Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

6 aralık menüm

Sabah 10:30 ceyrek tb ekmeginden tost 5zeytin 4 çeri domates yeşil çay

14:30 sade kahve 10 çiğ badem

18:00
3kepce nohut yemeği,3kasik yoğurt turşu
1 dilim tm buğday ekmeği

21:00 bi kase yogurt bi mandalina
Su 3.5 lt olur yatana kadar
40dk leslie 120 pn Pnrrr-12 Pnrrr-12
Guzel menu bence canim

Supersinn

Bende mantarli tavuk sote yaptm

Hadi insallah cnm az kalmis iftara

Ohh iyisin. Ben esim mutfakta bi is yaparken hic raht edemiyorm oda onkere bu nerde su nerde diyor birak ben yaprm moduna giriyorm yani

Benimkide 1 hafta gecikti hala gelmiyor ya agrisi gelyr arada duzenli gelrdi sasirdm emzirirken bunlardan yapilabilen varmi acaba bilgn varmi

1 ay oldu cnm ama ben tekrardn yazaym bu cuma herkez tekrardn olcu aksn 5 haftalik bakmis oluruz

Gecmis olsn kuzum belki de diştir
Sağ ol canım alttan 3. Diş patlamak üzere o olabilir yemi gördüm

6 aralık menüm

1 dilim tm buğday ekmeği

Guzel olms cnm afyt olsun spor da var :KK9:
6 aralik pazar
9.30
3 yk yulaf 3yk yogurt 1 elma tarcin

13.30
Kahve
1 kare bitter,ceviz kadar kurabiye

16.3p
1 bardak sut ,1 tane kuru galeta

18.30
4yk tavuk sote
3yk bulgur pilavi
Salata

Su 3 litre

spor 60dk leslie 180 Pnrrr-12 Pnrrr-12
Guzel cnm afytbolsun spor super :KK9:
Sağ ol canım alttan 3. Diş patlamak üzere o olabilir yemi gördüm
Bizim 2 disimiz atesli cıkmıştı, biri 2 gece biride 3 gece sürmüştü. Hemen arkasından diş patlamasından ve burun akma hapşırma vs tarzı şeyler olmamasından ben diş dedim tabi oylemiydi kesin bilmem

6 aralık menüm

1 dilim tm buğday ekmeği

Güzel

6 aralik pazar
9.30
3 yk yulaf 3yk yogurt 1 elma tarcin

13.30
Kahve
1 kare bitter,ceviz kadar kurabiye

16.3p
1 bardak sut ,1 tane kuru galeta

18.30
4yk tavuk sote
3yk bulgur pilavi
Salata

Su 3 litre

spor 60dk leslie 180 Pnrrr-12 Pnrrr-12
Güzel menü
6 ARALIK PAZAR MENUM:

10:00 kahve ile 1 tane kurabiye, 1 ceviz

12:00 2dilim cavdar, 1 yumurta, 2 dilim salam, 1 dilim kasar, 1kk peynir, 1tk tereyag, 1ck salca, 2 cherry, 1salatalık

14:30 kahve 2 kare bitter

15:30 1 caybardagı protein süt

17:00 1 tabak mantarlı tavuk sote

20:00 sütlü kahve icebilirim

2.lt su
Spor 25dk leslie 75p
80p hoplama 80p
250 mekik 50p =toplam 205p
Harika

Benim cocuk dr u helva ye dıyodu, benım koca dr a benı şikayet ediyo, ınsan gibi yemediğime dair😁 dr ne kadar yediğimi duyunca bidaha ye demedi :))
Erkekler neden böyle ya benm koca da 2 parca cikolata yesim 3cu yemez midesi almiyormus nasil almiyor hic anlamiyorm. Gerci her erkek boyle degildir belki ama cogu kontrollu oluyor sanki kadınlara nazaran

Hayırlı akşamlar

Bugün hastaydım eşimle birlikte tüm gün yattık. Bütün kemiklerim sızlıyor. Ateşim çıktı hiç halim yoktu. Yürüyemiyorum bile.

Yaaa cokk korkuyorummm. Tat hiç gelmedi, koju saniyelik ggeliyor oda en fazla 5 kere falan oldu.

Bilmiyorum 😥😥

Evettt yaaa cokk uzun olduuu 😔
Benim eşim ve kayinim geçen sene Nisan ayında hastalandılar covid şüphesiyle. Test yapıldı eşime negatif çıktı. Tat ve koku kaybı gitti. Daha yeni tad duyusu yerine geldi kokuyu da hafif alıyor.
Sanırım geçen sene covid oldular.

