Küvöz 28 günden sonra ücretli mi?

muzyyyy

Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2024
47
5
6
34
Merhaba. Özel hastanede erken doğum yaptım ve aynı hastanede bebeğimi küvöze aldılar. 24. Gündeyiz. 28. Günden sonra ücret alınıyor gibi şeyler duydum. Bu doğru mudur? Bu konuda hastane de bize bir şey söylemedi.

1 aydan sonra diye biliyorum ben de kuzum. Konuş bir doktorla istersen… sağlıkla büyüt inşallah bebeğini

Merhaba. Özel hastanede erken doğum yaptım ve aynı hastanede bebeğimi küvöze aldılar. 24. Gündeyiz. 28. Günden sonra ücret alınıyor gibi şeyler duydum. Bu doğru mudur? Bu konuda hastane de bize bir şey söylemedi.
Bebeğim 40 gün kaldı özel hastanede yenidoğan yoğun bakımlarda devletten alıyor hastaneler kişiden ödeme alınmıyordu geçen yıl doğum yaptım hiçbir ücret ödemedik özel hastaneye

Bebeğim 40 gün kaldı özel hastanede yenidoğan yoğun bakımlarda devletten alıyor hastaneler kişiden ödeme alınmıyordu geçen yıl doğum yaptım hiçbir ücret ödemedik özel hastaneye
Bebeğiniz kaçıncı haftada ve kaç kiloda doğmuştu peki?

Bebeğiniz kaçıncı haftada ve kaç kiloda doğmuştu peki?
Merhabalar 34. Hafta 1800 gr doğdu 40 gün kaldık 3 kg olarak taburcu olduk.Herhangi bir solunum ya da beslenme sıkıntısı ya da sarılık gibi vs bir problem olmadan kaldık ama biz

Canım peki devlette doğum yapınca gerekli görülüp sevk edilirse ücretli oluyor mu acaba? Yoksa özel hastanede mi doğum yapmak gerekir

Yenidoğan yoğun bakımlar ücretsizdir. Başka hastaneden sevk olsa da istersen bebek 7 8 ay yatsin ücret alınmaz. Ama diyelim ki 30 günlük bebek yoğun bakım ihtiyacı oldu çocuk yoğun bakıma yatırılır. Yenidoğana yatırılmaz. Resmi olarak ilk 28 günlük bebekler yenidoğana yatırılır. Ne kadar yattığı önemli değil. bazen uzun yatışlarda 5 6 aydan sonra çocuk yoğun bakıma sevk edilir. O da ücretsiz zaten bildiğim kadar

Canım peki devlette doğum yapınca gerekli görülüp sevk edilirse ücretli oluyor mu acaba? Yoksa özel hastanede mi doğum yapmak gerekir
Sevk ediliyor bazen devlet Hastanesi'nde yoğun bakım doluysa. Ücret alınmıyor yine de.

Ben özel hastanede doğum yaptım özelden devlete geçen de vardı devletten özele gelende.Yenidogan yoğun bakımlardan bir ücret alınmıyordu

Ben özel hastanede doğum yaptım özelden devlete geçen de vardı devletten özele gelende.Yenidogan yoğun bakımlardan bir ücret alınmıyordu
Teşekkür ederim🌸 doğum yapmayı düşündüğüm araştırma hastanesinde yenidoğan servisi yok sevk etmek isterlerse diye şimdiden araştırma yapıyorum hazırlıklı olabilmek için🌼

Back
X