5000 dediler bana ve diğer doktorlar

Back
X