Aldatılan Kadınlar Cemiyeti

zarifenur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2017
859
1.071
43
Bugün açılan bir konuda yorumlar dikkatimi çekti. Aldatılmış pek çok kişi varmış. Bende onlardan biri olarak AKC başlığı altında bu konuyu açma kararı aldım . Bu acıyı yaşamışlar olarak tecrübelerimizi paylaşalım , başına böyle birşey gelip de burada bu konuyla ilgili araştırma yapanlara iyi gelebilecek yorumlar yazalım istedim . "Aa bak başkaları daha da kötüsünü yaşamış ama geçmiş , iyileşmişler , yeniden sevip sevilmişler , daha da güçlenmişler" desinler. Bi nebze olsa iyileşmelerine katkımız olsun.
Kadın dayanışması yani :)
Destek olmak isteyenleri bekliyorum buyrun :KK200:

valla ne güzel olmuş:) ayaga kalkma vakti..bugun pskologa gittim bana dedi ki o seni aldatmadı onun karşısında sen değil başka biriside olabilirdi yani şahsi algılama o evliliğe ihanet etti dedi çok mantıklı ..gittigimde titriyordum resmen şimdi çok daha iyiyim.

Bir psikoloğun ropörtajında okumuştum
Aldatılma insan hayatında evlat acısından sonra yaşayacağı en büyük duygusal travmadır
Demişti.
Bence çok doğru. Sonra dğşündüm insanlar yalnız bedenen ölmez. Bu da bir ölüm aslında. Sizin hayatınızdan çıkıyor.

Ilk zamanlar aci versede sonra kurtuldugum iyi olmus bu manyakdan diyor insan

En başta büyük bir hayal kırıklığı oluyor. Karşı taraftaki kadınla karşılaştırmalar yapılabiliyor. Ama sonradan iyi ki kurtuldum diyorsunuz.

bütün ilişkilerinde aldatılmış biriyim ben. artık kendimde hata olduğunu düşünmeye başladım :(

Ortak noktasını düşündünüz mü? Emin misiniz sizde sıkıntı olduğuna. Çünkü aldatan kişide problem vardır. Kişiliğinde sıkıntı vardır.

bilmiyorum ortak nokta sanırım cinsellik yaşamamam. erkeklerin de "aa tamam o zaman ayrılalım" demeden arkamdan iş götürmesi. aslında tutucu biri değilim ama fazla duygusal olduğum için sonra beni bırakırsa üzüleceğimi bildiğimden kendimi korumaya çalışıyorum aklımca ve sonuna kadar gitmiyorum. ama böyle gelmiş böyle gidiyor belki de cinsellik yaşasak da aldatılırdım bilmiyorum.

Kizlar sunu unutmayin aldatan kendisini aldatmistir.
Aldatan insanin birkere kendisine saygisi yoktur. Kendisine saygisi olmayanin da size yoktur...öteki kadina yoktur kimseye olamaz.
Yani kendini bilmeyen sevmeyen saymayan bir erkekten kurtuldunuz böyle bilin.

Benim konumda binbirinci olsun nede olsa sınır yok kulübümüzde demi :KK54:
BDV nin kurallarına aykırı olduğu için taşınır başlık. Daha uygun yerler var böyle konuların açılması için.

bütün ilişkilerinde aldatılmış biriyim ben. artık kendimde hata olduğunu düşünmeye başladım :KK43:
Bir sonraki mesajınızda cinsellik yaşamadığım için aldatılıyorum galiba demişsiniz ama katılmıyorum. Yanlış olmamış karakterde insanlarla beraber olduğumuz için aldatılıyoruz.
Benim de bir erkek arkadaşım var 2 gün flört ettiği kız dahi aldattı, o da her ilişkisinde aldatılıyor ama sorun onda değil tercih ettiklerinde bence.

BDV nin kurallarına aykırı olduğu için taşınır başlık. Daha uygun yerler var böyle konuların açılması için.

