• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama oldum eşim bebeğide beni de istemiyor ?

Mrvfe

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2018
83
34
8
Merhaba arkadaşlar 6 yıllık evliyim çocuk konumuz pek geçmeZdi evde bende hiç ısrarcı olmadım bu konuda ayrıca korunma olmadığı halde hamile kalamadım eşim bana tedavi ol dedi gittim hastaneye 10 ay sonra tedavim bitti aşılama oldum hamile kaldım şu an 6hafta 6 günlük hamileyim eşim çocuğu duyduğundan beri umursamaz çocuğuda beni de istemediğini beni sevmediğini aldırmamı yoksa tek başıma büyüteceğimi ve başkasının nüfusuna kayıt ettirmemi söyledi aileme dahi söyleyemedim teyzemle konuştular şu an teyzemde kalıyorum güya kafa dinleyeceğiz bebeğimin canına kıymak istemiyorum ama ailem istemez tek başına büyütemem geri barışsam bu adamla nasıl evlilik yürür çok çaresizim

Öncelikle konu yanlış yerde
Bir derdim var bölümüne açsan daha iyi olurdu
Kocana çok şey söylerdimde ...
Bi andamı bunları söyledi
Öncesinde bir sorunuz varmıydı
Gerçi olsada hiçbirinin açıklaması olamazda
Çalışıyormusun ?
Kendine ve bebeğine bakabilecek durumdamısın?

Hayır çalışmıyorum bebeğe de bakamam ailemde istemez zaten eşimde genelde dengesiz bi adam dı ama bu kadarınıda beklemezdim

Evet çünkü o bana tedavi ol demiş allah verirse demiş ama gideyim sperm falan vereyim dememiş beni arabaya bindirdi kürtaja götürüyordu birilerini aradı sonra o saatte kürtaj olmadığını anlayınca eve getirdi yarın git aldır dedi

Aileme söylemedim şoka girdim teyzemle konuştular ortada bi bebek var kafa dinletin konuşuraunuz dedi teyzemdeyim 5 gündür sevmiyormuş istemiyormuş işte

Annesi çok ısrar etmiş kaçamamış oda öyle diyor bahaneler bitmiyor

Evet çünkü o bana tedavi ol demiş allah verirse demiş ama gideyim sperm falan vereyim dememiş beni arabaya bindirdi kürtaja götürüyordu birilerini aradı sonra o saatte kürtaj olmadığını anlayınca eve getirdi yarın git aldır dedi
Genel olarak böyle dayatmalarla mı geçiyor evliliğiniz?

Ben ona hiç bişey için dayatmadım ama o hep kendi istediği olsun ister beni hep suçlar kndini haklı çıkarmaya çalışır

Sağdan soldan beni arayanlardan duyduğuma göre de hafta sonu gelip benimle konuşacakmış ben çocuk falan aldırmam demiş...geri dönüp gitsem yine aynısını yaparsa nasıl unutulur bu kadar şey , gitmesem babam da istemez bebeği bilmiyorum çok çaresiz kaldım

Sonuçta evlisin, çok pişman olursun aldırırsan, ayrılsan bile kendin büyütebilirsin ailen ne diyebilir buna? Öyle bir adamla da yasamanın anlamı yok, çocuğun olduğunda dünyan oluyor resmen kendine bunu yapma, Allah sana hediye göndermiş yapma bunu lütfen. Şimdi bazıları kürtajı savunacak, muhtemelen anne dahi olmamış kişiler, kulak asma. Ben bu hatayı yaptım eşimin zoruyla zamanında şimdi kızım var acısı içimden çıkmıyor, keşke ayrılsaydım diyorum ama çok geç.

Boyle birsey nasil olabilir ya?
Tedavi olmana tesvik eden adam, hamile kalinca nasil aldir sevmiyorum..der?

Bu surecte hayatina birisi girmediyse konu umarim fake tir.

Inanilacak gibi degil cunku
Belki de başkası vardır bilemiyorum ki bende bunlar gerçek olsun istemeZdim inanın

O kadar çok şey düşündüm ki bu 5 günde sanki 5 asır kendi kaderimemi bebeğimin kadersiZliğine mi üZüleyim kürtaj olsam kendimi de öldürürüm dedim acaba ilaç içip düşürsem mi dedim işin işinden çıkamıyorum

Back
X