Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebeğim 40 gün kaldı özel hastanede yenidoğan yoğun bakımlarda devletten alıyor hastaneler kişiden ödeme alınmıyordu geçen yıl doğum yaptım hiçbir ücret ödemedik özel hastaneyeMerhaba. Özel hastanede erken doğum yaptım ve aynı hastanede bebeğimi küvöze aldılar. 24. Gündeyiz. 28. Günden sonra ücret alınıyor gibi şeyler duydum. Bu doğru mudur? Bu konuda hastane de bize bir şey söylemedi.
Teşekkür ederimBebeğim 40 gün kaldı özel hastanede yenidoğan yoğun bakımlarda devletten alıyor hastaneler kişiden ödeme alınmıyordu geçen yıl doğum yaptım hiçbir ücret ödemedik özel hastaneye
Bebeğiniz kaçıncı haftada ve kaç kiloda doğmuştu peki?Bebeğim 40 gün kaldı özel hastanede yenidoğan yoğun bakımlarda devletten alıyor hastaneler kişiden ödeme alınmıyordu geçen yıl doğum yaptım hiçbir ücret ödemedik özel hastaneye
Merhabalar 34. Hafta 1800 gr doğdu 40 gün kaldık 3 kg olarak taburcu olduk.Herhangi bir solunum ya da beslenme sıkıntısı ya da sarılık gibi vs bir problem olmadan kaldık ama bizBebeğiniz kaçıncı haftada ve kaç kiloda doğmuştu peki?
Canım peki devlette doğum yapınca gerekli görülüp sevk edilirse ücretli oluyor mu acaba? Yoksa özel hastanede mi doğum yapmak gerekirBebeğim 40 gün kaldı özel hastanede yenidoğan yoğun bakımlarda devletten alıyor hastaneler kişiden ödeme alınmıyordu geçen yıl doğum yaptım hiçbir ücret ödemedik özel hastaneye
Sevk ediliyor bazen devlet Hastanesi'nde yoğun bakım doluysa. Ücret alınmıyor yine de.Canım peki devlette doğum yapınca gerekli görülüp sevk edilirse ücretli oluyor mu acaba? Yoksa özel hastanede mi doğum yapmak gerekir
Çok teşekkür ederimSevk ediliyor bazen devlet Hastanesi'nde yoğun bakım doluysa. Ücret alınmıyor yine de.
Ben özel hastanede doğum yaptım özelden devlete geçen de vardı devletten özele gelende.Yenidogan yoğun bakımlardan bir ücret alınmıyorduCanım peki devlette doğum yapınca gerekli görülüp sevk edilirse ücretli oluyor mu acaba? Yoksa özel hastanede mi doğum yapmak gerekir
Teşekkür ederimBen özel hastanede doğum yaptım özelden devlete geçen de vardı devletten özele gelende.Yenidogan yoğun bakımlardan bir ücret alınmıyordu