- 24 Mayıs 2016
- 1.783
- 1.510
- 133
- 33
- Konu Sahibi cennetciim051215
Eşimle 3 aydir korunmuyoruz ama bebek olmuyordu...ve dun 3.seviye varikosel oldugunu ogrendik yani son evre... esi ameliyat olan hanimlar ameliyat konusunda bilgi verebilirmisiniz ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim eşim ameliyat oldu ama son evrede değildi hatırladığım kadarıyla.Medikalpark bahçelievlerde yapıldı ameliyatı yaklaşık 1,5 saat sürdü.benim eşimde sol taraftaydı varikosel sol kasıktan 5-6cmlik bir kesik açıp ordan yapılmış müdahale.İlk birkaç gün hafif ağrıları olmuştu doğrulmaya çalışırken yada oturmaya çalışırken.[/QUOTE
Allah razı olsun cnm cvp verdigin icin...bizimkide sol da cnm ameliyat olucak ama ben cok tedirginim zor bi ameliyat mi die ... birde hamileesin galiba ne kdr sure sonra tuttu bebis..?
Allah razı olsun cnm cvp verdigin icin...bizimkide sol da cnm ameliyat olucak ama ben cok tedirginim zor bi ameliyat mi die ... birde hamileesin galiba ne kdr sure sonra tuttu bebis..?Benim eşim ameliyat oldu ama son evrede değildi hatırladığım kadarıyla.Medikalpark bahçelievlerde yapıldı ameliyatı yaklaşık 1,5 saat sürdü.benim eşimde sol taraftaydı varikosel sol kasıktan 5-6cmlik bir kesik açıp ordan yapılmış müdahale.İlk birkaç gün hafif ağrıları olmuştu doğrulmaya çalışırken yada oturmaya çalışırken.
Tsk ederim cnm senin eşinde mi oldu ameliyati...bir de hamişsin galiba ne guzel yaÇok basit bir ameliyat, endişelenme.
Benim eşim olmadı ama biliyorum çevremdekilerde 25-30 dk süren bir ameliyat ve bir tanıdığım ameliyatın akabinde hamile kalmış 2 çocuğu var. Sen de olursun hamiş niye olmayasın.Tsk ederim cnm senin eşinde mi oldu ameliyati...bir de hamişsin galiba ne guzel ya
Insallah cnm ya insallah 1 sene olma ihtimali yokmus dr oyle soyledi..cunku bizimki 3.seviyede..Benim eşim olmadı ama biliyorum çevremdekilerde 25-30 dk süren bir ameliyat ve bir tanıdığım ameliyatın akabinde hamile kalmış 2 çocuğu var. Sen de olursun hamiş niye olmayasın.
Varikoselin ne olduğunu anlattılar mı bilmiyorum da damarlarda kan biriktiğinden spermler sıcaktan ölüyo ameliyat olunca düzeliyo. Bu sitede gördüm kendi pko, eşi varikoselken hamile kalan kadınlar var ümitsizliğe kapılma doktor tedbir amaçlı söylemiştir. Hem dünyanın merkezi haline getirme o konuyu stres yaptıkça olmaz.Insallah cnm ya insallah 1 sene olma ihtimali yokmus dr oyle soyledi..cunku bizimki 3.seviyede..
Icimi oyle bi ferahlattin ki Allah razi olsun cnm cok tsk.ederim....Rabbim bebegini sag saglim kucagina almayi nasip eylesinnn...Varikoselin ne olduğunu anlattılar mı bilmiyorum da damarlarda kan biriktiğinden spermler sıcaktan ölüyo ameliyat olunca düzeliyo. Bu sitede gördüm kendi pko, eşi varikoselken hamile kalan kadınlar var ümitsizliğe kapılma doktor tedbir amaçlı söylemiştir. Hem dünyanın merkezi haline getirme o konuyu stres yaptıkça olmaz.
Umarım ya benim de ilk düşük oldu endişeliyim bu hamileliğim farklı gerçi.Icimi oyle bi ferahlattin ki Allah razi olsun cnm cok tsk.ederim....Rabbim bebegini sag saglim kucagina almayi nasip eylesinnn...
