Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Niran yazmıştım ama görmedin galiba. Sen ne durumdasin.

Kilo fazla olunca da kolesterol yüksek çıkar canım.
Üşütüyor olabilir misin acaba🤔
Yok canım üsutmuyorum kesinlikle ama bilmiyorum ya gecmiyor yani kilom fazla tabi cnm ilaç kullanılacak düzeyde değil dikkat edersen düşer dedi

Kesinlikleeee öyle. Kefir denesen mi aslında. Internette yada aktardan bulabilirsin. Yapımı da cok zor değil.

Ak iyiki aklıma geldi. Kefirimi çıkarmayı unutmusum 🤣🤣 dolaba koymam lazim bu gece tamamen aklimdan çıkmış
Benim süt ürünleriyle aram pek iyi değil elo ama deneyebilirim

Normal diyorsun yani😕 bi yerde hata yapıyorum diye çok üzülüyorum
Calisan bir anne olarak elinden geleni yapiyorsun canim. Bebeklerle ilgilen ilgilen bir an firsatin olmasin sana hemen tepki gosterebiliyorlar. Babaya bu tepki yok. Ocgudusel demekki. Anne sicakligini ilgisini istiyor bebekler. Donem donem huysuz olduklari. Hareketlerinin degistigi donemlerde olaak tabiki. Uzaktan egitim doneminde rahatlarsiniz ins

Mutfaktan çıkamıyorum bugün.. derinlemesine temizlik varrr 💃💃
Sürekli ara vermek durumunda kalıyorum.
Kızım uyudu, şimdi oğlumuda uyuttum sayılır.
Bi wc molasi verdim 🤣🤣 biraz dan devam ederim. Sonra kızım uyanır emer o zaman da alıntılara bakarim..
Kolay gelsin. Hala ismi yapiyorsun. Yat dinlen canim cocuklar uyumusken
Kesinlikleeee öyle. Kefir denesen mi aslında. Internette yada aktardan bulabilirsin. Yapımı da cok zor değil.

Ak iyiki aklıma geldi. Kefirimi çıkarmayı unutmusum 🤣🤣 dolaba koymam lazim bu gece tamamen aklimdan çıkmış
Ya ben bu kefiri yapiyim diye niyetlendim esim arastirmis. 24 saatten sonra mayalanma devam ettigi icin olkollenme basliyormus gerek yok dedi. Ayarlayamzsin dedi.

Siz kac gunde tuketiyorsunuz taze taze mi yapiyorsunuz. Tam arastiramadimda ben esimin dedigiyle kaldi

Back
X