Hazır kahvaltıya oturmak Gerçekten çok güzel bir şey bunun bir lüks olduğunu evdekilere anlatıp duruyorum.Bence de izin yap bir gün.izin günü hakkımız söke söke alırııız😂😂🙂
Grev hakkımız sonuna kadar var:rapci::rapci:
Geçmiş olsun canım ben de adet günlerimi zor geçiriyorum.Hele o ilk günler okulda nöbetçiysem kabusa dönüşüyor.Bazı ülkelerde kadınların adet dönemlerinde izin veriliyormuş . Gerçekten lazım bize böyle bir uygulama
İyiki bizde yokmuş, erkekler arasında geyik konusu olurdu :KK70: :KK70: ben utanır izin almazdım
Aynen canım Allah nasip ederse öyle istiyorum adet dönemleri hariç tutayım diyorum
Beni de motive et ya, niyet ettim ama yinede kararsızım
Geçmiş olsun canım benim kızımın da ateşi çıktı
Bi kere idrar yolları enfeksiyonu olmuştu 6 iğne yemişti inşallah yine olmaz. O zaman ank ya gitmiştik şimdi de Kv bakıyor ya arada o değiştiriyor bazen. Ondan mi oldu ki çünkü çok dikkat ediyorum temzilenmesine 🙄
Geçmiş olsun canım
Kız çocuklarında ateş varsa ve bezleniyorsa akla ilk idrar yolu enfeksiyonu gelir,
Dikkatli olmak gerekiyor.
Banyo yaptırmak bile idrar yolu enfeksiyonunu temizliyor.

Ohh iyisin. Ben esim mutfakta bi is yaparken hic raht edemiyorm oda onkere bu nerde su nerde diyor birak ben yaprm moduna giriyorm yani
Öğretmen kocalar evde herşeyin yerini bilir canım :KK70:
Benimkide 1 hafta gecikti hala gelmiyor ya agrisi gelyr arada duzenli gelrdi sasirdm
Maydonoz olduğu için sütü azaltabilir diye düşünüyorum, birkaç gün daha bekle olmadı yapar içersin, bir kereden birşey olmaz herhalde

6 ARALIK PAZAR MENUM:

10:00 kahve ile 1 tane kurabiye, 1 ceviz

12:00 2dilim cavdar, 1 yumurta, 2 dilim salam, 1 dilim kasar, 1kk peynir, 1tk tereyag, 1ck salca, 2 cherry, 1salatalık

14:30 kahve 2 kare bitter

15:30 1 caybardagı protein süt

17:00 1 tabak mantarlı tavuk sote

20:00 sütlü kahve icebilirim

2.lt su
Spor 25dk leslie 75p
80p hoplama 80p
250 mekik 50p =toplam 205p
Guzel.menu bence canim. Sporda var
6 aralık pazar

13.00 soğanlı yumurta, 2 dilim tb ekmek

16.00 1 portalal

18.00 1 tabak şehriye corbası, 10 kaşık ıspanak, yogurt bir kase

Su:3 litre
Spor: 30*3:90 puan Pnrrr-12 Pnrrr-12
Guzel menu canim. Soganli yumurta bende cok severim bayadir yapmiyordum yapiyim bi ara
6 aralik pazar
Sabah 09.00
2 t.b ekmegi
2 yumurta
2 dilim kaşar
Tavada tost olarak yaptim

Ara
1/2 avuç k.cekirdegi
Sade kahve

Öğle 13.00
1 bardak kefir
2 kaşık y.ezmesi
1 kaşık chia
1 muz
1 elma

Akşam 18.15

2 kepçe mercimek çorbası
1 dilim ekmek
Soğanlı kıymalı yumurta( biraz abarttim galiba)
Y.sogan

Su 4 litre
Spor yok
Hafta içi 5 gün yapıp h.sonlari ara verecegim
Sabah 2 yumurtayla 1dlm ekmek yetermis sanki. Aksamda ekmege gerek yokmus bence. Afiyey olsun
Hayırlı akşamlar

Bugün hastaydım eşimle birlikte tüm gün yattık. Bütün kemiklerim sızlıyor. Ateşim çıktı hiç halim yoktu. Yürüyemiyorum bile.

Benim eşim ve kayinim geçen sene Nisan ayında hastalandılar covid şüphesiyle. Test yapıldı eşime negatif çıktı. Tat ve koku kaybı gitti. Daha yeni tad duyusu yerine geldi kokuyu da hafif alıyor.
Gecmis olsun canim.

Esinin testi negatif mi cikmisti .