Benim eşimde aralık ayında ameliyat oldu sağ taraftan onun da 3. Seviye idi. Kasıktan dgilde karnının dört parmak altından küçük kesi ile yapıldı ameliyatı bir hafta raporluydu. Yurumesinde oturup kalkmasında bi sıkıntısı olmadı. Spermi ancak üçüncü aydan sonra oluşur demişti doktoru, 7. Ayı bitirdik hala bebek için çalışıyoruzEşimle 3 aydir korunmuyoruz ama bebek olmuyordu...ve dun 3.seviye varikosel oldugunu ogrendik yani son evre... esi ameliyat olan hanimlar ameliyat konusunda bilgi verebilirmisiniz ?
Peki sperm testleri falan yapildimi esinin duzelme olmus.mu yaniBenim eşimde aralık ayında ameliyat oldu sağ taraftan onun da 3. Seviye idi. Kasıktan dgilde karnının dört parmak altından küçük kesi ile yapıldı ameliyatı bir hafta raporluydu. Yurumesinde oturup kalkmasında bi sıkıntısı olmadı. Spermi ancak üçüncü aydan sonra oluşur demişti doktoru, 7. Ayı bitirdik hala bebek için çalışıyoruz
Maalesef gitmek istemiyor 6. Ayı dolunca test yapılacaktı ameliyat oldum şimdilik bekleyelim diyor. Geçen ay da negatifi görünce bi kez daha deneyelim vereceğim test dedi ama verir mi bilmiyorum.Peki sperm testleri falan yapildimi esinin duzelme olmus.mu yani
2 hamilelik dusuklemi sonuclandi ?Maalesef gitmek istemiyor 6. Ayı dolunca test yapılacaktı ameliyat oldum şimdilik bekleyelim diyor. Geçen ay da negatifi görünce bi kez daha deneyelim vereceğim test dedi ama verir mi bilmiyorum.
Bir de ameliyat öncesi ben iki kez hamile kalmıştım, ameliyat öncesi testi de güzel çıktı doktor bebeği deneyin test sonucu iyi boşuna ameliyat olma düzelmeme ihtimali de olabilir demişti, o olmak istedi.
Evet maalesef sebebi eşimin varikoselinden dolayı döllenme sağlıksız sperm tarafından yapılmış olabilir diyen doktorlar yada sonrasında genetik testinde benim kan pıhtılaşmam çıktı, o da yapmış olabilir. Doktorlar hem fikir değiller bu konuda, çok doktora sordum bi kısmı hamilelik ancak kaliteli sperm ile olur diyen var ki ilk testinde eşimin normal spermi yoktu hepsi ya çiftbaş yada çift kuyrukluydu. Diğerleri ise bu istatistiksel bi test ve muhakkak vardır normal spermi ve gebelik oldu. Bu kafa karışıklığı ile de eşim ameliyat olmak istedi ve dediğim gibi son testte biz yükselttik sayıyı normal spermleri çıktı keçiboynuzu ve e vitamini kullanmıştı ama oldu. Artık kısmet takmıyorum takılı kaldıkça olmuyor bu ay umrumda değil bi adet günüm gelsin test yaptıracak mı bakalım.2 hamilelik dusuklemi sonuclandi ?
Bende oyle duymustum sperm kalitesi dusuk oldugu icin bebeginde düsme ihtimali yuksek oluyormus....insallah duzelmistir eşinin durumu...Evet maalesef sebebi eşimin varikoselinden dolayı döllenme sağlıksız sperm tarafından yapılmış olabilir diyen doktorlar yada sonrasında genetik testinde benim kan pıhtılaşmam çıktı, o da yapmış olabilir. Doktorlar hem fikir değiller bu konuda, çok doktora sordum bi kısmı hamilelik ancak kaliteli sperm ile olur diyen var ki ilk testinde eşimin normal spermi yoktu hepsi ya çiftbaş yada çift kuyrukluydu. Diğerleri ise bu istatistiksel bi test ve muhakkak vardır normal spermi ve gebelik oldu. Bu kafa karışıklığı ile de eşim ameliyat olmak istedi ve dediğim gibi son testte biz yükselttik sayıyı normal spermleri çıktı keçiboynuzu ve e vitamini kullanmıştı ama oldu. Artık kısmet takmıyorum takılı kaldıkça olmuyor bu ay umrumda değil bi adet günüm gelsin test yaptıracak mı bakalım.