Bir sonraki mesajınızda cinsellik yaşamadığım için aldatılıyorum galiba demişsiniz ama katılmıyorum. Yanlış olmamış karakterde insanlarla beraber olduğumuz için aldatılıyoruz.
Benim de bir erkek arkadaşım var 2 gün flört ettiği kız dahi aldattı, o da her ilişkisinde aldatılıyor ama sorun onda değil tercih ettiklerinde bence.

inanın efendi düzgün olmayanlara bakmıyorum bile o hayta tiplerle işim olmaz. ama o efendi beyfendi tipler işten eve evden işe giden tipler bile ne cevizler kırmış.

bazen diyorum belki tüm erkekler aldatıyor da ben yakalıyorum belki. bilmiyorum.

bak hakkını yemeyeyeyim lise son yazındaki sevgilim beni aldatmamıştı :) hatta ayrılan bendim arkamdan uzun süre ilişki yaşamadığını duydum. ama sanırım yaş arttıkça erkekler daha baskın oluyor ilişkide ya da benim çevremdekiler öyle.

Bir psikoloğun ropörtajında okumuştum
Aldatılma insan hayatında evlat acısından sonra yaşayacağı en büyük duygusal travmadır
Demişti.
Bence çok doğru. Sonra dğşündüm insanlar yalnız bedenen ölmez. Bu da bir ölüm aslında. Sizin hayatınızdan çıkıyor.

Valla ben katilmiyorum
Artik herkesin gozu basi ayri oynuyor elde telefon ona buna mesaj atiyor......aldatilmak gayet yaygin bir durum oldu, evlat acislik bir durum bence degil.

Insanlar o kadar farkli ve cesit cesit ki.
Birinin hayatinin merkezine koydugu sey digerinin sevmedigi onemsedigi bir sey olabilir.
Herkesin hayat gorusu zevki karekteri farkli
Burada aldatilanlar yazsalar da hepsinin nedeni farkli olabilir.
Bir seye cok odaklaninca da aci suresi artiyor.

bütün ilişkilerinde aldatılmış biriyim ben. artık kendimde hata olduğunu düşünmeye başladım :KK43:

Ne alaka canim?
Seni aldatan kisi kendine böyle bir cirkinligi layik görmüs sonucta. Seninle asla bir ilgisi yok. Kendisine saygi duysaydi seninle yapamayacagini anlar ayrilir sonra önüne bakardi.
Sevgili ve es seciminde kendisine özsaygisi olan erkeklere secin.
Size saygisizlik yapanlarida direk eleyin. Cunku kendisine saglikli bir özsaygi beslemeyenin baska kimseye saygi duymasi da imkansiz.

Sakın böyle düşünmeyin. Aldatılmanın hiçbir haklı yanı olamaz. Belki sadece yanlıs insanlar seçiyorsunuzdur o kadar. Bu bile sizi hatalı yapmaz.

aslında baya sık eleyip okuyordum kendimce ama işte o bile kâr etmeyince erkeklerden elimi çektim uzun süredir. hayatın zorluklarıyla uğraşıyorum şu an bi de erkek derdi çekmeyeyim diye uzak duruyorum incinmekten korkuyorum artık. aldatılma psikolojisi zor çünkü belki ben aşırı sadık biri olduğumdan böyle geliyordur bana.

Ne alaka canim?
Seni aldatan kisi kendine böyle bir cirkinligi layik görmüs sonucta. Seninle asla bir ilgisi yok. Kendisine saygi duysaydi seninle yapamayacagini anlar ayrilir sonra önüne bakardi.
Sevgili ve es seciminde kendisine özsaygisi olan erkeklere secin.
Size saygisizlik yapanlarida direk eleyin. Cunku kendisine saglikli bir özsaygi beslemeyenin baska kimseye saygi duymasi da imkansiz.

sanırım güçlü kişileri seçme eğilimim var ben de kendimce güçlüyümdür. başta beni mükemmel görüyorlar ve ben duvarlarımı indirip eksikliklerimi de gösterdikçe başkaları cazip geliyor. belki de eksiklerimi göstermemeliyim içimi sevmiyor insanlar.

görünüşte bana hiç saygısızlık yapmıyorlar hatta başka kadınlar genelde hani kıskanır ne kadar iyi davranıyor diye olur ya bazı kadınlar öyle. bilmiyorum ya. belki de fazla safımdır ondan sıkılıyorlardır.

Back
X