Günaydın 🤗 iyi öğlenler kızlar ♥️ Muhabbet hep tatlılardan dönmüş ne güzel en sevdiğim konu😂Hani oruçluyken iftara kadar yemek muhabbeti yapılır ya sık sık diyetteyken de tatlı konuşuyorum herkesle 😂Tahin helvası ben de severim ama kesiyor beni bir müddet sonra peki sizce hergün bir çk tahin pekmez diyet menüsüne uygun mu ?
E ela_2019 benim bir akrabamın 3 ay sonra geldi koku ve tat duyusu senin ne kadar oldu bilmiyorum ama yavaş yavaş gelir merak etme
1 çk cok değil bence. Ama ççarsabma ve perşembe tuketme.
2 ay oldu benim de insallah gelir cok korkuyorum.
Ben de aynı sınırsızlık kek ve yaş pasta da var. Bazen arkadaşlarla oturduğumuz da 1 dilimi bile bitiremiyorlar ben çok rahat bir pastanın yarısını yerim tek seferde🙈
Bende öyle insanlara cok özenirim. Oğluma hamileyken tatli şeyler pek yiyemezdim. bende arkadaşlara gidince tuzlulari yerdim ,himm dedim demekki onlarinda böyle oluyormus. Insallah hep böyle olurum diye cok dua ettim ama olmadi 🙃🙃
E ela_2019 cnm bı an önce artık gelir insAllah tat koku duyun çok zor cidden
Aynenn insallah canim sağol.
Ne güzel iyi ki değilsin çünkü bence sigara alkol bağımlılığı gibi bir bağımlılık bu .Sugar diye bir belgesel izlemiştim çok meşhur genelde tavsiye ediliyor.Anladım ki yıllarca kendimi zehirlemişim ama hala vazgeçemiyorum.Geçen bir arkadaşıma dedim cuma kaçsmak hakkım var tatlı yiyeceğim insan lahmacun yer kızartma falan yer kaçamağı tatlı ile mi heba ediyorsun dedi ahhh ahh gel bir de bana sor onu😢
Bende kesinlikle tatlidan yana kullanirimmm.
Olumlu yönden bak birde canim, belkide suan tat almaman diyetin icin daha iyi bi gelirse herseyi ozledigin icin yemeklere saldırabillirsin
Ayy gelsin de saldirayimm 😂😂
Tabi mezun olmam lazim 😂😂
Kızlar bugun esim sen cok zayıfladın dedi normalde böyle seyler cok soylemez sevindim baya :KK37: :p
Almanyadan dondugumde agustos 74 kiloydm 7 kg vermisim ama sporunda etkisiyle daha cok inceldim gibi hissediyorm. Hemen baslamamistm sanrm eylul de basladm. Yavas vermisim ama hic ugrasmasam yerimde saymış veya uzerine koymus olabillrdm. Zaman cabuk geciyor aslında zor da olsa kendimize hakim olup bide spor yapınca oluyor:KK200: sakın pes etmeyin kızlar
Cokk haklisin canim. Benim eşim de artik farketmeye başladı aMa oda daha fazla zayiflamami istiyor. Insallah yarin spora baslarsam belki biraz şişliğim gidwr. Bu hastalik beni mahvetti. Sislikten nefes alamiyorum.
Benimki de gidip gelip popon küçükmüş kız diyor 😂 artık ne kadar büyüdüyse adam her gördüğünde yeniden hayret ediyor :KK70: :KK70: :KK70:
😂😂 firsattan istifade kontrol ediyor😂😂 bir de iltifat ediyor ,, e daha ne olsun
Geçmiş olsun canım benim kızımın da ateşi çıktı
Bi kere idrar yolları enfeksiyonu olmuştu 6 iğne yemişti inşallah yine olmaz. O zaman ank ya gitmiştik şimdi de Kv bakıyor ya arada o değiştiriyor bazen. Ondan mi oldu ki çünkü çok dikkat ediyorum temzilenmesine 🙄
Ge Cmis olsun canim gördüm sonradan dişmiş. Patlatir ateşten sonra. Allah im kolaylaştırsın

Erkekler neden böyle ya benm koca da 2 parca cikolata yesim 3cu yemez midesi almiyormus nasil almiyor hic anlamiyorm. Gerci her erkek boyle degildir belki ama cogu kontrollu oluyor sanki kadınlara nazaran
Benim eşim de yemez, neden diye sorarım "erkekler kakaolu şeyleri sevmezler" diyor..

Bana ilginç geliyor bu ama bebeğim bile kek kakaolu olunca yemiyor, belki de gerçekten damak tadlarına uymuyordur..

