Kızlar bu yorumları okuyunca kafam çok karıştı ben sevgilimin iknasıyla surtunme yasarken korkuma ragmen bastırdı sızı ve cok kan geldi doktora kontrole bile gidemiyorum zedelenmiş olsa bukadar kanamazdı yırtıldığını düşünüyorum ne yazık ki dikim araştırmaya başladım doktorlar çok kolay gibi anlatıyor ama burda kızlar süreçlerini paylaşmışlar çok korktum en başta kalıcı yaptırıp kafam rahat olsun diye düşünmüştüm ama süreci zor ve anladığım kadarıyla çoğunu geçiciye yönlendirmişler psikolojik olarak geçici beni şuan düzeltemez çünkü evlilik gibi bi durumum yok ama geleceğimden kaygılıyım geçici yaptıranlarda ip görme gibi durumlar olmuş hatta bitanesini doktor uyarmış dokundurtma oral yaptırma fazla inceletme diye kızlar o an şüphe duyabilir ama adam bide soğukkanlı davranamazsak? Yani ben büyük bi panik içerisindeyim ve kaygılarım çok fazla kalıcı yaptırsak 1,2 ay o süreci acısını cekersin dikkat edersin ama cevrendeki insanlar farkedebilir tutmama etleşme tarzı birsürü yorum okudum bitanesi de eşinin anladığını yazmış nasıl anladığını belirtmemiş yaptırıp memnun kalan yada kalmayanlar yazsın lütfen kafamda bazı şeyleri netleşirip ona göre bi yol izlemek istiyorum allah hepimizin yardımcısı olsun bu öyle bi durum ki tövbe edince geçmiyor insan en yakınlarına anlatamıyor tavsiyelerinizi bekliyorum