• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bugün babamlara gidicem diye alel acele işlerimi yapıyorum
Beyazlar yıkandı asıldı toplandı
Evi supurdum toparladım
Tuvalet banyo yıkandı
Çöp kovaları mi yıkadım
Mutfak tezgâhımı çamaşır suyu ve cifle akladım pakladım
Bi kucugumu yıkayıp bulaşık makinasını açıp boşaltmak kaldiiiiiii

Bugün döndük eve valiziimizi yerleştirdim, kıyafetleri ayırıp bir makine renklileri attım. Köyden gelenleri yerleştirdim. Evi temizleyip gitmiştim birşeyler dökülmüştür diye antre ve mutfağı süpürdüm. Oğlanı yıkayıp duşumu aldım. Yarından artık ödevlere katılırım Nego Nego

Herkese merhaba 🤗 bi selam vereyim dedim. Ben hâlâ annemdeyim. Nasipse pazar günü tadilwtimiz bitiyor. Pazartesi itibariyle komple ayaga kalkmış evimi ya lvas yavaş temizleyip yerleştireceğiz. Dün sabah 9:30-15:00 arası hastanedeydim, kontrol için gittim. Seker ölcumu, başka tahliller vs derken çok zaman geçirdim akşam da sırt ağrısı mahvetti beni.
Bugün annem evini dip köşe süpürdü, sildi, çamaşır astı, topladı, katladı. Ben de yemek yaptım az önce. İnsan annesinde ne kadar rahat olsa da evini özlüyor 😊
Geçmiş olsun canım. İnsanın evi gibisi yok cidden 😊
2 aylik oldu küçük adamım:)
Allah bağışlasın 😊
Bugün babamlara gidicem diye alel acele işlerimi yapıyorum
Beyazlar yıkandı asıldı toplandı
Evi supurdum toparladım
Tuvalet banyo yıkandı
Çöp kovaları mi yıkadım
Mutfak tezgâhımı çamaşır suyu ve cifle akladım pakladım
Bi kucugumu yıkayıp bulaşık makinasını açıp boşaltmak kaldiiiiiii
Eline sağlık 😍
Bugün döndük eve valiziimizi yerleştirdim, kıyafetleri ayırıp bir makine renklileri attım. Köyden gelenleri yerleştirdim. Evi temizleyip gitmiştim birşeyler dökülmüştür diye antre ve mutfağı süpürdüm. Oğlanı yıkayıp duşumu aldım. Yarından artık ödevlere katılırım Nego Nego
Hoş geldin, eline sağlık 😍

Selam kızlar, Arkadaş tavsiyesi ile buldum sizi K klbk33
Pandemi döneminde ise mecburi ara verdim, temizlik ile terapi yapıyorum.
Temizliği daha çook sinir atmak için kullanıyorum ben 😝😝 herkesin bi sebebi var. Mutfağı cillop gibi yaptım. Gelmişken yazayım dedim. Salonu da topladım.

Selam kızlar, Arkadaş tavsiyesi ile buldum sizi K klbk33
Pandemi döneminde ise mecburi ara verdim, temizlik ile terapi yapıyorum.
Hoş geldin aramıza 😊
Nego reisim bugün evi topladık bulaşıkları makinaya ati0 vans

reisim bugün yine ödevimi yapmadım malum evde değilim ama gorumcem riskli gebe (40 yaş ustu) ona gittim temizliğine yemeğine yardim ettim
Boş durmadım
Evimi çok özledim:KK43:
Malatya salgın acısından aşırı tehlikeli, bir an önce evime dönmek istiyorum :KK43:(
Eline sağlık 😍 umarım sıkıntı çıkmadan dönersin evine. Her yerde artmış durumda :KK43:
İyi geceler kızlar öncelikle Nego Nego olmak üzere hepinizi çok seviyorum Allah’a emanet olun
Sende canım 😊
Temizliği daha çook sinir atmak için kullanıyorum ben 😝😝 herkesin bi sebebi var. Mutfağı cillop gibi yaptım. Gelmişken yazayım dedim. Salonu da topladım.
Eline sağlık 😍
İyi geceler kızlar. Nego Nego canım ödevi yapamadım ama çamaşır yemek sil süpür herşeyi yaptım. Yarından sonra daha çok gelicem inşAllah ❤❤❤

Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşAllah 🤲🏻
Eline sağlık 😍
İyi geceler kızlar büyük ihtimalle herkes yattı. Ben kızı uyuturken uyumuşum :anne: Evde sürekli bir şeyler yendiği için mutfak tezgahı,ocak dolmuş yine bulaşıkla onları yıkayayım bari :rolleyes::deli:
Çok duygulandım gece gece mutfağı toplamana :rolleyes: :rolleyes:

2020-08-29 07.34.11.webp

Nego sen bizim evi mi gözetliyosun? 😂
Dün yeni aldığımız portmanto kuruldu, ayakkabılar dışarda kolide bekliyor. Ama ben yerleştirmeyi düşünmüyordum bugün eşim işte, öğlen de bi yere gidicez. Tek başıma girişmiyim diyordum 😂 neden yaptın bunu? Kaç gündür ödevleri yapamıyorum bari bugün bi şey yapaydım 😂😂 ütü de yok 🤦🏼‍♀️

Back
X