Ucmelekannesi Ucmelekannesi daha önce genç kız iken 3-4 ay aralıksız tutmuştum, şimdi de istiyorum ama tam karar veremedim, evde olmak ve herkesin özel menü isteğinin olması beni zorlar diye düşünüyorum.
Oo masallah guzel iraden varmis.
Beni arka arkaya 3 gun tutmak zorlamisti gecen haftalarda. Aslinda alisma acisindan iyi olmustu ama kizlar birlikte kahvalto yapmayi istediler falan derken zor oldu.
Bide ramazan ayindayken rabbim gercekten sabir veriyor ama boyle zamanlarda zor oluyor.
Aslinda tutsam bitse kafam rahat olacak surekli borclu olmak kafayi da oyaliyor baya🙈

Hayırlı akşamlar

Geçmiş olsun canim. 1 yil mi sürdü. Hiç mi alamadi. K.v tekrar mi geçirdi sanki yakin zamanda geçirdi diye hatirliyorum.
Off 1 yill cok uzun bir zaman ama tamamen gitmektense1 yil sürmesi de olur. Ama yanlis dua etmiyim. Umarim bir an önce gelir

Benim eşim de yemez, neden diye sorarım "erkekler kakaolu şeyleri sevmezler" diyor..

Bana ilginç geliyor bu ama bebeğim bile kek kakaolu olunca yemiyor, belki de gerçekten damak tadlarına uymuyordur..
Yaa degisik
Benim babamda kakaolu keki hic sevmez.

Ama esim cok sever. Gerci esim kisirda sever genelleme disinda demekki

Oo masallah guzel iraden varmis.
Beni arka arkaya 3 gun tutmak zorlamisti gecen haftalarda. Aslinda alisma acisindan iyi olmustu ama kizlar birlikte kahvalto yapmayi istediler falan derken zor oldu.
Bide ramazan ayindayken rabbim gercekten sabir veriyor ama boyle zamanlarda zor oluyor.
Aslinda tutsam bitse kafam rahat olacak surekli borclu olmak kafayi da oyaliyor baya🙈
Valla bu ara epey yoldaşım var, benim için en iyi zaman gibi :))
Kız kardeşim tam zamanı başlayalım dedi
Karşı komşum da aralıklı oruç yerine borçlarına başladı.
U UcanSupurge zaten başladı.
Eşimde Pazartesi Perşembe eşlik ederim diyor.
Sanırım adet bitince başlayacağım :))
2-3 gün kendimi motive edip tam karar verdim mı tamamdır 😅

Geçmiş olsun canim. 1 yil mi sürdü. Hiç mi alamadi. K.v tekrar mi geçirdi sanki yakin zamanda geçirdi diye hatirliyorum.
Off 1 yill cok uzun bir zaman ama tamamen gitmektense1 yil sürmesi de olur. Ama yanlis dua etmiyim. Umarim bir an önce gelir
Sağol canım. Evet 1 yıl sürdü. Ama tad yerine geldi sayılır. Konuda hafif alıyor. Zamanla daha iyi olur inşallah.
Belki senin daha kısa sürecek evhamlanma eni sonu yerine geliyor.
Kv tekrar geçirmedi ilk geçirdi geçenlerde.
Amin inşallah bi an önce yerine gelir.
Guzel.menu bence canim. Sporda var

Guzel menu canim. Soganli yumurta bende cok severim bayadir yapmiyordum yapiyim bi ara

Sabah 2 yumurtayla 1dlm ekmek yetermis sanki. Aksamda ekmege gerek yokmus bence. Afiyey olsun

Gecmis olsun canim.

Esinin testi negatif mi cikmisti .
Evet canım negatif çıkmıştı. Babam da geçen sene yoğun bakımda yattı aynı dönem eşimle. babamanda covid şüphesiyle aynı belirtilerde onun da negatif çıktı. Dr her 10 testten 7 si yanlış çıkıyor demişti
Rabbim bizleri korusun

Geçmiş olsun canım
Kız çocuklarında ateş varsa ve bezleniyorsa akla ilk idrar yolu enfeksiyonu gelir,
Dikkatli olmak gerekiyor.
Banyo yaptırmak bile idrar yolu enfeksiyonunu temizliyor.
Bakalım şu idrar yolları enfeksiyonunu belli ettiğini iddia eden bezlerden taktım. Biri kaka olmuştu geçersiz oldu. 2. Yi taktım bekliyorum bakalım. Ama Calpol vermiştik düşmüştü ateşi tekrar çıktı. Yine enfeksiyon olabilir🤦‍♀️

Back
X