• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama oldum eşim bebeğide beni de istemiyor ?

Ben anlayamadım o aşılama dediğiniz şey tek başına yapılmıyor eşinizde gidip hastaneye örnek veriyor işleme hazır hale getirilip size veriliyor döllenme için birde yumurta büyütmek için iğneler işlem parası maddi boyutu da var e bu kadar sizinle çaba veren adam şimdi nasıl sevmiyorum istemiyorum diyebiliyor durup dururken bir de yani

Evet çünkü o bana tedavi ol demiş allah verirse demiş ama gideyim sperm falan vereyim dememiş beni arabaya bindirdi kürtaja götürüyordu birilerini aradı sonra o saatte kürtaj olmadığını anlayınca eve getirdi yarın git aldır dedi

Beyinsiz..
Yani gercekten bu saklabanligin baska bi aciklamasi olamaz, herif bildigin saman dolu kafayla geziyor, yazik.

Umarım konu feyktir. Eğer feyk değilse o bebeğe her türlü yazık kürtaj olsa cinayet olmasa dengesiz baba ve istenilmeyen çocuk torun olacak. Rabbim yardımcın olsun iyi düşün.

Bebeğini aldırma. Kendine de acıma. Bir şekilde büyüteceksin onu. Annen baksın sen çalış. Akrabalardan yardım iste. Evde birşeyler yapıp satmaya çalış. Allah yardımcın olsun. Çok üzüldüm gerçekten.

Ailende destek olmuyorsa aldırmak zorundasın küçük cocukla nasıl yapacaksın calisamazsinda keşke olmasaymis ama mecbur gibisin boşan gitsin cocugunda seninde günahı onun boynuna sen değil o katil olacak allah sorsun pislik adamdan

Nasıl bi dengesiz kocan çok üzüldüm gerçekten :( kocanın ailesine anlat durumu belki onlar oğullarına gereken cevabı verirler. Kendi ailene de anlat bence kiyamazlar sonuçta torunları yani

Belki de hem benim hem bebeğimin yok oluşu en mantıklı yoldur sadece onun canına kast edemem çünkü
Sakin ol ne olur! Anne babanla konus sonuçta nikahlı eşinden neden istemesinler! Eşinin demesiyle olmuyor o baska sının üzerine kaydetmek. Doğdu ğunda eşek gibi soy adınıda verecek boşansan nafakanı da verecek. Lütfen Allaha sığın ve çok iyi düşün

Umarım konu feyktir. Eğer feyk değilse o bebeğe her türlü yazık kürtaj olsa cinayet olmasa dengesiz baba ve istenilmeyen çocuk torun olacak. Rabbim yardımcın olsun iyi düşün.
İşte ben de bunu anlatmaya çalışıyorum çok çaresiz kaldım

Nasıl bi dengesiz kocan çok üzüldüm gerçekten :KK43: kocanın ailesine anlat durumu belki onlar oğullarına gereken cevabı verirler. Kendi ailene de anlat bence kiyamazlar sonuçta torunları yani
Kocamın ailesi geldi memleketten onlara da bir sürü küfür hakaret etti telefonlarını açmıyormış konuşmuyormuş

Ailesi de biZim gücümüz yetmiyo diyolar açıkcası sen sua bebeği doğur diyolar işte herkese kolay bu durum

Git tedavi ol ! diyen adama çocuk yapmanız kabahat ...
Sadece bunu mu çıkardınız burdan allah aşkına yapmayın herkesin kocası her hastaneye şuraya buraya gidişinde yanında mı gelmesi gereken yerlere geldi adam bana git tedavi ol dedi diye yok olmuuorum çocuk yok sana mı deseydim yapmayın allah aşkına

Pislik desem az fazlası ban sebebi. Ne biçim herif bunlar anlamıyorum.

Sana şunu yap bunu yap demiyorum.

Rabbim affetsin ama şu durumda, her şekilde şu dangozla olan tüm bağımı keserdim sanırım.
Allah yardımcın olsun çok zor bir karar.

Ailende destek olmuyorsa aldırmak zorundasın küçük cocukla nasıl yapacaksın calisamazsinda keşke olmasaymis ama mecbur gibisin boşan gitsin cocugunda seninde günahı onun boynuna sen değil o katil olacak allah sorsun pislik adamdan
Rabbim biliyor istemezdim böyle olsun

Sadece bunu mu çıkardınız burdan allah aşkına yapmayın herkesin kocası her hastaneye şuraya buraya gidişinde yanında mı gelmesi gereken yerlere geldi adam bana git tedavi ol dedi diye yok olmuuorum çocuk yok sana mı deseydim yapmayın allah aşkına
Yazdığınız kadarına yorum yaptım.
Siz çocuk olmadan önceki ilişkinizi anlatsaydınız ona göre yorum yapardım ;)

Kocamın ailesi geldi memleketten onlara da bir sürü küfür hakaret etti telefonlarını açmıyormış konuşmuyormuş

Bu adamdan ne koca olur ne baba olur :( Bence ailenle konuş destek olurlarsa doğur bebeğini ya da bi iş kurabilecek durumdaysan doğur. Ama diğer türlü o bebeği doğurduktan sonra asıl zor kısım başlıyor geleceğini hazirlaman lazım bebeğin çok zor Allah yardımcın olsun

Pislik desem az fazlası ban sebebi. Ne biçim herif bunlar anlamıyorum.

Sana şunu yap bunu yap demiyorum.

Rabbim affetsin ama şu durumda, her şekilde şu dangozla olan tüm bağımı keserdim sanırım.
Allah yardımcın olsun çok zor bir karar.
Amin allah razı olsun bebeğimin kalp atışını duymamıştım o bunları söylediğinde onunla tüm bağlarım kesilsin diye kendimden de çocuğumdan da soğumuştum hayattan soğumuştum ama kalp atışını duyunca mahvoldum

Cok mu ariyorsunuz bunlari evlenmek icin? 6 senedir hic mi tanimadiniz bu adami?

Bu adamdan ne koca olur ne baba olur :KK43: Bence ailenle konuş destek olurlarsa doğur bebeğini ya da bi iş kurabilecek durumdaysan doğur. Ama diğer türlü o bebeği doğurduktan sonra asıl zor kısım başlıyor geleceğini hazirlaman lazım bebeğin çok zor Allah yardımcın olsun
Kendim de çok sağlıklı kararlar veremiyorum ki benim için büyük bi travma çocuğuma ne faydam olur

Back
X