- 27 Kasım 2019
- 5.691
- 27.469
- 548
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
- #407.741
Niran yazmıştım ama görmedin galiba. Sen ne durumdasin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gördüm ama sürpriz olsun diye yazmadımNiran yazmıştım ama görmedin galiba. Sen ne durumdasin.
Oooo sürpriz miiiGördüm ama sürpriz olsun diye yazmadım
Yarinnn ekstra dikkatli olmaliyimmm önce seni geçmem lazim, sonra birlikte digerlerini , sonra hep birlikte diğerleriniGördüm ama sürpriz olsun diye yazmadım
Cumaları sürprizle gelirYa benim rakibim kim benim ortak da belli değil bi ben miyim tek başına kalan![]()
Bu eşleşme sürekli mi devam edecek. Çok fazla girmiyor biliyorsunuz yoğun olduğu için. Neyse bakalım cumaya ne olacakCumaları sürprizle gelirstrontium genelde, şanslısın
Yok canım üsutmuyorum kesinlikle ama bilmiyorum ya gecmiyor yani kilom fazla tabi cnm ilaç kullanılacak düzeyde değil dikkat edersen düşer dediKilo fazla olunca da kolesterol yüksek çıkar canım.
Üşütüyor olabilir misin acaba![]()
Ayda bir değişiriz diye düşünüyorumBu eşleşme sürekli mi devam edecek. Çok fazla girmiyor biliyorsunuz yoğun olduğu için. Neyse bakalım cumaya ne olacak
Çemberin halkaları gibi rakipler silsilesi kurmuşsunYarinnn ekstra dikkatli olmaliyimmm önce seni geçmem lazim, sonra birlikte digerlerini , sonra hep birlikte diğerlerini![]()
Benim süt ürünleriyle aram pek iyi değil elo ama deneyebilirimKesinlikleeee öyle. Kefir denesen mi aslında. Internette yada aktardan bulabilirsin. Yapımı da cok zor değil.
Ak iyiki aklıma geldi. Kefirimi çıkarmayı unutmusumdolaba koymam lazim bu gece tamamen aklimdan çıkmış
Hmm anladım tamamAyda bir değişiriz diye düşünüyorum
İstersen bu şansımı sana devrendebilirim nirancımCumaları sürprizle gelirstrontium genelde, şanslısın
Calisan bir anne olarak elinden geleni yapiyorsun canim. Bebeklerle ilgilen ilgilen bir an firsatin olmasin sana hemen tepki gosterebiliyorlar. Babaya bu tepki yok. Ocgudusel demekki. Anne sicakligini ilgisini istiyor bebekler. Donem donem huysuz olduklari. Hareketlerinin degistigi donemlerde olaak tabiki. Uzaktan egitim doneminde rahatlarsiniz insNormal diyorsun yanibi yerde hata yapıyorum diye çok üzülüyorum
İnşallah canım,sağolDüzelir insAllah cnm
Sıkıntı yok benlik olabilir
Tamamm bu cuma seni yendikten sonra değişebiliriz. Sizin için sıkıntı değil ise benim için farketmez
Ammaaa ve lakinn haftaya çok sıkı geliyorummm haverin ola papatyamSıkıntı yok benlik olabilir
Kolay gelsin. Hala ismi yapiyorsun. Yat dinlen canim cocuklar uyumuskenMutfaktan çıkamıyorum bugün.. derinlemesine temizlik varrr
Sürekli ara vermek durumunda kalıyorum.
Kızım uyudu, şimdi oğlumuda uyuttum sayılır.
Bi wc molasi verdimbiraz dan devam ederim. Sonra kızım uyanır emer o zaman da alıntılara bakarim..
Ya ben bu kefiri yapiyim diye niyetlendim esim arastirmis. 24 saatten sonra mayalanma devam ettigi icin olkollenme basliyormus gerek yok dedi. Ayarlayamzsin dedi.Kesinlikleeee öyle. Kefir denesen mi aslında. Internette yada aktardan bulabilirsin. Yapımı da cok zor değil.
Ak iyiki aklıma geldi. Kefirimi çıkarmayı unutmusumdolaba koymam lazim bu gece tamamen aklimdan çıkmış